Langkah 2 daripada 3

Hanya selangkah lagi untuk selesaikan order anda

TUNGGU SEKEJAP!
Ada Sesuatu Yang SANGAT ISTMEWA Untuk Anda. Tawaran ini hanya muncul SEKALI ini sahaja


Saya ingin jemput anda untuk menyertai Neurohacking: Bagaimana meningkatkan kapasiti otak dalam masa 4 minggu dengan hanya RM298

Apa itu NEUROHACKING dan Bagaimana Neurohacking Boleh Membantu Meningkatkan Kapasiti Otak Anda Dalam 4 Minggu

  • Anda akan dapat akses kesemua tawaran dalam Online Course Neurohealth
  • EKSKLUSIF : Anda akan dapat akses kepada EMPAT MODUL POWER + WORKBOOK NEUROHACKING yang sangat istimewa. 
  • MODUL 1 GANTI : Kita mulakan dengan sesi baiki OTAK. Saya akan dedahkan kepada anda 10 perkara yang anda perlu ganti untuk tukar otak daripada biasa-biasa kepada luar biasa.
  • MODUL 2 GANDA : Masa untuk melihat aspek BOOSTER. Apakah makanan yang dapat tingkatkan kapasiti otak. Apakah tindakan dan aktiviti yang dapat meransang otak
  • MODUL 3 STRATEGI : 10 Strategi EXTRA meningkatkan prestasi otak. Pada minggu ini anda sudah dapat menikmati dan merasai perubahan pada diri.
  • WORKBOOK NEUROHACKING : Untuk membantu anda fokus dan catat poin-poin penting, saya sediakan Workbook Neurohacking. Workbook ini dalam bentuk digital dan anda boleh download kemudian print. Gunakan sebagai teman anda sepanjang 4 minggu ini.
  • APA TUNGGU LAGI:  UPGRADE HARI INI SEKARANG 

Apa Yang Saya Akan Dapat

NEUROHACKING 
(bernilai RM 399)

Lifetime access untuk Neurohacking. Kesemua video Neurohacking dapat diakses mengikut minggu yang ditetapkan 

MODUL 1 : GANTI

Kita mulakan dengan sesi baiki OTAK. Saya akan dedahkan kepada anda 10 perkara yang anda perlu ganti untuk tukar otak daripada biasa-biasa kepada luar biasa.

MODUL 2 : GANDA

Masa untuk melihat aspek BOOSTER. Apakah makanan yang dapat tingkatkan kapasiti otak. Apakah tindakan dan aktiviti yang dapat meransang otak

MINGGU 3 : STRATEGI

Sekarang minggu untuk 10 strategi EXTRA meningkatkan prestasi otak. Pada minggu ini anda sudah dapat menikmati dan merasai perubahan pada diri.

MINGGU 4 : SUPPLEMENT

Penafian. Ini bukan minggu jual produk. Sebaliknya saya akan kongsikan apakah supplement yang anda boleh ambil untuk tingkatkan kapasiti otak. Produk boleh didapati sendiri di farmasi atau kedai barangan kesihatan.

WORKBOOK NEUROHACKING 

Untuk membantu anda fokus dan catat poin-poin penting, saya sediakan Workbook Neurohacking. Workbook ini dalam bentuk digital dan anda boleh download kemudian print. Gunakan sebagai teman anda sepanjang 4 minggu ini.

RAKAMAN NEUROHACKING LIVE 

Rakaman 3X Sesi Live bersama Dr Rizal. Di dalamnya, beliau berkongsi ilmu baru berkaitan otak. Bagaimana menggunakan otak ke tahap luar biasa. Tonton 3X Sesi Live & 1 Bonus Suprise Live Ini, anda akan lihat perubahan pada diri anda nanti!

WARNING: Tawaran Ini Hanya Muncul SEKALI 

INI sahaja

Apabila anda grab tawaran ini, anda akan dapat BONUS bernilai RM 895 Neurohealth + EXTRA 40+ Video Neurohacking + Workbook Neurohacking

Scroll to Top