JIMAT: Diskaun Istimewa Hari Ini

"Alhamdulillah this product really helps to improve my father conditions. Before this, alot of things he can't remember but now slightly he can remember. We make sure he drinks mct oil twice a day.

Terbukti secara klinikal membaiki memori, memulihkan penyakit nyanyuk dan menurunkan risiko Alzheimer (Reger, M. A., et al. (2004)

MCT Oil Headline

5.0 / 5.0 Disukai oleh 12,450+ Pelanggan Bahagia

Tiada perisa sintetik!

Selamat Untuk Diamalkan.

100% Semulajadi.

"Mom has been using this for awhile, said that it has positive effect on her health"

" Tak terasa pun ambil sesudu tiap hari. Cuma saya perasan selera makan kurang. Benda-benda manis pun dah tak begitu boleh dimakan macam dulu. Makan nasi pun kurang. "

- Puan Sarimah

Tiada perisa sintetik!

Selamat Untuk Diamalkan.

100% Semulajadi.

Seperti Yang Anda Lihat Di :

Memperkenalkan

OCOC MCT OIL

7X lebih pekat dari yang biasa. Membakar lemak dan menggunakan lemak sebagai sumber tenaga. Lebih menarik, ia juga bersifat anti-keradangan. MCT Oil ialah ekstrak dari kelapa berkomposisi dari Asid Kaprilik (C8) dan Asid Kaprik (C10).

Tahan Kenyang Lebih Lama Berbanding Minyak Kelapa Dara. 

  • MCT Oil mengandungi 2.5 kali ganda Medium-Chain Triglyceride (MCT) berbanding Minyak kelapa Dara.
  • MCT Oil terdiri dari Asid Kaprilik (C8) dan Asid Kaprik (C10).
  • MCT Oil lebih efektif untuk penurunan berat badan berbanding minyak kelapa dara.
  • Dapat membantu sistem imun.

5.0 / 5.0 Disukai oleh 12,450+ Pelanggan Bahagia

5.0 / 5.0 Disukai oleh 12,450+ Pelanggan Bahagia

Senang diterapkan dalam diet.

Tahu tak MCT Oil ni tiada rasa, bau dan warna. Jadi ia memang senang untuk diambil. Tambahkan satu sudu MCT oil dalam makanan atau minuman kegemaran anda seperti bijirin, sup, sos, jus, kopi dan teh. Dan makan macam biasa. Langkah yang mudah, tapi anda dapat khasiat yang luar biasa.

" MCT oil ni tingkatkan metabolisme badan. Siapa nak cepat kurus, nak kurangkan kelaparan pada waktu yang tak patut boleh amalkan MCT oil ni. *Helps me a lot bila makan MCT oil ni masa sarapan "

- Puan Athirah

" Alhamdulillah, minggu pertama minum MCT oil, dah banyak perbezaan yang dirasa. Mood lebih baik, tak marah-marah tak tentu pasal, masalah angin pun hilang, dah x perlu makan ubat hospital. "

- Puan Haslina

Senang diterapkan dalam diet.

Tahu tak MCT Oil ni tiada rasa, bau dan warna? Jadi ia memang senang untuk diambil. Tambahkan satu sudu MCT oil dalam makanan atau minuman kegemaran anda seperti bijirin, sup, sos, jus, kopi dan teh. Dan makan macam biasa. Langkah yang mudah, tapi anda dapat khasiat yang luar biasa.

MCT oil ni tingkatkan metabolisme badan. Siapa nak cepat kurus, nak kurangkan kelaparan pada waktu yang tak patut boleh amalkan MCT oil ni. *Helps me a lot bila makan MCT oil ni masa sarapan "

- Puan Athirah

" Alhamdulillah, minggu pertama minum MCT oil, dah banyak perbezaan yang dirasa. Mood lebih baik, tak marah-marah tak tentu pasal, masalah angin pun hilang, dah x perlu makan ubat hospital. "

- Puan Haslina

Senang diterapkan dalam diet.


Kelebihan Lain MCT Oil

Fat Burner Semula Jadi

MCT Oil ada 2 hormon yang berikan rasa kenyang. Peptide YY dan leptin. Bila dah telan, kurang rasa nak makan. Tubuh akan gunakan lemak sebagai bahan bakar untuk tenaga. Sebab inilah ramai yang turun berat badan lepas amalkan MCT Oil.

Tenaga Segera

MCT Oil mengandungi dua jenis lemak baik dari minyak kelapa (Asid Kaprilik (C8) dan Asid Kaprik (C10). Ia akan bergerak ke hati (liver), di mana ia akan diserap oleh badan dengan cepat. Kesannya? Badan anda akan dapat instant energy. Sebab inilah ramai yang gemar guna MCT Oil sebelum bersenam. Barulah prestasi senaman anda meningkat.

Membantu Sistem Imun

Medium-Chain Triglyceride (MCT) dalam MCT Oil mengandungi sejenis antibiotik semulajadi dipanggil MCFAs. Antibiotik bantu untuk melindungi kita dari bakteria dan virus. Ia juga membantu sistem imun. Bila imun dah boost dapatlah lawan bakteria yang bahaya. Dapat lawan virus, fungus dan protozoa. Boleh ucap selamat tinggal pada musuh yang tak nampak ni.

Fat Burner Semula Jadi.

MCT Oil ada 2 hormon yang berikan rasa kenyang. Peptide YY dan leptin. Bila dah telan, kurang rasa nak makan. Tubuh akan gunakan lemak sebagai bahan bakar untuk tenaga. Sebab inilah ramai yang turun berat badan lepas amalkan MCT Oil.

Dapatkan tenaga dengan segera!

MCT Oil mengandungi dua jenis lemak baik dari minyak kelapa (Asid Kaprilik (C8) dan Asid Kaprik (C10). Ia akan bergerak ke hati (liver), di mana ia akan diserap oleh badan dengan cepat. Kesannya? Badan anda akan dapat instant energy. Sebab inilah ramai yang gemar guna MCT Oil sebelum bersenam. Barulah prestasi senaman anda meningkat.

Dapat membantu sistem imun.

Medium-Chain Triglyceride (MCT) dalam MCT Oil mengandungi sejenis antibiotik semulajadi dipanggil MCFAs. Antibiotik bantu untuk melindungi kita dari bakteria dan virus. Ia juga membantu sistem imun. Bila imun dah boost dapatlah lawan bakteria yang bahaya. Dapat lawan virus, fungus dan protozoa. Boleh ucap selamat tinggal pada musuh yang tak nampak ni.

Kenapa MCT Oil ?

Dapatkan MCT Oil Anda Sekarang

Pakej Single

  • 7X lebih pekat dari minyak kelapa dara
  • 100% asli dari kelapa
  • 100% halal dan selamat

Harga biasa

RM 129

Sekarang

RM 105

Pakej Double

  • 7X lebih pekat dari minyak kelapa dara
  • 100% asli dari kelapa
  • 100% halal dan selamat
  • PERCUMA Caj Penghantaran

Harga biasa

RM 258

Sekarang

RM 210

Soalan-Soalan Yang Sering Ditanya

Apakah kegunaan MCT Oil?

Kegunaan MCT oil adalah pembakar lemak semulajadi dalam bentuk cecair.

Adakah MCT Oil sesuai untuk diet?

Ya, MCT Oil sesuai untuk nasi.

Apa itu minyak MCT Oil?

Medium Chain Triglycerides (MCTs) adalah Asid lemak unik yang ditemui dalam pelbagai jenis makanan dan mempunyai kepekatan yang tinggi dalam Minyak Kelapa.

Bagaimana cara pengambilan MCT Oil?

Tambah 1 sudu teh (5ml) hingga 2 sudu makan (10ml) ke dalam makanan atau minuman setiap pagi.

Adakah minyak MCT Oil sesuai dijadikan sebagai minyak masak?

MCT Oil tidak sesuai untuk dijadikan sebagai minyak masak.

Berapa isipadu sebotol MCT Oil OCOC?

250 ml/ botol.

Bagaimana cara penyimpanan MCT Oil?

Simpan ditempat dingin dan kering.


Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “becoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Scroll to Top