fbpx

PERHATIAN: Tawaran Early Bird Ini Akan Tamat Pada 31 Oktober 2020

Penuh dengan ilmu, Very Precious Knowledge...

Ketahui Cara Yang "REAL" Untuk Boost Brain Performance dan Reverse Aging - Neurohacking

Neurohacking telah disertai 2741 orang peserta dan respon yang kami terima luar biasa!

Dari: Dr Rizal Abu Bakar
Cyberjaya, Malaysia


Kalau performance anda menurun, asyik lupa, susah fokus...

...ini boleh jadi game-changer untuk anda.

Apabila anda amalkan ilmu ini, orang sekeliling anda akan mula pelik dan hairan.

Mereka akan bertanya,

"Eh apa kau buat jadi makin sharp..."

"Macam mana aku tengok kau bertenaga je setiap hari..."

"Kenapa kulit kau makin cantik..."

Anda akan merasai sendiri perubahan pada diri.

Otak Makin Tepat,
Badan Makin Sihat

Bagaimana?

Ilmu yang akan saya dedahkan kepada anda ini adalah ilmu yang menjadi.
Bukan ilmu buat sendiri.

Ilmu ini adalah daripada jurnal sains. Ilmu kajian.

Apabila anda amalkan ilmu-ilmu ini anda boleh boost up balik kemampuan dan kapasiti otak.

Menarik?

Anda juga akan rasa sega dan lebih fokus dalam melakukan sesuatu perkara.
Seperti yang dialami oleh Puan Sharmila ini.

Dengan ilmu ini, anda boleh gunakan bukan sahaja untuk diri sendiri.
Bahkan boleh perturunkan kepada suami, anak dan teman-teman.

Bahkan anda akan rasa bersalah dan menyesal sebab lambat jumpa ilmu ini...

Pasti anda tertanya-tanya, ilmu apa yang saya maksudkan ini...

Ilmu Boost Up Brain Performance Ini Dikenali Sebagai

NEUROHACKING

Ilmu ini adalah ilmu premium.
Ilmu ini lain dari yang lain.
Ilmu yang anda tidak pernah dengar pun sebelum ini.

Ilmu ini adalah ilmu praktikal, bukan teori.

Ilmu ini akan unlock THE REAL POTENTIAL OF YOUR BRAIN...

Apabila anda sedar kapasiti dan kemampuan sebenar otak,
anda akan berupaya melakukan apa yang selama ini anda rasa mustahil dan tidak mungkin.

Senang cerita, Neurohacking adalah,

  • Kaedah yang unik dan berkesan untuk meningkatkan prestasi otak
  • Kaedah yang terbukti menjadi untuk hidup sihat

Assalamualaikum. Nama saya Dr Rizal Abu Bakar.

Anda mungkin pernah tengok saya di kaca TV Al Hijrah atau Bernama TV.
Atau pernah dengar saya di Radio IKIM.
Atau anda sering baca perkongsian saya setiap hari di Facebook.

Saya merupakan Brain Coach yang berkongsi ilmu setiap hari di FB.

Semuanya bermula pada tahun 2010 apabila saya berpeluang ke Harvard Medical School. Di sana saya belajar secara intensif tentang Otak dan Tidur.

Setelah itu saya bekerja selama 10 tahun di Australia sebagai Clinical Psychologist. Pulang ke Malaysia, saya menjadi pensyarah di Unimas. Sekarang saya full-time membantu syarikat, organisasi dan individu yang mahu meningkatkan prestasi otak.

Alhamdulillah sehingga hari ini sudah ada 118,795 followers yang menyokong usaha untuk memandaikan ummah ini.

Apa yang saya nak beritahu adalah...

Otak ini merupakan minat dan passion saya.

Saya bukan setakat mengkaji dan meneliti,
Saya cuba dan laksanakan sendiri apa yang dipelajari.

Sepanjang hidup ini, saya telah melihat sendiri kesan dahsyat akibat kerosakan otak.

Saya tahu...

Apa makanan yang bahaya untuk otak...
Apa aktiviti yang membahayakan otak...
Bagaimana nak check tahap otak...


Paling penting, saya tahu bagaimana nak baiki semula otak.
Supaya kita tidak nyanyuk dan derita.

Kesemua ilmu premium ini saya kumpulkan dalan Neurohacking.

Dan anda kini hanya selangkah untuk memilikinya.

BAHAYA MENJELANG UMUR 30-AN

Apabila masuk 3 series,
keupayaan untuk ingat, kelajuan memproses maklumat dan kapasiti ingatan mula menurun!

Jumlah sel otak yang membawa maklumat juga menurun.

Ini baru masuk umur 30an.
Macam mana dengan umur 40an, 50an, 60an...

Menakutkan?

Ya.

Tapi ada berita baik.

Kita boleh buat perubahan.
Kita boleh elakkan prestasi otak merudum dengan dahsyatnya.

Dalam sesi pertama Neurohacking,
saya akan dedahkan bagaimana kita boleh assess kapasiti otak.

Kita akan sama-sama buat ujian ini.

Selepas itu, kita boleh baiki bahagian mana yang berpotensi ada masalah.

SAMPAI BILA NAK TERUS RACUN OTAK DAN BADAN SENDIRI

Kita adalah apa yang kita makan.
Dan apa yang kita makan itulah apa yang otak kita akan makan.

Bayangkan,

apa yang akan terjadi apabila kita makan racun...
apa yang otak kita akan makan agaknya...

Apabila saya kongsikan topik ini, ada yang rasa macam terduduk di bucu katil.
Rasa menangis dan menyesal sebab asyik racun diri.

Makan sesuka hati.
Sehingga akhirnya menyesal di kemudian hari.

Cuma usah bimbang.
Anda berada di tempat yang betul.

Semasa sesi live Neurohacking, anda akan belajar Food Hacking.

Anda akan tahu, faham dan jelas kesan makanan kepada perkembangan otak.
Saya akan terangkan bagaimana makanan 6P memudaratkan kesihatan.

Anda juga akan belajar kaitan makanan ini dengan hormon-hormon dalam badan.
Dan paling penting kesan daripada terlebih atau terkurangnya hormon ini.

Sebaik sahaja tamat sesi Food Hacking,
kita akan belajar tajuk kegemaran kaum wanita.


Rahsia awet muda.
Makin berusia makin muda...

ILMU "BARU" UNTUK KELIHATAN MAKIN MUDA, MAKIN REMAJA

Sering kali orang jumpa saya akan tanya,
"Doc ni nampak muda. Berapa usia?"

Kemudian saya beritahu.

"Saya ini anak empat. Nak masuk 5 series dah..."

Hah? Betul ke?

Apa yang saya buat?

Saya berikan hint.

Apabila kita jaga otak, secara automatik badan akan sihat.
Apabila badan sihat, proses penuaan berlaku lambat.

Kita tidak akan tua sebelum usianya.

Bahkan kita akan kelihatan makin muda.

Dalam Neurohacking, anda akan belajar khusus bab Reverse Aging.

Anda akan tengok sendiri apa dan bagaimana untuk tampil awet muda.

TANPA ubat pelik-pelik...
TANPA cucuk sana-sini...
TANPA rawatan canggih dan mahal...

Semuanya akan saya dedahkan. No filter.

Habis bab Reverse Aging, kita sambung dengan topik yang menarik.
Topik yang orang selalu beri gambaran negatif!


Topik...

WUJUD KE GAJET YANG BOLEH BOOST PRESTASI OTAK?

Bila sebut gajet, orang selalu condemn.
Orang kata gajet merosakkan otak.

Betul.

Ada gajet yang merosakkan otak.

Dan ada juga gajet yang MEMBANTU OTAK.

Bayangkan...

Anda pegang sebilah pisau.

Anda boleh gunakan untuk potong sayur.
Anda boleh gunakan untuk potong orang (Nauzubillah).

Apa yang saya nak sampaikan adalah,
Pisau hanyalah alat.
Bagaimana kita menggunakan alat ini akan menentukan hasil yang kita dapat.

Inilah yang saya akan kongsikan dengan anda dalam sesi Gadget Hacking.

Menerusi sesi ini, anda akan tahu apakah gajet yang sangat bagus untuk otak.

Ada gajet yang membantu anda belajar skill baharu dengan cepat.
Ada gajet yang membantu anda tidur dengan nyenyak.

Untuk pengetahuan anda, hampir kesemua gajet-gajet ini saya sudah cuba sendiri.

Supaya tidak tersalah recommend kepada anda.

Jadi anda jimat masa, wang dan tenaga.

Sekarang pilihan di tangan anda.

Anda boleh duduk diam dan tak buat apa-apa.
Atau anda buat tindakan.

Neurohacking ini adalah sesi LIVE.

Kenapa LIVE?

Sebab saya percaya anda ada banyak soalan yang mahu ditanya.

Jadi selepas saya present kesemua topik-topik ini, anda boleh terus tanya.
Kita akan rungkai dan jawab satu persatu.

Kebiasaannya, untuk satu sesi live talk, saya akan dibayar sehingga RM5000/jam.

Tapi hari ini saya akan buat sesuatu yang dahsyat.

Anda akan dapat tawaran yang sangat istimewa.
Syaratnya, anda mesti buat tindakan sekarang.

Change Your Brain, Change Your Life

NEUROHACKING LIVE 2.0

27,28,29 November 2020 (9 Malam)

Makluman:

Saya dan tim ambil masa lebih 3 tahun untuk develop modul khas Neurohacking ini. Kerana kami bukan sekadar petik sana sini. Kami teliti, kaji dan cuba sendiri. Hanya setelah terbukti, baharulah kami kongsi.

Sebab itu apabila Neurohacking Live 1.0 dilancarkan, lebih 2741 orang peserta daftar dan belajar. Dan kini mereka mula menikmati hasil daripada pelajaran mereka.


Neurohacking juga tidak menjanjikan sebarang pil ajaib. Anda perlu buat dan lakukan untuk mendapat hasil. 

Apa Yang Akan Dipelajari

Neurohacking Live 2.0

LIVE 1 : REVERSE AGING

Makin berusia, makin remaja! Possible?
Boleh dan possible. Macam mana caranya... Inilah yang akan Dr Rizal kongsikan.


Apabila anda dengar dan saksikan sesi ini, anda akan rasa sangat gembira. Mentol idea menyala-nyala.

Anda akan rasa tidak sabar untuk praktikan terus apa yang dikongsikan dan seterusnya menikmati perubahan pada diri.

LIVE 2 : GADGET HACKING

Wow! Ini adalah respon yang kami terima daripada peserta yang hadir sesi ini.


Apabila khatam sesi ini, anda akan tahu dan jelas bagaimana nak menggunakan gajet dengan betul.


Anda juga akan aware tentang gajet-gajet yang boleh membantu meningkatkan prestasi otak.

LIVE 3 : FOOD HACKING

Ini adalah sesi yang sangat ditunggu-tunggu peserta. Dr Rizal akan mendedahkan apakah "SUPERFOOD" yang akan membantu meningkatkan prestasi otak.


Anda juga akan lihat bagaimana kaitan antara makanan, hormon dan kesannya terhadap diri dan orang sekeliling.
Eye Opening!

Daftar Sekarang Neurohacking Live 2.0

Dapatkan Kesemua Bonus Ini

BONUS #1 - Brain Health Assessment

"Kenal Pasti Tahap Kesihatan Otak"

Nilai : RM199

Adakah anda ada masalah pada verbal memori, pusat visual, working memori atau tempat lain? Ujian ini kita akan sama-sama buat dalam sesi Neurohacking Live 2.0 nanti.

BONUS #2 - Workbook Neurohacking

"Nota Berpandu Untuk Membantu Anda Mencatat Poin-Poin Power"

Nilai : RM99

Untuk membantu anda memahami dan mencatat ilmu-ilmu premium ini, kami sediakan workbook eksklusif. Workbook ini didesain khusus untuk memandu anda mencatat nota semasa sesi live nanti.

BONUS #3 - Neuro Notation

"Brain Performance Short & Sweet Videos"

Nilai : RM99

Apabila daftar Neurohacking hari ini, anda akan dijemput masuk ke FB Group Eksklusif. Di dalam group ini, anda akan tonton video-video yang short and sweet. Video-video ini adalah berkaitan brain performance. Anda dapat extra knowledge untuk boost brain performance.

BONUS #4 - Akses High Quality Recording (VIP SAHAJA)

"Unlimited Access, VIP Only"

Nilai : RM99

Andai kata anda mahu ulang belajar dan ulang dengar, hanya log masuk ke website premium ini. Kemudian anda boleh tengok kembali Neurohacking Live 2.0. Akses adalah unlimited.

Ada lagi.
Anda tidak ada sebarang risiko pun apabila anda mendaftar hari ini.

Kerana apabila anda hadir dan ikuti sesi Neurohacking Live dan anda rasa tidak berbaloi...

100% Money Back Guarantee

Baiklah.

Sekarang pilihan berada ditangan anda.

Keputusan yang anda buat hari ini akan menentukan apa yang anda akan dapat esok hari.

Andai kata anda sudah sedia?

Pilih pakej pilihan anda...

Single

1 Seorang. Simple.


RM29 (1 November)

RM25

  • 3X Neurohacking Live Sessions pada 27,28,29 November. Jam 9 malam
  • Brain Health Assessment (bernilai RM199)
  • Workbook Neurohacking (bernilai RM99)
  • Neuro Notation (bernilai RM99)
  • Akses untuk 1 orang sahaja

Trio

3 Orang. Berbaloi.


RM59 (1 November)

RM49

  • 3X Neurohacking Live Sessions pada 27,28,29 November. Jam 9 malam
  • Brain Health Assessment (bernilai RM199)
  • Workbook Neurohacking (bernilai RM99)
  • Neuro Notation (bernilai RM99)
  • Akses untuk 3 orang peserta

VIP

3 Orang. EXTRA Bonus


RM129 (1 November)

RM99

  • 3X Neurohacking Live Sessions pada 27,28,29 November. Jam 9 malam
  • Brain Health Assessment (bernilai RM199)
  • Workbook Neurohacking (bernilai RM99)
  • Neuro Notation (bernilai RM99)
  • Akses untuk 3 orang peserta
  • Akses High Quality Recording Neurohacking 1.0 untuk 3 peserta yang didaftarkan
  • Akses High Quality Recording Neurohacking 2.0 untuk 3 peserta yang didaftarkan
  • EXTRA BONUS: E-Book 10 Menu Healthylicious (bernilai RM49)

Terima kasih kerana membaca sehingga ke sini.

Apabila anda daftar Neurohacking Live 2.0 hari ini, sekarang,
anda akan dapatkan bonus-bonus istimewa dan tawaran EARLY BIRD.


Tawaran Early Bird akan berakhir pada 31 Oktober 2020.

Enjoy it.

Akhir kata, macam yang saya beritahu di awal tadi.

Ini adalah game-changer untuk anda.

Jumpa di Neurohacking Live 2.0,
Dr Rizal Abu Bakar


P.S Andai kata anda ini jenis yang suka baca lompat-lompat (macam saya), jangan bimbang. Saya bantu anda summarize tawaran istimewa ini:

Kalau anda nak boost brain performance, nak jadi lebih bertenaga dan sihat, maka Neurohacking Live ini adalah untuk anda.

Anda akan dapat 3X Sesi Live bersama saya.
Dan ada lagi bonus-bonus yang bernilai sehingga RM545.

Semua ini hanya pada tawaran RM25 seorang.
Atau kalau anda pilih untuk daftar 3 orang, yuran kebijaksanaan hanya  RM15 seorang.

Tak ada hidden agenda. Bukan gimik.

Dan ini bukan sesi preview.

Ini betul-betul pure premium actionable content.

Jadi buat tindakan sekarang.

KLIK SINI UNTUK DAFTAR NEUROHACKING LIVE 2.0