JIMAT: Diskaun Istimewa Hari Ini

5.0 / 5.0 Disukai oleh 12,450+ Pelanggan Bahagia

Fat Burner

Semula jadi. Kenyang

Lebih Lama

Benci dengan lemak yang bertingkat-tingkat tu? Dah lama cuba nak buang tapi tak dapat? Ini masanya..

Tiada perisa sintetik!

Selamat Untuk Diamalkan.

100% Semulajadi.

" Tak terasa pun ambil sesudu tiap hari. Cuma saya perasan selera makan kurang. Benda-benda manis pun dah tak begitu boleh dimakan macam dulu. Makan nasi pun kurang. "

- Puan Sarimah

" Tak terasa pun ambil sesudu tiap hari. Cuma saya perasan selera makan kurang. Benda-benda manis pun dah tak begitu boleh dimakan macam dulu. Makan nasi pun kurang. "

- Puan Sarimah

Tiada perisa sintetik!

Selamat Untuk Diamalkan.

100% Semulajadi.

Seperti Yang Anda Lihat Di :

Memperkenalkan !

OCOC MCT OIL

Ia membakar lemak dan menggunakan lemak sebagai sumber tenaga. Lebih menarik, ia juga bersifat anti-keradangan. MCT Oil ialah ekstrak dari kelapa berkomposisi dari Asid Kaprilik (C8) dan Asid Kaprik (C10).

Tahan Kenyang Lebih Lama Berbanding Minyak Kelapa Dara. 

  • MCT Oil mengandungi 2.5 kali ganda Medium-Chain Triglyceride (MCT) berbanding Minyak kelapa Dara.
  • MCT Oil terdiri dari Asid Kaprilik (C8) dan Asid Kaprik (C10).
  • MCT Oil lebih efektif untuk penurunan berat badan berbanding minyak kelapa dara.
  • Dapat membantu sistem imun.

5.0 / 5.0 Disukai oleh 12,450+ Pelanggan Bahagia

5.0 / 5.0 Disukai oleh 12,450+ Pelanggan Bahagia

Senang diterapkan dalam diet.

Tahu tak MCT Oil ni tiada rasa, bau dan warna? Jadi ia memang senang untuk diambil. Tambahkan satu sudu MCT oil dalam makanan atau minuman kegemaran anda seperti bijirin, sup, sos, jus, kopi dan teh. Dan makan macam biasa. Langkah yang mudah, tapi anda dapat khasiat yang luar biasa.

" MCT oil ni tingkatkan metabolisme badan. Siapa nak cepat kurus, nak kurangkan kelaparan pada waktu yang tak patut boleh amalkan MCT oil ni. *Helps me a lot bila makan MCT oil ni masa sarapan "

- Puan Athirah

" Alhamdulillah, minggu pertama minum MCT oil, dah banyak perbezaan yang dirasa. Mood lebih baik, tak marah-marah tak tentu pasal, masalah angin pun hilang, dah x perlu makan ubat hospital. "

- Puan Haslina

Senang diterapkan dalam diet.

Tahu tak MCT Oil ni tiada rasa, bau dan warna? Jadi ia memang senang untuk diambil. Tambahkan satu sudu MCT oil dalam makanan atau minuman kegemaran anda seperti bijirin, sup, sos, jus, kopi dan teh. Dan makan macam biasa. Langkah yang mudah, tapi anda dapat khasiat yang luar biasa.

MCT oil ni tingkatkan metabolisme badan. Siapa nak cepat kurus, nak kurangkan kelaparan pada waktu yang tak patut boleh amalkan MCT oil ni. *Helps me a lot bila makan MCT oil ni masa sarapan "

- Puan Athirah

" Alhamdulillah, minggu pertama minum MCT oil, dah banyak perbezaan yang dirasa. Mood lebih baik, tak marah-marah tak tentu pasal, masalah angin pun hilang, dah x perlu makan ubat hospital. "

- Puan Haslina

Senang diterapkan dalam diet.


Kelebihan MCT Oil 

Fat Burner Semula Jadi.

MCT Oil ada 2 hormon yang berikan rasa kenyang. Peptide YY dan leptin. Bila dah telan, kurang rasa nak makan. Tubuh akan gunakan lemak sebagai bahan bakar untuk tenaga. Sebab inilah ramai yang turun berat badan lepas amalkan MCT Oil.

Dapatkan tenaga dengan segera!

MCT Oil mengandungi dua jenis lemak baik dari minyak kelapa (Asid Kaprilik (C8) dan Asid Kaprik (C10). Ia akan bergerak ke hati (liver), di mana ia akan diserap oleh badan dengan cepat. Kesannya? Badan anda akan dapat instant energy. Sebab inilah ramai yang gemar guna MCT Oil sebelum bersenam. Barulah prestasi senaman anda meningkat.

Dapat membantu sistem imun.

Medium-Chain Triglyceride (MCT) dalam MCT Oil mengandungi sejenis antibiotik semulajadi dipanggil MCFAs. Antibiotik bantu untuk melindungi kita dari bakteria dan virus. Ia juga membantu sistem imun. Bila imun dah boost dapatlah lawan bakteria yang bahaya. Dapat lawan virus, fungus dan protozoa. Boleh ucap selamat tinggal pada musuh yang tak nampak ni.

Fat Burner Semula Jadi.

MCT Oil ada 2 hormon yang berikan rasa kenyang. Peptide YY dan leptin. Bila dah telan, kurang rasa nak makan. Tubuh akan gunakan lemak sebagai bahan bakar untuk tenaga. Sebab inilah ramai yang turun berat badan lepas amalkan MCT Oil.

Dapatkan tenaga dengan segera!

MCT Oil mengandungi dua jenis lemak baik dari minyak kelapa (Asid Kaprilik (C8) dan Asid Kaprik (C10). Ia akan bergerak ke hati (liver), di mana ia akan diserap oleh badan dengan cepat. Kesannya? Badan anda akan dapat instant energy. Sebab inilah ramai yang gemar guna MCT Oil sebelum bersenam. Barulah prestasi senaman anda meningkat.

Dapat membantu sistem imun.

Medium-Chain Triglyceride (MCT) dalam MCT Oil mengandungi sejenis antibiotik semulajadi dipanggil MCFAs. Antibiotik bantu untuk melindungi kita dari bakteria dan virus. Ia juga membantu sistem imun. Bila imun dah boost dapatlah lawan bakteria yang bahaya. Dapat lawan virus, fungus dan protozoa. Boleh ucap selamat tinggal pada musuh yang tak nampak ni.

Kenapa MCT Oil ?

Dapatkan MCT Oil anda Sekarang

  • 7X lebih pekat dari minyak kelapa dara
  • 100% asli dari kelapa
  • 100% halal dan selamat

Harga biasa

RM 129

Sekarang

RM 109