fbpx

Kenapa Si Isteri Cakap Tak Henti-Henti dan

Si Suami Masih Tak Jumpa Barang yang Dicari...

Dr Rizal terangkan perbezaan 

Otak Lelaki vs Otak Perempuan berdasarkan kajian sains

Apa Yang Menarik Dalam Male vs Female

Beza Otak Lelaki vs Otak Perempuan

Allah SWT ciptakan lelaki dan perempuan bukan untuk bersaing, tapi untuk saling
lengkap melengkapi. Ilmu otak ini
tunjukkan manusia yang bernama lelaki dan perempuan perlukan antara satu sama lain.

Kenapa Perempuan Banyak Bercakap

Apabila isteri cerita apa yang terjadi di ofis hari ini, mereka cerita dari A sampai Z. Kemudian bila tanya suami apa jadi di pejabat, suami jawab "Ok". Sepatah je!

Encik Suami Ini Tak Dengar? Pekak Ke?

Pernah tak suami sedang reply whatsapp, si isteri beritahu sesuatu. Kemudian bila tanya balik suami, mereka tak ingat pun. Ini bukan salah suami. Mereka jadi begitu sebab ada sesuatu yang berlaku pada bahagian auditori mereka pada waktu itu...

Apa Yang Menarik Dalam Male vs Female

Lagi Topik-Topik Yang Super Best

Kesemua topik ini disampaikan oleh Dr Rizal sendiri. Fakta adalah berdasarkan daripada kajian-kajian sains


Dr Rizal Abu Bakar

Penasihat Kanan Malaysia Brain Expert Academy | Pengetua Neuroversiti

Dr Rizal Abu Bakar. Satu dalam seribu. Datangnya umpama cahaya yang menerangi. Memperbetulkan otak yang biasa-biasa kepada luar biasa. Bukan calang-calang persona. Asal cerita mendapat pengiktirafan doktor falsafah (PhD) dari Australian National University dengan thesis yang bertajuk : Sleep Disordered Breathing and Depression: Moderating IImpact of Perceived Stress and Responses to CPAP.


Minatnya terhadap prestasi otak telah menjemput beliau ke Harvard Medical School pada tahun 2010. Di sana beliau menerima latihan dalam bidang Otak dan Tidur. Setelah berkhidmat hampir 10 tahun di Australia, Dr Rizal membuat keputusan untuk pulang menabur bakti di Malaysia.


Lalu beliau pulang berkhidmat sebagai seorang pensyarah di Universiti Malaysia Sarawak. Dr Rizal aktif berkongsi tips meningkatkan prestasi otak di Facebook. Dari tidak dikenali, kini beliau sudah mempunyai 118,795 followers. Lanjutan dari itu beliau telah menganjurkan pelbagai seminar mendidik masyarakat supaya menjaga otak. 


Kini Dr Rizal hadir dengan Male Vs Female (Upgraded Version). Dedikasi khas bagi mereka yang mahu menambahkan ilmu dan memahami beza antara otak lelaki & perempuan.


Cara Akses Male vs Female

Male vs Female merupakan kursus secara online. Ada 17 siri video kesemuanya. Video boleh ditonton bila-bila masa dan di mana anda berada. Akses adalah lifetime dan unlimited.

 1. 1
  Daftar Male vs Female
 2. 2
  Terima akses ke website premium member menerusi email
 3. 3
  Log masuk dan tonton Male vs Female

Daftar Hari Ini dan Grab Kesemua Bonus Ini

Workbook Digital Male vs Female

(bernilai RM49)

Workbook ini didesain khusus untuk membantu anda memahami siri Male vs Female dengan lebih mudah. Anda boleh cetak dan gunakan workbook ini sebagai teman sewaktu menonton Male vs Female

Audio Male vs Female

(bernilai RM49)

Andai kata anda mahu dengar siri Male vs Female ini dalam kereta atau sewaktu shopping, gunakan audio ini. Boleh download dan dengar di mana-mana

Healthilicious Recipes

(bernilai RM29)

Ebook ini mempunyai resipi-resipi menarik yang anda boleh cuba dirumah. Resipi ini adalah daripada Dr Rizal sendiri.

Male vs Female

Unlimited Access

Normal Price: RM 149

RM 70

 • 17 Siri Video Male vs Female
 • BONUS #1 : Workbook Digital Male vs Female
 • BONUS #2 : Audio Series Male vs Female
 • BONUS #3 : Healthylicious Recipe (Ebook)

Saya nak daftar sekarang dan

grab kesemua bonus bernilai RM127

Penafian: Kesemua konten di dalam kursus ini disampaikan oleh Dr Rizal sendiri. Setiap cadangan dan pelan tindakan disarankan untuk dilakukan oleh peserta supaya mendapat hasil yang diingini. Hasil mungkin berbeza mengikut individu. Andai kata ada pertanyaan, boleh hubungi Customer Happiness Manager kami di talian 019-604 2080