Pendaftaran Ditutup

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Teknik Simple, Proven dan Power Bagaimana Nak REVERSE AGING dan IMPROVE BRAIN PERFORMANCE dengan LEBIH DETAIL LAGI - NEUROHACKING ADVANCED

Ini adalah program online pertama di Malaysia yang mendedahkan bagaimana mahu HACK YOUR BRAIN. Anda akan kuasai Actionable Knowledge bagaimana Nak Boost Brain Performance dalam masa 4 Minggu

KLIK SINI UNTUK DAFTAR SEKARANG DAN DAPATKAN TELEKUNG PREMIUM SK (10 ORANG TERPANTAS)

>>> Juga Dapatkan Kesemua Bonus Bernilai RM1729<<<


APA KATA MEREKA YANG SUDAH MERASAI NEUROHACKING (edisi LIVE)

Neurohacking LIVE merupakan sesi asas (preview) daripada program Neurohacking ADVANCED. Program ini adalah sambungan yang lebih padat dan sarat.

APA ITU NEUROHACKING ADVANCED + BONUS BERNILAI RM1729 YANG AKAN MENJADI MILIK ANDA

MINGGU 1 : GANTI

Kita mulakan dengan sesi baiki OTAK. Saya akan dedahkan kepada anda 10 perkara yang anda perlu ganti untuk tukar otak daripada biasa-biasa kepada luar biasa. Saya juga akan hadiahkan kepada anda CHECKLIST GANTI. Anda hanya download, print dan boleh tampal di rumah untuk semak.

MINGGU 2 : GANDA

Masa untuk melihat aspek BOOSTER. Apakah makanan yang dapat tingkatkan kapasiti otak. Apakah tindakan dan aktivityang dapat meransang otak. Selepas anda belajar dan buat modul ini, anda mula rasai perubahan positif pada energi dan kuasa otak. 

MINGGU 3 : STRATEGI

Sekarang minggu untuk 10 Strategi EXTRA meningkatkan optimize dan maximize brain performance. Ilmu yang akan anda miliki ini adalah actionable knowledge. Anda terus buat dan lihat sendiri perubahan pada diri.

MINGGU 4 : SUPPLEMENT

Penafian. Ini bukan minggu jual produk. Sebaliknya saya akan kongsikan apakah supplement yang anda boleh ambil untuk tingkatkan kapasiti otak. Produk boleh didapati sendiri di farmasi atau kedai barangan kesihatan. Saya terangkan kebaikan dan manfaat yang anda akan dapat daripada kesemua makanan tambahan ini.

WORKBOOK NEUROHACKING

Untuk membantu anda fokus dan catat poin-poin penting, saya sediakan Workbook Neurohacking. Workbook ini dalam bentuk digital dan anda boleh download kemudian print. Gunakan sebagai teman anda sepanjang 4 minggu ini.

KLIK SINI UNTUK DAFTAR NEUOROHACKING ADVANCED 

>>> Juga Dapatkan Kesemua Bonus Bernilai RM1729 <<<

BONUS 1 : NEUROCONFERENCE TALK

(Bernilai RM 199)

Anda nak belajar macam mana nak tingkatkan ingatan dari Australian Memory Champion 4X. Khas untuk anda saya bawakan Tansel Ali. Dalam video ini Tansel akan ajar anda macam mana nak ingat cepat dan banyak. Ajak anak-anak anda tonton sekali video ini.

BONUS 2 : NOTA NEUROHACKING ADVANCED

(Bernilai RM 108)

Nota ini anda boleh terus cetak dan baca berulang kali. Highlight poin-poin penting. Nota ini sangat berguna untuk membantu anda memahami dengan lebih dalam video-video dalam Neurohacking Advanced

BONUS 3 : CHECKLIST GANTI

(Bernilai RM 99)

Saya syorkan anda bawa Checklist Ganti ini ke mana-mana. Checklist ini ada senarai apakah makanan yang perlu digantikan dan nak ganti dengan apa. Dengan adanya checklist ini anda tak perlu pening kepala nak pilih makanan sihat, rujuk saja checklist ini. Senang sangat.

BONUS 4 : PARENTING EXTENDED SESSION

(Bernilai RM 99)

Rakaman ini tidak pernah didedahkan lagi. Ini adalah sesi khas Dr Rizal menemuramah Sister Monique berkaitan Parenting. Anda bakal menguasai tips parenting bernilai tinggi dari pakar yang sebenar.

BONUS 5 : VIDEO BOOST YOUR IMMUNITY - COVID EDITION

(Bernilai RM 199)

Dalam video ini Dr Rizal akan kongsikan apakah tips menghadapi COVID. Apakah makanan yang boleh meningkatkan sistem imum badan. Anda tonton, catat dan terus buat. Rasai kesegaran pada energi setiap hari.

KLIK SINI UNTUK DAFTAR NEUROHACKING ADVANCED 

>>> Juga Dapatkan Kesemua Bonus Bernilai RM1729 <<<

BONUS 6 : KUPON NEUROVERSITI COURSE

(Bernilai RM 50)

Menggunakan kupon ini, anda akan jimat RM50 untuk mana-mana online course Dr Rizal. Sama ada untuk Neuroparenting, Neurohealth.

BONUS 7 : E-CERTIFICATE NEUROHACKING ADVANCED

(Bernilai RM 199)

Setelah anda tamat kesemua 4 modul ini dalam masa 4 minggu, maka anda akan menerima sijil digital (E-Certificate). Sijil ini anda boleh download dan simpan dalam laptop anda. Sijil ini adalah bukti anda sudah berjaya mempelajari ilmu Change Your Brain, Change Your Life.

KLIK SINI UNTUK DAFTAR NEUOROHACKING ADVANCED 

>>> Juga Dapatkan Kesemua Bonus Bernilai RM1729 <<<

Adakah Berbaloi Untuk Menyertai Program Dr Rizal?

Saksikan dan dengar sendiri apa kata mereka yang pernah mendapat sentuhan ilmu Dr Rizal. Program Online Dr Rizal telah disertai lebih 4000+ orang pelajar.

Saya adalah seorang yang memang nasi itu adalah sesuatu yang wajib. Dr Rizal cerita bab pemakanan. Cara pemakanan itu ada berhubung kait dengan otak…saya apply semua yang Dr sarankan. Lepas saya ikut program Dr, saya ikut tak makan nasi. Saya cuba sebulan dulu. Dan saya sudah tak makan nasi selama 6 bulan.

- Cikpuan Zai

Saya tak sangka saya boleh tukar. Sarapan saya hanya makan buah sahaja. Ilmu yang luar biasa. Bila kita buat kita dapat resultnya. Dan dia mudah di-apply

- Dr Nurul

Kita belajar dan memahami secara berilmu. Dan kita boleh tengok ulang-ulang. Dari situ kita boleh analisis apa keperluan kita..Dengan ilmu kita boleh berubah.

- Cikpuan Wahyuna

Yang bagusnya sebelum ini kita tidak pernah mengetahui tentang otak manusia...Apa yang Dr Rizal kongsikan ini bukan untuk diri sendiri, malah boleh dipraktikkan bersama suami, anak-anak untuk kehidupan yang lebih baik.

- Cikpuan Tengku Juliana

KLIK SINI UNTUK DAFTAR NEUOROHACKING ADVANCED 

>>> Juga Dapatkan Kesemua Bonus Bernilai RM1729 <<<

Siapa Dr Rizal Abu Bakar?

Dr Rizal Abu Bakar. Satu dalam seribu. Datangnya umpama cahaya yang menerangi. Memperbetulkan otak yang biasa-biasa kepada luar biasa. Bukan sebarangan persona. Asal cerita mendapat pengiktirafan doktor falsafah (PhD) dari Australian National University dengan thesis yang bertajuk : Sleep Disordered Breathing and Depression: Moderating Impact of Perceived Stress and Responses to CPAP.

Minatnya terhadap prestasi otak telah menjemput beliau ke Harvard Medical School pada tahun 2010. Di sana beliau menerima latihan dalam bidang Otak dan Tidur.

Setelah berkhidmat hampir 10 tahun di Australia, Dr Rizal membuat keputusan untuk pulang menabur bakti di Malaysia.

Dr Rizal aktif berkongsi tips meningkatkan prestasi otak di Facebook. Dari tidak dikenali, kini beliau sudah mempunyai 105,847 followers. Lanjutan dari itu beliau telah menganjurkan pelbagai seminar mendidik masyarakat supaya menjaga otak.

Kini Dr Rizal hadir dengan NEUROHACKING ADVANCED. Teknik dan cara terbaru untuk meningkatkan kapasiti otak menjadi SUPER POWER BRAIN.

Jaminan Pemulangan Wang 100%

Sekiranya anda sudah sertai Neurohacking Advanced dan amalkan apa yang Dr Rizal sarankan tetapi tidak puas hati, jangan bimbang.

Kami utamakan kenyamanan dan keselesaan anda. Kami berikan jaminan pemulangan wang 100%. Hanya perlu hubungi kami dalam masa 30 hari selepas pembelian dibuat.

Hantar email ke neuroversiti[at]gmail.com dan kami akan aturkan semuanya. Tidak ada syarat tersembunyi.

DAFTAR NEUROHACKING ADVANCED LIFETIME ACCESS SEKARANG (24 HOUR ONLY)

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Daftar Sekarang dan Dapatkan Bonus Bernilai RM 1729. Daftar Sekarang 

Neurohacking Advanced

Lifetime Access. 100% Money Back Guarantee


RM599

RM299

 • 4 Minggu Neurohacking Advanced (video akan dikeluarkan setiap seminggu)
 • Workbook Neurohacking Advanced
 • BONUS 1 : Telekung Premium Siti Khadijah (bernilai RM169)
 • BONUS 2 : Pendrive 101 Tips Untuk Otak (bernilai RM159)
 • BONUS 3 : Mega Combo Ebook bernilai (RM149)
 • Neuroconference talk (bernilai RM199)
 • Nota Neurohacking Advanced (bernilai RM108)
 • Checklist Ganti (bernilai RM99)
 • Parenting Extended Sessions  (bernilai RM99)
 • Video Boost Your Immunity - COVID Edition (bernilai RM199)
 • Kupon Neuroversiti Course (bernilai RM50)
 • E-Certificate Neurohacking Advanced setelah tamat kesemua modul (bernilai RM199)

Penafian: Program ini memerlukan anda mengambil tindakan (action) untuk mendapatkan hasilnya. Tidak ada sebarang pil ajaib yang akan memberikan hasil.

Soalan Sering Ditanya

Bagaimana Neurohacking Advanced Online Diajar?

Macam Mana Nak Akses Konten Neurohacking Advanced?

Apa Maksud Lifetime Access?

Saya Ada Soalan Lain Nak Tanya?

TAWARAN INI AKAN BERAKHIR DALAM MASA

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Scroll to Top