Langkah 2 daripada 3

Hanya selangkah lagi untuk selesaikan order anda

TUNGGU SEKEJAP!
Ada Sesuatu Yang SANGAT ISTMEWA Untuk Anda. Tawaran ini hanya muncul SEKALI ini sahaja


Saya ingin jemput anda untuk menyertai Neurohacking Advanced PREMIUM (biasa RM4099) dengan hanya RM799


Dan anda akan miliki BONUS bernilai RM2695 + RM599 = RM3294

Apa itu NEUROHACKING ADVANCED PREMIUM dan Bagaimana Program Ini Bantu Anda Hasilkan SUPER POWER BRAIN

Apabila anda menyertai Neurohacking Advanced PREMIUM, anda bakal menikmati "THE HIDDEN ADVANCED LESSONS" daripada Dr Rizal...

  • PREMIUM - Anda akan menerima 3X video premium. Dalam video-video ini Dr Rizal akan go deep dalam topik Reverse Aging. Macam mana makin berusia, makin remaja. Video ini TIDAK pernah didedahkan kepada mana-mana peserta melainkan hanya kepada peserta Neurohacking Advanced PREMIUM. 
  • PARENTING HACK : Pernah dengar Brain Based Parenting? Ini adalah ilmu yang Dr Rizal kongsikan dalam Neuroparenting. Program yang ada 40+ video di dalamnya. Dan program Neuroparenting yang bernilai RM199 akan menjadi milik anda hari ini. Anda akan belajar bagaimana nak membesarkan anak menggunakan The Whole Brain Approach.
  • NUTRIENTS :  Anda akan unlock modul istimewa - Neuro Nutrients. Dalam modul ini Dr Rizal akan dedahkan makanan-makanan yang boleh meransang dan boost brain performance.
  • EKSKLUSIF - Shh...Ini adalah SUPER BONUS. Anda bakal menguasai ilmu Neuromentoring bernilai RM2000. Neuromentoring merupakan private group coaching yang Dr Rizal adakan setiap bulan. Topiknya kesemua berkaitan otak. Anda akan dapat unlock 10 video Neuromentoring secara percuma apabila anda sertai Neurohacking Advanced Premium hari ini.

Apa Yang Saya Akan Dapat

NEUROHACKING ADVANCED 
(bernilai RM 399)

Lifetime access untuk Neurohacking Advanced + kesemua bonus utama Neurohacking Advanced. Video Neurohacking Advanced dapat diakses mengikut minggu yang ditetapkan.

MEGA KOMBO Ebook Brain Recipe (bernilai RM 149)

Sekarang sudah tahu nak masak resepi apa setiap hari untuk famili. Koleksi resepi ini dari Dr Rizal sendiri. Dicipta khusus untuk meningkatkan kecekapan otak.

MASTERY AGING 3X VIDEO (bernilai RM 297)

Dalam video ini anda akan mendalami ilmu yang lebih terperinci bagaimana nak meremajakan usia. Apabila diamalkan, anda akan lihat dan rasai perubahan pada diri. Sehingga kawan-kawan tanya, "eh kenapa kau nampak makin muda..."

NEUROPARENTING (bernilai RM 199)

Anda bakal menguasi ilmu bagaimana ilmu mendidik andak menggunakan The Whole Brain Approach. Apakah makanan yang bagus untuk otak, berapa jumlah tidur yang sesuai, apa aktiviti yang perlu elak...Kesemua ilmu ini adalah daripada rujukan jurnal dan kajian. Disampaikan dalam bentuk yang sangat mudah difahami.

NEURO NUTRIENT (bernilai RM 199)

Modul istimewa ini ada 7 video. Dalam setiap video Dr Rizal berkongsi apakah makanan-makanan perlu elak dan bagus untuk dimakan. Dr Rizal akan dedahkan kepada anda khasiat dan manfaat makanan-makanan ini. Anda boleh terus amalkan dan nikmati perubahan energi diri.

SUPER BONUS 10X NEUROMENTORING VIDEO (bernilai RM 2000)

Anda bakal menguasi ilmu Super Premium untuk otak. Anda akan menerima 10X video Neuromentoring. Program Neuromentoring merupakan private group coaching Dr Rizal yang bernilai RM2400 setahun. Dalam setiap video, Dr Rizal berkongsi bagaimana nak menjadikan Super Power Brain.  Tonton, catat dan buat. Kemudian tengok hasilnya.

Dan kalau ini belum cukup, saya ada SATU LAGI EXTRA BONUS BERNILAI RM599

Apabila anda grab tawaran ini, anda adakan dapat 11 VIDEO BIO-HACKING. Video ini belum pernah saya kongsikan dengan sesiapa lagi. Dalamnya ada rahsia-rahsia untuk optimize dan enhanced body & brain performance.

Scroll to Top