Kini Dibuka Pendaftaran Komuniti Neuroversiti Dr Rizal

5.0 / 5.0 Dipercayai oleh 1,000+ Ahli Neuroclub

Tanya Soalan, Extra 'Rahsia' Dari Dr Rizal !

Semua ini hanya dalam Neuroclub.

Komuniti eksklusif bersama Dr Rizal.

Extra Tips dan Extra Ilmu.

Perubahan ke arah hidup sihat.

Komuniti eksklusif bersama Dr Rizal.

Extra Tips dan Extra Ilmu.

Perubahan ke arah hidup sihat.

" Saya nak join sebab memang lama ikut FB Dr Rizal.. Banyak cerita pasal pentingnya jaga otak. Cuma saya nak ada plan lah caranya nak jaga otak. Saya nak berubah untuk jadi lebih sihat. Jadi masuk kelab ni macam memudahkan saya untuk ikut jaga kesihatan. Sekaligus memberi semangat kepada saya sebab ada komuniti yang sama hendak menjaga otak dan kesihatan. "

- Puan Siti Nuraisyah

Seperti Yang Anda Lihat Di :

Macam Mana Nak Sertai Neuroclub

Daftar Sekarang

Klik daftar sekarang dan terus checkout.

Terima Akses Ke Kelab Rahsia

Semak email untuk akses ke website keahlian anda.

Memulakan Proses Transformasi

Rasai perubahan diri.

Kenapa Anda Perlu Sertai Neuroclub

Ini adalah komuniti khas yang diwujudkan oleh Dr Rizal untuk saling berkongsi tentang cara hidup sihat dari semua aspek sama ada pemakanan, aktiviti, dan bacaan.

1. Tanya Soalan Terus Kepada Dr Rizal

Anda boleh bertanya soalan terus kepada Dr Rizal. Dan anda juga dapat membaca soalan-soalan lain yang ditanyakan peserta lain. Berbaloi 100X!

2. Konten Baru Setiap Minggu

Setiap minggu anda akan sentiasa menerima konten baru. Ada tips pemakanan, tips kesihatan, resipi-resipi terbaru dan macam-macam lagi.

3. Rasai Perubahan Diri dan Keluarga

Selepas anda mengamalkan tips dari Dr Rizal, rasai perubahan pada diri anda. Anda juga dapat belajar dari perubahan orang lain yang akan mendorong anda untuk kekal istiqamah.

4. Mudah Diakses (Circle Apps)

Ahli Neuroclub tak perlu nak susah-susah login ke website. Anda hanya download aplikasi Neuroclub dan kesemua konten boleh diakses dihujung jari.

5. Tawaran Istimewa

Khas untuk ahli Neuroclub, anda akan mendapat tawaran istimewa untuk mendapatkan produk-produk dari Dr Rizal.

1000+ Peserta Yang Menikmati Perubahan Hidup Sihat

" Kalau dulu saya gagal dlm menjaga pemakanan, sekarang ni saya dapat konsisten. Walaupun mampu sikit2 je dulu, tu pun still improvement bagi saya. Saya berharap agar saya dpt konsisten dan akhirnya dapat menjalani gaya hidup yg sihat secara holistik 👍. "

- Puan Nurul

" Setakat nie okey laa heheh tak terbaca kekadang byk sungguh info berguna... ada Neuro on the go and neuroclub.. bagus sgt utk isi masa lapang. "

- Puan Aina

" Untuk menambah ilmu cara meningkatkan prestasi otak, menjaga kesihatan otak dan merawatnya. Banyakkan resipi yang sesuai taste bud melayu.. Terima kasih byk2 dan halalkan ilmu ye.Baru2 ni saya dh beli fish oil setelah baca nasihat Dr utk cara tangani jika kita dah minum atau makan makanan manis. sbb saya sweet tooth juga. Now saya guna stevia di rumah. tapi makan juga makanan luar tu esp masih craving makanan manis walau nak kurus 😅. "

- Puan Raziah

" Tujuan sertai neuroclub adalah untuk dapat ilmu cara tingkatkan prestasi otak terutamanya dalam kehidupan sekarang yang penuh dengan tekanan kerja dan ragam manusia yang kadangkala menyakitkan hati..juga tujuan sertai adalah untuk explore dan memperluaskan lagi bidang yang tak pernah kita ambil berat. "

- Puan Eli

Sertai Neuro Club Hari Ini

Pelaburan anda hari ini hanya RM0.50 sehari. Lebih murah daripada langganan Netflix!

Annual Access

RM 150 / setahun

(Keahlian dibayar setiap 3 bulan)


 • Akses bulanan ke Neuro Club.
 • Akses Resepi Neuro.
 • Akses Cabaran Neuro.
 • Akses Wisdom Dr Rizal.
 • Akses Komuniti Neuro Club.
 • Akses Tanya Dr Rizal.
 • Diskaun istimewa untuk produk Neuroversiti dan OCOC.
 • PERCUMA 2 BULAN.

Monthly Access

RM 15 / sebulan

(Jimat 16%)


 • Akses bulanan ke Neuro Club.
 • Akses Resepi Neuro.
 • Akses Cabaran Neuro.
 • Akses Wisdom Dr Rizal.
 • Akses Komuniti Neuro Club.
 • Akses Tanya Dr Rizal.
 • Diskaun istimewa untuk produk Neuroversiti dan OCOC.

Soalan Yang Selalu Ditanya

Macam mana nak akses?

Akses akan diberikan selepas pembayaran anda disahkan. Akses adalah menerusi aplikasi. Bukan melalui Facebook atau Telegram.

Macam mana kalau saya tidak mahu sertai lagi?

Anda boleh pilih untuk tidak mahu teruskan. Hanya hubungi tim Neuroversiti dan kami akan uruskan untuk anda. Tidak ada caj tersembunyi.

Apa soalan yang saya boleh tanya Dr Rizal?

Ap jua soalan yang berkaitan kepakaran Dr Rizal. Anda boleh dapatkan maklumat dengan lebih terperinci dalam website ahli Neuro Club.

Adakah Neuro Club boleh diakses melalui app?

Ya. anda boleh install aplikasi komuniti Neuro Club di iOS dan Google Play.

Berapa harga diskaun untuk produk Neuroversiti?

Ini adalah rahsia untuk ahli Neuro Club sahaja XD.


Jangan Lepaskan Peluang Ini.

Masih ada pertanyaan terbuku di hati, Hubungi 019-604 2080


Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “becoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Scroll to Top