Langkah 2 daripada 3

Hanya selangkah lagi untuk selesaikan order anda

TUNGGU SEKEJAP!
Ada Sesuatu Yang SANGAT ISTMEWA Untuk Anda. Tawaran ini hanya muncul SEKALI ini sahaja


Saya ingin jemput anda untuk menyertai Neuroparenting: Bagaimana Tingkatkan Prestasi Otak Dengan Cara Yang Tak Pernah Terfikir Pun Sebelum Ini

Apa itu NEUROPARENTING dan Bagaimana Neuroparenting Boleh Membantu Meningkatkan Kapasiti Otak 

  • EKSKLUSIF : Anda akan dapat akses kepada EMPAT MODUL POWER + WORKBOOK NEUROPARENTING yang sangat istimewa. 
  • MODUL 1 G.S.T : Dalam modul ini, Cikpuan akan kuasai bagaimana mendorong anak supaya mereka suka tolong. Cikpuan akan faham sistem reward otak manusia dan bagaimana nak hack sistem ini.
  • MODUL 2 S.S.T : Saya akan kongsikan bagaimana teknik yang berkesan untuk berkomunikasi dengan anak-anak. Saya juga akan bongkarkan satu hormon penting untuk tumbuhbesaran anak. Cikpuan akan tengok sendiri hasil scan otak anak yang banyak hormon ini vs yang kurang. Sangat berbaloi.
  • MODUL 3 R.E.S.P.E.K : Cikpuan akan belajar apa yang tidak patut disebut atau diberitahu kepada anak. Cikpuan akan rasai sendiri apakah kesan apabila kita bercakap dengan anak menerusi cara yang betul.
  • MODUL NEUROLEADERSHIP: Ini adalah sesi rakaman workshop Dr Rizal. Saya akan mendedahkan kepada audien bagaimana menjadi leader yang bagus dan apa hubung kaitnya dengan otak.
  • APA TUNGGU LAGI:  UPGRADE HARI INI SEKARANG 

APA KATA MEREKA YANG

TELAH SERTAI NEUROPARENTING

"Selepas saya sertai program Neuroparenting, saya dah dapat tidur lena dan berjaya mengawal pemakanan.  Kesannya kerja tidak lagi bertangguh dan kelajuan berfikir pun meningkat. "

"Alhamdulilah saya berubah kepada tenang, otak lebih rehat, positif, fikiran lapang dan boleh fikir mudah. Kerja jadi pantas. "

"Dengan  formula Neuroparenting, otak saya lebih stabil dan tenang. Saya dah boleh berfikiran positif dan gembira "

Apa Yang Saya Akan Dapat

WORKBOOK NEUROPARENTING
(bernilai RM 99)

Panduan Yang Akan Memudahkan Anda Faham dan Praktik Neuroparenting

EXTRA MODUL 1 : G.S.T

Dalam modul ini, Cikpuan akan kuasai bagaimana mendorong anak supaya mereka suka tolong. Cikpuan akan faham sistem reward otak manusia dan bagaimana nak hack sistem ini.

EXTRA MODUL : S.S.T

Saya akan kongsikan bagaimana teknik yang berkesan untuk berkomunikasi dengan anak-anak. Cikpuan juga akan ketahui apa rahsia yang ada pada daun peppermint dan lemon

EXTRA MODUL: R.E.S.P.E.K

Dalam modul ini, Cikpuan akan belajar apa yang tidak patut disebut atau diberitahu anak. Cikpuan akan rasai sendiri apakah kesan apabila kita bercakap dengan anak menerusi cara yang betul.

MODUL : NEUROLEADERSHIP

Dalam workshop ini Dr Rizal mendedahkan kepada audien bagaimana menjadi leader yang bagus dan apa hubung kaitnya dengan otak.

INI SEMUA YANG ANDA AKAN DAPAT APABILA DAFTAR HARI INI

Apabila anda grab tawaran ini, anda akan dapat BONUS bernilai RM 1494 Neuroparenting + Neurobox Alami Jimat 60%

Scroll to Top
0