Jimat RM38 Apabila Anda Dapatkan Buku Resepi Sihat Hari Ini

5.0 / 5.0 Disukai oleh 10,000+ Pelanggan Bahagia

60 Resipi Sihat, Cepat dan Berkhasiat.

Hanya Guna Bahan-Bahan Biasa, Rasanya Luar Biasa!

Saiz poket, mudah untuk dibawa dan dirujuk dimana sahaja.

Bahan resipi mudah dicari.

Bahasa visual yang menarik.

Saiz poket, mudah untuk dibawa dan dirujuk dimana sahaja.

Bahan resipi mudah dicari.

Bahasa visual yang menarik.

" Terus bukak excited nak tengok resepi sihat yang menarik & yang
paling penting mudah ke nak disediakan
. Yes memang menarik
hati & kecur air liur tengok. Anak-anak dah cop awal menu pasta.
Bahan-bahan yang tak susah nak cari yang
selalunya ada dalam fridge dan nak sediakan pun mudah. "

- Puan Azian

Seperti Yang Anda Lihat Di :

Hanya 3 Langkah Untuk Anda Masak Makanan Sihat, Cepat & Berkhasiat Untuk Keluarga

Tempah Sekarang

Klik butang dan terus checkout.

Penghantaran

Buku akan siap dan dihantar kepada anda.

Daftar Sekarang

Hidangkan masakan sihat yang sedap kepada keluarga anda.

Kenapa 60 Resepi ?

Terdiri Daripada 4 Hidangan Utama

Pembuka Selera

Pernah cuba Kek Cawan Mentega Kacang? Sedap dan banyak khasiat. Atau buat yang lebih mudah, Badam Berkaramel. Ada banyak lagi menu pembuka selera yang betul-betul membuka selera. Orang penang sebut memang terangkat!

Hidangan Utama

Ramai orang cepat lapar sebab dia salah pilih hidangan utama. Bila makan memang penuh sepinggan, tapi tak kenyang. Menu hidangan utama dalam buku ini memang tahan lapar. Secara automatik boleh bantu anda untuk kurus cepat.

Pencuci Mulut

Ada ke 'dessert' yang sihat dan sedap? Ada. Banyak pula. Ada Bubur Jagung OCOC, ada Aiskrim Santan OCOC, ada Bebola Donut Coco OCOC dan macam-macam lagi. Resipi-resipi ini bakal menjadi makanan kegemaran anak-anak anda.

Snek & Kudapan

Biasa bila tengok TV asyik makan jajan. Sekarang kita tukar kepada snek sedap yang berkhasiat. Saya sudah cuba dan memang ketagih. Yang menariknya, snek dan kudapan ini boleh makan tanpa rasa bersalah.

Buku Dr Rizal telah dimiliki lebih 10,000+ Pelanggan Bahagia Yang Menikmati Perubahan Hidup Sihat

" Gembiranya saya membaca buku ini sampai terkenyit mata. Kenyit mata sinonim dengan orang buat jatuh cinta. Jadi, saya jatuh cinta pada buku resepi ini.. "

- Puan Nurul

" Bestnya buku ni sebab terdapat banyak resipi yang best2 dan sihat terutama sekali untuk otak. Pemakanan yang sihat penting untuk badan dan otak berfungsi secara sihat. Insyaa Allah. "

- Tuan Fahmi

" Lepas join Neuroconference @drrizalabubakar terus fikir 2 3 4 5 10 kali bab makanan. Hopefully, sis istiqomah utk amalkan makan makanan yang toyyib. Minum air kosong banyak2 ok supaya sel2 otak kita sentiasa berhubung. "

- Puan Mushi

" Setiap resepi di dalam buku 60 resepi sihat dicipta khas bagi menjadikan otak cantik otak cerdik. Tiada perisa, pewarna yang digunakan. Semuanya Real Food! "

- Tuan Hasif

" Ambik buku resepi yang dapat dari Dr Rizal. Helaian dibuka satu-satu, cuba nak cari resepi sihat untuk semua di Nostimo’s. Nak sediakan makanan sihat untuk fizikal dan otak juga. Otak kita tanggungjawab kita. Sihat itu jihad. "

- Puan Aishah

Kelebihan Buku 60 Resipi Sihat, Cepat & Berkhasiat.

Sihat & Sedap

Buku resipi ini fokus pada menghasilkan makanan yang sihat, sedap dan berkhasiat. Setiap bahan yang digunakan mempunyai manfaat yang tersendiri.

Cepat & Mudah

Proses penyediaan masakan dalam buku ini cepat dan mudah. Anda tidak perlu habiskan masa berjam-jam untuk setiap masakan.

Disusun Cantik

Setiap resipi didatangkan bersama bahan-bahan dan cara masakan. Dalam bentuk ‘bullet points’ supaya anda senang faham.

Kotak Ajaib

Apabila anda telah masak resipi itu, anda boleh tandakan pada kotak ajaib di bahagian atas. Jadi anda tidak lagi berteka-teki sama ada masakan ini sudah pernah cuba atau belum.

Senang Dipegang

Buku resipi kebanyakkannya bersaiz besar. Makan ruang. Buku ini tak begitu. Senang dipegang dan disimpan.

5.0 / 5.0 Disukai oleh 10,000+ Pelanggan Bahagia

5.0 / 5.0 Disukai oleh 10,000+ Pelanggan Bahagia


Kenapa Saya Tulis Buku Ini

Dr Rizal Abu Bakar

Biasanya kalau makanan itu sihat, rasanya tidak sedap. Kalau makanan itu sedap tidaklah pula sihat. Macam macam bahan mudarat kesihatan dimasukkan. Tapi apakata kalau kita boleh gabungkan keduanya – Sihat dan sedap.


Atas faktor semangat inilah, lahirnya buku resepi ini. Fokusnya pada sihat dan sedap. Seleranya sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak.Buku resepi ni ada 3 bahagian. Bahagian 1 fokus pada resepi Pembuka Selera. Resepi yang akan sebabkan orang terpikat hanya sekadar melihat. Belum lagi merasa.


Bahagian 2 ialah Hidangan Utama. Menunya pelbagai. Dari selera Melayu, Barat dan juga Timur.


Bahagian 3 pula ialah Resepi Pencuci Mulut. Selalunya bila nak cari resepi sihat untuk pencuci mulut memang sukar. Hampir semua buku resepi akan gunakan bahan yang tidak sihat. Bahan yang biasa digunakan. Tapi berbeza dengan resepi pencuci mulut ini. Kita boleh makan dengan rasa selamat dan selesa.


Saya mengharapkan kumpulan resepi ini beri manfaat besar pada pembaca. Juga, beri kesedaran tentang pentingnya beralih kepada makanan berasaskan resepi sihat.

Buku 60 Resipi Sihat

Kini tersedia untuk anda.

60 idea resipi sihat ilham Dr Rizal Abu Bakar untuk dihidangkan kepada keluarga anda.

Buku Sahaja

  • 1x Buku 60 Resipi Sihat sahaja.

RM 57.00

Sekarang hanya

RM 19.00

Ansuran 3 bulan

Soalan Yang Selalu Ditanya

Macam mana nak order?

Klik daftar sekarang dan teruskan dengan checkout. Itu sahaja. Yang lain kami uruskan.

Apa beza buku ini berbanding buku lain?

Ini adalah buku resipi pertama Dr Rizal dalam bentuk cetakan. Buku Otak dan Buku Sihat Alami tidak ada resipi.

Bila saya akan dapat hasil daripada buku ini?

Apabila anda mula mengubah makanan dan cara pemakanan mengikut cadangan daripada Dr Rizal, anda akan mula menikmati kesannya.


Tempah Sekarang
Buku 60 Resipi Sihat, Cepat dan Berkhasiat

Kini tersedia untuk anda.

60 idea resipi sihat ilham Dr Rizal Abu Bakar untuk dihidangkan kepada keluarga anda.


Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “becoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Scroll to Top