fbpx
Langkah 2 daripada 3

Hanya Selangkah Sahaja Lagi Untuk Selesaikan Order Anda

TUNGGU SEKEJAP!
Ada Sesuatu Yang SANGAT ISTMEWA Untuk Anda. Tawaran ini hanya muncul SEKALI ini sahaja


Saya ingin jemput anda untuk menyertai Private Club: Neuromentoring (biasa RM2400) dengan hanya RM999

Apa itu NEUROMENTORING dan Bagaimana Neuromentoring Boleh Membantu Meningkatkan Prestasi Hidup Anda

  • MONTHLY COACHING : Setiap bulan Dr Rizal akan mengadakan sesi FB Live di dalam group tertutup. Dr Rizal akan berkongsi teknik dan ilmu-ilmu terbaru dalam dunia otak.
  • EKSKLUSIF : Group ini adalah sangat istimewa. Dr Rizal mahu mereka yang betul-betul komited sahaja menyertai group ini. Fokus hanya bukan pada kuantiti ahli group, tetapi pada kualiti.
  • TANYA DR RIZAL : Anda boleh bertanya terus kepada Dr Rizal soalan-soalan yang bermain di fikiran. Dr Rizal akan respon dan berikan jawapan terbaik.
  • ALL ACCESS :  Anda  akan dapat akses percuma kesemua kursus online Dr Rizal: Neurohealth, Neuroparenting, Neuroconference, Neuroleadership, Private Mastermind dan banyak lagi kursus online yang belum pernah didedahkan kepada umum.
  • EXTRA ACCESS : Apabila anda UPGRADE HARI INI, anda akan dapat EXTRA 1 AKSES secara Percuma. Hadiahkan akses ini kepada Suami / Isteri / Kawan.

Apa Yang Saya Akan Dapat

NEUROHACKING PLATINUM 
(bernilai RM 399)

Lifetime access untuk Neurohacking. Kesemua video Neurohacking dapat diakses mengikut minggu yang ditetapkan + kesemua bonus yang bernilai RM999

NEUROMENTORING 
(bernilai RM 2400)

Yuran untuk menyertai Neuromentoring adalah sebanyak RM2400 setahun. Bayangkan sekarang anda hanya perlu tambah sedikit sahaja + dapat 1 tiket percuma lagi. Akses konten Neuromentoring ini akan kekal milik anda sehingga Disember 2020.

ALL ACCESS COURSES
(bernilai RM 2000)

Kesemua Online Course akan daapt diakses. Ini termasuklah Neurohealth, Neuroparenting, Neuroleadership, Neuroconference, Private Mastermind Session, Male vs Female, Parenting Talk

EXTRA 1 ACCESS
(bernilai RM 2400)

Anda akan dapat hadiahkan 1 lagi akses Neuromentoring kepada suami atau isteri atau siapa jua pilihan anda.

Dan kalau ini belum cukup, saya ada SATU LAGI EXTRA BONUS BERNILAI RM399

Apabila anda grab tawaran ini, anda adakan dapat 11 VIDEO BIOHACKING. Video ini belum pernah saya kongsikan dengan sesiapa lagi. Dalamnya ada rahsia-rahsia untuk Bio-Hack!