fbpx

PELANCARAN BUKU O.T.A.K. KINI DI BUKA. JIMAT 48% HARI INI.

39
Days
11
Hours
19
Minutes
24
Seconds

Sebuah buku infografik yang sarat dengan ilmu-ilmu yang merangkumi segala aspek kesihatan khususnya otak di dalam bentuk visual yang mudah faham dan senang hadam.

TIDUR

NYENYAK 

Luar biasa. Ada tips yang akan membantu anda tidur anda. Kesannya supaya anda bangun tidur dan kekal bertenaga sepanjang hari.

Makanan 

Berkhasiat

Kudapan dan makanan. Sering dilupakan. Namun kesannya sangat besar. Dr Rizal akan kongsi tips makanan yang wajib makan atau elak, supaya otak kekal sihat.

Bergerak 

AKtif

Aktiviti yang betul dan tepat mempunyai daya upaya menggandakan prestasi otak. Apakah aktiviti yang disarankan.

PENUH MAKLUMAT,

MUDAH DIPROSES

Antara tajuk-tajuk menarik yang ada didalam buku OTAK (infografik) ini.


DR RIZAL ABU BAKAR

Penasihat Kanan Malaysia Brain Expert Academy | Entrepreneur

Dr Rizal Abu Bakar. Satu dalam seribu. Datangnya umpama cahaya yang menerangi. Memperbetulkan otak yang biasa-biasa kepada luar biasa. Bukan calang-calang persona. Asal cerita mendapat pengiktirafan doktor falsafah (PhD) dari Australian National University dengan thesis yang bertajuk : Sleep Disordered Breathing and Depression: Moderating IImpact of Perceived Stress and Responses to CPAP.


Minatnya terhadap prestasi otak telah menjemput beliau ke Harvard Medical School pada tahun 2010. Di sana beliau menerima latihan dalam bidang Otak dan Tidur. Setelah berkhidmat hampir 10 tahun di Australia, Dr Rizal membuat keputusan untuk pulang menabur bakti di Malaysia.


Lalu beliau pulang berkhidmat sebagai seorang pensyarah di Universiti Malaysia Sarawak. Dr Rizal aktif berkongsi tips meningkatkan prestasi otak di Facebook. Dari tidak dikenali, kini beliau sudah mempunyai 118,795 followers. Lanjutan dari itu beliau telah menganjurkan pelbagai seminar mendidik masyarakat supaya menjaga otak. 


Kini Dr Rizal hadir dengan buku OTAK (57 infografik mudah faham & senang hadam). Dedikasi khas bagi mereka yang mahu menambahkan ilmu untuk kesihatan khususnya tentang kesihatan otak


APA KATA MEREKA YANG

TELAH MEMILIKI BUKU OTAK

"Dah baca seimbas lalu. Kualiti kertas memang terbaik juga. Orang visual macam saya memang sesuai sangat. Cepat faham dan lebih senang nak buat. Tambahan pula tulisan yang besar dan menggunakan warna-warni yang juga terang."

"Buku tu best sangat, mudah difahami. Untuk anak-anak pun bagus"

"Best sangat buku tu. Dapat2 tu terus anak saya umur 4 tahun tengok sambil neneknya bacakan. Khatam baca sekali hadap. Mudah faham sebab infografik menarik"

"Saya dapat banyak maklumat tentang otak. Buku mudah difahami, sekejap je baca dah habis. Rasa tak puas nak baca lagi & lagi.Maklumat yang berguna untuk seisi keluarga dan masyarakat"

"Buku ni memang best, Takde penerangan yang panjang berjela macam mak jemah berleter tu. Semua dalam bentuk point grafik. Jadi senang nak hadam"

Beli Sekarang

Setelah selesai membuat pembayaran, buku O.T.A.K. ini akan dihantar terus ke rumah anda. Penghantaran akan dibuat mulai 7 Januari 2021.

Biasa RM49.90

Sekarang RM25.90 (Jimat 48%)

Harga akan naik selepas 1000 Unit terjual. Cepat beli sekarang sebelum terlambat.

Untuk pembelian lebih dari 5 unit Buku O.T.AK, boleh terus whatsapp Customer Happiness Manager kami di sini.