RAHSIA KURUS DALAM MASA 2 BULAN.. KENYANG LEBIH LAMA!

Dapatkan Badan Yang Kurus Dalam Masa 2 Bulan Sahaja. Hanya tingkatkan Hormon Pembakar Lemak.

Cikgu Zul Berjaya Turunkan Berat Badan Sebanyak 11 Kg Dalam Tempoh 2 Bulan Sahaja!

klik untuk tonton

MCT Oil juga dapat membantu anda...

  • Bantu turunkan kadar kolesterol dalam darah.
  • Bantu menguatkan daya ingatan. 
  • Mencegah penyakit mudah lupa.
  • Dapat membantu kuatkan sistem imun.
  • Bantu mendapatkan tenaga dengan segera.

5.0 / 5.0 Disukai oleh 12,450+ Pelanggan Bahagia

Kenapa Diet Semata Tidak Berkesan?

Dulu mungkin anda ingat nak kurus kena buat diet je kan?

Tapi rasa pelik ke bila dalam dua bulan pertama berat badan turun beberapa kilo tapi lepas tu bila masuk bulan ketiga macam takde perubahan langsung?

Aih, dahlah. Di mana masalahnya ni? Padahal dah cuba pelbagai tips yang korang dapat dari group Facebook "Diet Suku-Suku Separuh". Tapi nampaknya, nak kurus ni tak mudah kan?

Sebenarnya,
diet semata tak berkesan sebab biasanya kita kurangkan pengambilan karbohidrat dalam diet tapi tak mengira jumlah kalori yang dimakan. Ini kadang-kadang boleh menyebabkan kita makan lebih banyak kalori daripada yang sepatutnya.

Jadi, Bagaimana Nak Kawal Kalori Untuk Turunkan Berat Badan?

Tinggalkan Roti Putih

Tinggalkan Makanan Berminyak

Tinggalkan Gula Putih

Tinggalkan Makanan Proses

Kurangkan Nasi Putih

Minum 3 Liter Air Sehari

Memperkenalkan

OCOC MCT OIL

Ia membakar lemak dan menggunakan lemak sebagai sumber tenaga. Lebih menarik, ia juga bersifat anti-keradangan. MCT Oil ialah ekstrak dari kelapa berkomposisi dari Asid Kaprilik (C8) dan Asid Kaprik (C10). 
MCT Oil mengandungi 2.5 kali ganda Medium-Chain Triglyceride (MCT) berbanding Minyak kelapa Dara. Minyak ini mampu membantu mempercepatkan proses ketosis.

Bagaimana MCT Membantu Anda Turunkan Berat Badan?

MCT Oil (Medium Chain Triglyceride) boleh membantu dalam penurunan berat badan melalui proses ketosis. Ketosis berlaku apabila anda kurangkan karbohidrat dalam diet anda dan badan anda mula membakar lemak sebagai sumber utama tenaga. 


MCT Oil adalah jenis lemak yang cepat diserap oleh badan dan diubah menjadi tenaga dengan pantas. Oleh itu, MCT Oil membantu badan kita untuk kekal dalam keadaan ketosis di mana lemak digunakan sebagai sumber tenaga utama. Ini membantu badan anda untuk membakar lebih banyak lemak dan kurangkan berat badan.

MCT Oil Mendapat Tempahan Yang Tinggi Setiap Hari

"Tak terasa pun ambil sesudu tiap hari. Cuma saya perasan selera makan kurang. Benda-benda manis pun dah tak begitu boleh dimakan macam dulu. Makan nasi pun kurang."

- Puan Sarimah

Bagaimana Cara Pengambilan MCT Oil?

Tambah 1 sudu teh (5ml) hingga 2 sudu makan (10ml) ke dalam makanan atau minuman setiap pagi.

Perubahan Yang Dinikmati Pelanggan Kami

Mengapa MCT Oil Bersama OCOC Vegan Menjadi Pilihan Dr Rizal?

Ramai yang salah faham konsep tentang santan. Rugi besar kalau anda tinggalkan santan dalam diet pemakanan anda.

  • Santan boleh tingkatkan kesihatan jantung dan pembuluh darah. Menurut Nutrition and Metabolism Research, santan kaya dengan lemak baik yang bantu tingkatkan kadar kolesterol baik atau HDL. Jadi, ambil santan dalam jumlah yang betul bantu kita terhindar dari risiko penyakit jantung dan pembuluh darah termasuk stroke. 
  • Pelihara fungsi otak. Tahu tak yang 60% dari otak kita dibuat dari lemak. Jadi, pastikan kita bekalkan lemak baik kepada otak untuk optimakan fungsinya. Boleh dapatkan dari santan atau avocado.
  • Tukarkan lemak baik (MCT) kepada keton. Santan terdiri dari medium chain triclyceride (MCT) jadikannya mudah untuk dihadam dan diserap oleh hati. Ianya akan diubah kepada keton yang penting untuk otak. Keton penting untuk orang yang miliki masalah ingatan seperti Alzheimer.

1 Sachet Vegan OCOC + 1 Sudu Besar MCT Oil = Bulletproof Dark Chocolate!

Dapatkan MCT Oil Anda Sekarang

Pakej Single

  • 7X lebih pekat dari minyak kelapa dara
  • 100% asli dari kelapa
  • 100% halal dan selamat
  • 1X botol MCT Oil 250ml
  • PERCUMA 1X Cutlery Set

Harga biasa

RM 129

Sekarang

RM 105

Pakej Double

  • 7X lebih pekat dari minyak kelapa dara
  • 100% asli dari kelapa
  • 100% halal dan selamat
  • 2X botol MCT Oil 250ml
  • PERCUMA Beg Mini

Harga biasa

RM 258

Sekarang

RM 210

Pakej Combo

  • MCT Oil 7X lebih pekat dari minyak kelapa dara
  • MCT Oil 100% asli dari kelapa
  • 10 sachet Vegan OCOC
  • OCOC Vegan Tiada pengawet, pewarna
  • OCOC Vegan Tiada gula putih
  • 100% halal dan selamat
  • 1X botol MCT Oil 250ml
  • 1X OCOC Vegan
  • PERCUMA 1X Cutlery Set

Harga biasa

RM 194

Sekarang

RM 170

Andai kata masih ada pertanyaan dan ingin bercakap dengan tim kami, hubungi wasap 019-6042080

Soalan-Soalan Yang Sering Ditanya

Apakah kegunaan MCT Oil?

Kegunaan MCT oil adalah pembakar lemak semulajadi dalam bentuk cecair.

Sesuai ke untuk pesakit diabetes?

Ya, MCT oil sesuai untuk pesakit diabetes, malah sangat bagus dalam mengawal bacaan gula dalam darah.

Sesuai ke ambil untuk pesakit jantung?

Sesuai. Malah MCT oil juga sangat bagus dalam mengawal kolesterol di mana akan menjaga kesihatan jantung.

Apa pantang larang MCT oil?

-Tidak digalakkan ambil dengan perut kosong.
- Jangan ambil pada jumlah yang besar setiap kali makan. Cukup sahaja 15-20ml sehari.
- Kurangkan pengambilan makanan yang tinggi karbohidrat kerana karbohidrat yang tinggi boleh melambatkan proses pembakaran lemak.

Bagaimana cara pengambilan MCT Oil?

Tambah 1 sudu teh (5ml) hingga 2 sudu makan (10ml) ke dalam makanan atau minuman setiap pagi.

Adakah minyak MCT Oil sesuai dijadikan sebagai minyak masak?

MCT Oil tidak sesuai untuk dijadikan sebagai minyak masak.

Berapa isipadu sebotol MCT Oil OCOC?

250 ml/ botol.

Bagaimana cara penyimpanan MCT Oil?

Simpan ditempat dingin dan kering.

Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “becoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.Enter your text here...

Scroll to Top