🔥Dapatkan Pas ke Neuroconference Terakhir Tahun 2022 Sekarang

Asyik Bertangguh, Tabiat Buruk Melekat Kuat?

Buat pertama kalinya, Dr Rizal akan dedahkan Teknik dan Cara Berkesan untuk atasi sikap suka bertangguh, malas buat kerja. Semua ini dalam Neuro Habit.

Cara berkesan atasi sikap suka bertangguh

Teknik mudah untuk buang tabiat buruk

Kaedah mencipta tabiat baru yang berkekalan

Cara atasi sikap suka menunda.

Teknik tingkatkan fokus dan kualiti kerja.

Kaedah mencapai impian anda tahun.

5.0 / 5.0 Diiktiraf oleh

7,450+ Peserta Berjaya

" Saya daftar ni kelas sebab saya mau belajar pasal otak. Mahu tahu macam mana otak kita ni supaya boleh buat lagi bagus. Benda senang-senang je, besar pula kesan dia kepada otak.  "

- Puan Nathraa

" Saya daftar ni kelas sebab saya mau belajar pasal otak. Mahu tahu macam mana otak kita ni supaya boleh buat lagi bagus. Benda senang-senang je, besar pula kesan dia kepada otak. "

- Puan Nathraa

Seperti Yang Anda Lihat Di :

Cara Mendaftar Neuro Habit

Langkah 1 :

Buat Pembayaran dan lengkapkan maklumat pendaftaran.

Langkah 2 :

Semak email untuk pengesahan pendaftaran dan link akses support group telegram.

Langkah 3 :

Link zoom untuk sertai LIVE NeuroHabit akan dihantar kepada anda melalui email dan Whatsapp pada hari kejadian.

5.0 / 5.0 Diiktiraf oleh 7,450+ Peserta Berjaya

5.0 / 5.0 Diiktiraf oleh 7,450+ Peserta Berjaya

" Banyak tips yang akak dapat dalam kelas ni, lepas ni nak buat presentation atau nak anak-anak nak pergi temuduga, dah tahu nak pakai baju warna apa haaa...  "

- Puan Fadhilah

" Alhamdulillah diizinkan Allah malam ni jadi student neuroversiti Rasa bangga, rasa bertuah, dan rasa honour utk menimba ilmu baru. Tak sangka diriku suka belajar rupanya.. "

- Cik Puan Ida

" Banyak tips yang akak dapat dalam kelas ni, lepas ni nak buat presentation atau nak anak-anak nak pergi temuduga, dah tahu nak pakai baju warna apa haaa... "

- Puan Fadhilah

" Alhamdulillah diizinkan Allah malam ni jadi student neuroversiti Rasa bangga, rasa bertuah, dan rasa honour utk menimba ilmu baru. Tak sangka diriku suka belajar rupanya.. "

- Cik Puan Ida

Manfaat Untuk Anda

Neuro Habits adalah program live bersama Dr Rizal. Anda akan dapat belajar secara terus dan boleh bertanya soalan yang bermain difikiran.

Neuro Habit

Ilmu terbaru dari Dr Rizal. Belum pernah dikongsikan di mana-mana. Akan dibongkarkan eksklusif untuk anda yang menyertai Neuro Habits.

Live Session :

Sesi ini adalah sesi live bersama Dr Rizal. Anda dapat belajar dan boleh bertanya soalan terus kepada Dr Rizal.

Actionable Techniques :

Setiap perkongsian dari Dr Rizal adalah actionable. Boleh buat sekarang. Tidak ada teori yang meleret-leret. Semuanya straight to the point.

Berdasarkan Kajian Sains :

Apa yang Dr Rizal ajarkan kepada anda dalam sesi ini adalah berdasarkan kajian sains. Semuanya sudah melalui fasa uji cuba dan terbukti menjadi. Tinggal lagi anda mahu buat atau tidak.

Apa Kata Peserta Yang Pernah Hadir Sesi Sebelum Ini

Apa Yang Anda Akan Belajar

01 : Brain & Habit 

Anda akan belajar apa kaitan otak dan tabiat. Selepas anda faham hubungan antara kedua ini, anda dapat rancang bagaimana nak membuat perubahan.

02 : B-MAP Model of Behaviour Design

Kenapa ada orang senang-senang ubah tabiat? Kenapa ada orang sampai sekarang tak dapat nak ubah tabiat. Saya akan ajar anda B-MAP. Teknik bagaimana nak cipta tabiat baru yang berkekalan.

03 : 5 Steps in Behaviour Design

Anda akan belajar apa yang diperlukan dan bagaimana mahu mendesain tabiat baru. Ilmu ini anda boleh ajarkan kepada anak-anak. Bayangkan anak-anak anda yang kecil sudah pandai mencipta tabiat baik yang positif.

04 : The Pairing Techniques

Ini adalah teknik power yang anda tidak akan jumpa di tempat lain. Bagaimana menggabungkan dua unsur atau perkara untuk menghasilkan sesuatu yang anda mahu.

05 : Making and Breaking Habits

Selepas itu anda akan fokus kepada bagaimana meninggalkan dan mengelakkan tabiat lama berulang kembali. Apa yang perlu dilakukan dan cara-cara yang praktikal. Anda boleh bayangkan betapa produktifnya hidup anda apabila berjaya meninggalkan tabiat buruk ini.

06 : Control Impulses

Saya akan ajar anda teknik mengawal diri. Supaya anda tidak mudah tewas dengan emosi, nafsu atau pengaruh dari sekeliling. Teknik ini nampak mudah tapi sangat hebat kesannya.

brain_waves

07 : Visualization

Sebaik sahaja anda sudah berjaya meninggalkan tabiat buruk dan sedang membina tabiat baru, lakukan visualisasi. Tapi bukan setakat bayangkan sahaja. Ada cara dan teknik yang betul.

08 : The If/Then Technique

Teknik ini apabila digunakan boleh menyebabkan perubahan besar dalam hidup anda. Teknik ini akan membuka potensi anda kepada sesuatu yang anda mungkin tidak pernah bayangkan lagi. Superb!

The Malaysia Brain Academy Expert

Dr Rizal Abu Bakar mendapat pengiktirafan doktor falsafah (PhD) dari Australian National University dengan thesis yang bertajuk : Sleep Disordered Breathing and Depression: Moderating Impact of Perceived Stress and Responses to CPAP.

Pada tahun 2010 beliau berpeluang ke ke Harvard Medical School. Di sana saya belajar secara intensif tentang Otak dan Tidur.

Kemudiannya beliau bekerja selama 10 tahun di Australia sebagai Clinical Psychologist. Pulang ke Malaysia, menjadi pensyarah di Unimas. Sekarang beliau terlibat aktif dalam dunia Brain Education and Coaching.

Beliau berkongsi tips meningkatkan prestasi otak di Facebook kepada 118,795 followers secara percuma sejak tahun 2019 lagi.

NeuroHabit ini lahir atas semangat dan nawaitu untuk memandaikan ummah dengan ilmu terkini dan terbaru dari jurnal sains.

Dapatkan Tiket Neuro Habit Anda Hari ini

Platform : Zoom
16 Disember : 8pm - 11pm
17 Disember : 8am - 4pm

Pakej VIP

  • 1 x Tiket Neuro Habit
  • Telegram Support Group
  • Bonus : Nota Digital
  • Live menerusi Zoom pada 16 & 17 Disember 2022
  • E-Certificate Neuro Habit
  • BONUS : Neuro On The Go [NOTG] LIFETIME
  • SURPRISE BONUS

Tiket VIP : RM 49

Harga Biasa

RM 79.00

Pakej Basic

  • 1 x Tiket Neuro Habit
  • Telegram Support Group
  • Bonus : Nota Digital
  • Live menerusi Zoom pada 16 & 17 Disember 2022

Tiket Basic : RM 29

Harga Biasa

RM 49.00


Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “becoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.