Tawaran Istimewa Apabila Anda Daftar Sekarang

5/5

Telah disertai lebih 1989+ orang peserta

Teknik Yang Terbukti Berkesan Meningkatkan Prestasi Otak Sebanyak 35% Dalam Masa 27 Minit dan Kelajuan Otak 9X Dari Sebelum Ini

"Kesannya bila saya ikut yg Dr Rizal ajar tu tidak lagi tidur selepas subuh, kerja tidak lagi bertangguh, ingatan makin kuat, kelajuan berfikir meningkat, jarang sangat2 atau hampir tiada batuk, selsema, demam"

- Cikpuan Khairiah

Betul, ramai yang nak tingkatkan prestasi otak
tapi tak tahu cara yang betul dan berkesan

Adakah anda sering alami masalah ini?

πŸ˜”

Asyik lupa atau lemah ingatan...

Anda sering lupa letak barang di mana, tak ingat tarikh-tarikh penting

πŸ“²

Tak dapat nak fokus...

Anda susah nak kekalkan fokus apabila buat kerja, mudah sangat terganggu

😩

Stress dan tertekan...

Anda mengalami tekanan yang perasaan yang tidak sudah-sudah

πŸ™…πŸ»β€β™€οΈ

Tak ada motivasi...

Anda tak ada mood nak buat kerja, asyik bertangguh

πŸ›Œ

Tak dapat tidur nyenyak...

Tidur tak pernah cukup dan tidak lena. Asyik mengantuk waktu siang

🧠

Sudah pernah cuba makan produk minda tapi...

Anda sudah pernah makan macam-macam tapi tak ada perubahan pun

Kalau begitu anda berada di tempat yang betul

Dr Rizal telah membantu
lebih 1989+ orang yang mahu
meningkatkan prestasi otak mereka

dan sekarang mereka sudah menikmati perubahan hidup yang ketara...

Dalam kelas ini, anda akan belajar:

βœ…

Teknik ringkas dan mudah untuk tingkatkan prestasi otak sebanyak 35% dan kelajuan berfikir 9X lebih cepat

βœ…

Kenal bahagian otak dan tahu cara merangsang bahagian otak itu - (jangan bimbang, penerangan Dr Rizal senang faham)

βœ…

Apakah makanan-makanan sering anda makan dan makanan ini rupa-rupanya merosakkan otak

βœ…

Bagaimana tidur mempengaruhi prestasi otak dan berapa jumlah tidur yang sesuai untuk anda atau anak anda

βœ…

Teknik mendapatkan tidur yang cukup dan lena supaya otak anda segar bugar di waktu pagi

βœ…

Apakah aktiviti-aktiviti spesifik yang boleh dilakukan untuk menambah baik otak anda

Hasilnya anda akan menikmati Otak Cantik, Otak Cerdik. InsyaAllah.

Memperkenalkan

Neuro Health Online

Ini merupakan satu-satunya program di Malaysia yang mengajar anda cara meningkatkan prestasi otak berdasarkan kajian sains.

Kursus ini fokus pada kaedah langkah demi langkah. Bukan teori semata-mata.

Paling menarik, kaedah dan teknik yang Dr Rizal kongsikan terbukti berkesan.

Anda boleh gunakan ilmu ini bukan untuk diri sendiri sahaja, bahkan untuk anak-anak dan keluarga.

Siapa

Dr Rizal Abu Bakar

Dr Rizal mendapat pengiktirafan doktor falsafah (PhD) dari Australian National University.

Pada tahun 2010 Dr Rizal berpeluang ke ke Harvard Medical School. Di sana, Dr Rizal belajar secara intensif tentang Otak dan Tidur.

Kemudiannya beliau bekerja selama 10 tahun di Australia sebagai Clinical Psychologist. Pulang ke Malaysia, menjadi pensyarah di Unimas. Sekarang Dr Rizal terlibat sepenuh masa dalam Brain Performance Optimization and Coaching.

Neuro Health ini lahir atas permintaan ramai orang yang ingin belajar dengan Dr Rizal tentang ilmu otak. Ilmu premium yang tak ramai orang kongsikan.

Sangat bermanfaat membantu saya dan anak2 membentuk cara pemakanan yang sihat dan penting untuk otak. Saya berkongsi dengan anak2 ilmu yang saya dapat"

- Cikpuan Rafidah

Anytime, anywhere...
Neuro Health akan membantu anda:

Otak Cantik, Otak Cerdik

Meningkatkan prestasi otak dan meningkatkan kelajuan memproses maklumat

Lebih Fokus

Anda lebih fokus dan tidak mudah terganggu oleh pengacau seperti media sosial

Kuat Ingatan

Daya ingatan dan memori anda lebih kuat setelah anda memahami puncanya

Tidur Yang Lena

Anda kini dapat tidur dengan nyenyak dan bangun dengan penuh energi

Lebih Aktif

Anda tahu apa aktiviti yang dapat meningkatkan prestasi otak dan anda jatuh cinta pada bergerak

Superfood

Anda akan mula mencari makanan sihat dan meninggalkan jajan

Apa Yang Membuatkan Neuro Health Berbeza?

Kajian Sains

Kesemua teknik yang Dr Rizal kongsikan adalah berdasarkan jurnal dan kajian sains.

Terbukti Berkesan

Lebih menarik, teknik-teknik yang diajarkan ini telah diamalkan sendiri oleh Dr Rizal dan keluarga.

Mudah Akses

Anda boleh ulang belajar sebanyak mana yang anda mahu. Tidak ada akses.

Mudah Faham

Dr Rizal menerangkan dalam bahasa yang senang faham. Tidak ada penerangan yang berjela-jela.

Komuniti Membantu

Anda tidak akan keseorangan. Tim Dr Rizal akan membantu anda dalam proses perubahan ini.

110% Value-Pack

Konten-konten yang anda akan belajar ini adalah ilmu premium yang sukar didapati di mana-mana

Apa Yang
Anda Akan Belajar Dalam Neuro Health?

OTAK The Beginning

Pengembaraan anda bermula dengan mengenali bahagian-bahagian otak dan fungsi-fungsinya. Selepas itu Dr Rizal akan tunjukkan bagaimana nak kawal bahagian-bahagian ini.

TIDUR Yang Sempurna

Ramai orang tidak tahu tidur ini adalah proses yang luar biasa hebat. Macam-macam berlaku semasa tidur. Tidak mungkin otak cerdik kalau tidur tidak sempurna!

The Brain Boosting AKTIVITI

Ada aktiviti yang merbahaya untuk otak dan ada aktiviti yang sangat bagus untuk otak. Dr Rizal akan terang dan tunjukkan kepada anda satu persatu.

The Real SUPERFOOD For The Brain

Ini adalah topik yang paling diminati. Anda akan belajar apakah makanan yang bagus untuk otak. Anda pasti terkesima apabila mengetahui makanan yang anda sering makan sebenarnya bahaya untuk otak.

Semua Peserta
Neuro Health
Akan Mendapat Akses Segera Kepada

01

Akses Konten Tanpa Had

Anda boleh belajar ikut kelajuan anda sendiri dan anda boleh ulang belajar beberapa kali. Semua video ini terus boleh diakses.

Bernilai RM499

02

Workbook Digital Neuro Health

Bagi memudahkan dan menyeronokkan lagi proses pembelajaran, anda akan menerima workbook khas dari Dr Rizal. Workbook ini berfungsi untuk memandu anda menangkap poin-poin penting.

Bernilai RM99

03

Brain Diagnosis Quiz

Jawab soalan-soalan dalam kuiz ini dan anda akan dapat kenal pasti masalah otak anda kemungkinan besar berpunca dari mana.

Bernilai RM99

04

Otak Perempuan vs Otak Lelaki

Dalam kelas ini, Dr Rizal terangkan perbezaan antara otak perempuan dan otak lelaki. Selepas anda belajar kelas ini, anda akan lebih faham bagaimana pasangan anda berfikir. Kurang konflik, rumahtangga lebih bahagia dan tenteram.

Bernilai RM199

05

Neuro Nutrient

Kali ini anda akan pergi lebih dalam. Anda akan belajar ekstra makanan-makanan yang memberikan lebih energi untuk otak dan badan. Ilmu ini berbaloi untuk anda dan keluarga.

Bernilai RM199

06

Neuro Leadership

Ini pula topik yang jarang anda dengar. Kepimpinan melalui otak? Dalam modul ini, Dr Rizal akan buka rahsia bagaimana ilmu otak boleh menjadikan anda seorang pemimpin luar biasa.

Bernilai RM299

07

Tujuh Superfood Untuk Wanita

Ebook comel dan cantik khas untuk wanita-wanita. Ebook ini anda boleh habiskan dalam masa 1 jam sahaja. Namun ilmu dalam ebook ini apabila diamalkan akan beri manfaat bertahun-tahun lamanya.

Bernilai RM39

Masih lagi tak pasti program ini
yang terbaik untuk anda?

Neuro Health memang BUKAN untuk semua orang. Kami akan bantu anda untuk lihat adakah program ini sesuai untuk SEBELUM anda daftar.

Program ini SESUAI untuk

Program ini BUKAN untuk

Mungkin anda rasa pelik kenapa kami kata program ini bukan untuk semua orang. Jujurnya Dr Rizal mengerahkan sepenuh masa, jiwa, otak dan tenaga untuk menghasilkan program ini. Dan Dr Rizal yakin program ini akan memberikan manfaat kepada mereka yang betul-betul komited dan ingin buat perubahan seperti...

"Sebelum ini saya rasa kemampuan otak saya sudah stagnant, tak boleh pergi lagi. Baca,baca asyik lupa. Tapi selepas saya belajar dari Dr Rizal..."

- Cikpuan Zarifah ⭐⭐⭐⭐⭐

"Perubahan yang paling WOW yang kami sekeluarga buat selepas belajar dari Dr Rizal adalah tukar cara pemakanan..."

- Tuan Amir ⭐⭐⭐⭐⭐

"Jarang-jarang nak jumpa orang seperti Dr Rizal. Bukan sekadar berkongsi dari sudut perubatan. Bahkan dikaitkan dengan ajaran agama. Ini yang mahal..."

- Tuan Muhammad Hafiz ⭐⭐⭐⭐⭐

"Saya tercari-cari cara macam mana kawan saya hafalan dia laju. Bila saya dengar perkongsian Dr Rizal, saya baru tahu ada rupanya ilmu otak..."

- Tuan Khairrul ⭐⭐⭐⭐⭐

"Teknik-teknik yang Dr Rizal ajar maca teknik pernafasan itu sangat membantu..."

- Cikpuan Renny ⭐⭐⭐⭐⭐

"Selepas mengikut program Dr Rizal ini, banyak perubahan berlaku. Setelah 8 tahun tidak dapat tidur dengan nyenyak akhirnya saya berjaya dapat tidur yang lena..."

- Cikpuan Maryam⭐⭐⭐⭐⭐

"Oh banyak makanan-makanan yang kita makan itu beri kesan buruk pada otak. Orang kata kalau tak boleh buat semua, buat sikit-sikit. Jadi saya maintain buat..."

- Cikpuan Kamisah ⭐⭐⭐⭐⭐

"Pendekatan Dr Rizal berbeza. Evidences...how do you connect things...Satu perkara yang saya konsisten buat selepas belajar dari Dr Rizal adalah jus pegaga tu..."

- Cikpuan Nomahaza ⭐⭐⭐⭐⭐

"Something that I dah lama cari. Seorang guru ni kalau kita nak follow, we have to ensure that dia buat apa yang dia cakap. Dan Dr Rizal adalah orang itu..."

- Cikpuan Elle ⭐⭐⭐⭐⭐

"MasyaAllah ilmu yang dia bagi tu sangat bernilai. Macam tak sangka kita boleh dapat..."

- Tuan Mohd Azmi ⭐⭐⭐⭐⭐

"Ilmu Dr Rizal ini ilmu yang luar biasa. Dalam kata lain bila kita buat, kita dapat result. Dan mudah apply"

- Cikpuan Nurul Auni ⭐⭐⭐⭐⭐

"Saya ikut semua apa yang Dr Rizal suruh. Ilmu dia canggih tapi mudah faham dan praktikal. Paling best bukan saja prestasi otak bertambah baik, bahkan badan saya mengecil sampai terpaksa pakai baju anak-anak..."

- Tuan Umar ⭐⭐⭐⭐⭐

Jaminan Kami

Anda Dilindungi Jaminan Pemulangan Wang Dalam Masa 30 Hari

Kami yakin kualiti dan kandungan dalam program Neuro Health Online ini adalah yang terbaik. Namun sekiranya anda tidak puas hati, hubungi kami dalam masa 30 hari dan kami akan pulangkan wang anda 100%.

Lihat apa yang anda akan terus dapat
apabila anda sertai Neuro Health sekarang:

βœ… Akses tanpa had kesemua konten Neuro Health

bernilai RM499​

βœ… Workbook Digital Neuro Health ​

bernilai RM99

βœ… Brain Diagnosis Quiz

bernilai RM99

βœ… Otak Perempuan vs Otak Lelaki

bernilai RM199

βœ… Neuro Nutrient Video Series

bernilai RM199

βœ… Neuro Leadership

bernilai RM299

βœ… Ebook 7 Superfood Untuk Wanita

bernilai RM39

Nilai keseluruhan: RM1433

Segera Dapatkan Akses Neuro Health

HARI INI HANYA RM99

πŸ‘‰πŸ» OPEN NOW: Akses ilmu premium Dr Rizal dan kesemua bonus pada tawaran RM99 sahaja

RM 33

3X bayar ansuran menerusi atome

Tidak ada sebarang caj tambahan. Akses kepada kesemua konten dan bonus bernilai RM1433. Anda jimat RM1284.

p/s: pastikan anda pilih kaedah pembayaran menerusi atome selepas ini

BEST VALUE

RM 99

Sekali bayar sahaja

Tidak ada sebarang caj tambahan. Akses kepada kesemua konten dan bonus bernilai RM1433. Anda jimat RM1284 + RM79*

LEBIH MENARIK, anda dilindungi jaminan pemulangan wang selama 30 hari.

"Saya ikut semua apa yang Dr Rizal suruh. Ilmu dia canggih tapi mudah faham dan praktikal. Paling best bukan saja prestasi otak bertambah baik, bahkan badan saya mengecil sampai terpaksa pakai baju anak-anak..."

-Tuan Umar

Soalan Yang Sering Ditanya

Kesemua konten Neuro Health telah disusun oleh Dr Rizal berdasarkan 4 modul utama O.T.A.K. Di dalam setiap modul ada 8-10 video Dr Rizal kongsikan berkaitan topik tersebut.

Setiap pelajaran disampaikan dalam bentuk video. Setiap video hanya sekitar 5-10 minit. Anda boleh percepatkan kelajuan video sekiranya anda mahu. Anda juga boleh buat jadual sendiri sama ada ingin habiskan kesemua topik dalam masa 1 hari atau dalam temph tertentu.

Ya. Memang program ini ini didesain untuk mereka yang tidak ada latar belakang perubatan. Setiap penerangan dari Dr Rizal adalah dalam bahasa yang mudah dan senang difahami.

Program ini dicipta untuk meningkatkan prestasi otak anda. Apabila anda buat apa yang Dr Rizal ajarkan, anda akan mula menikmati perubahan demi perubahan.

Tidak perlu. Dr Rizal akan menerangkan makanan apa yang anda boleh makan dan makanan apa yang merosakkan. Sebarang penggunaan ubat-ubatan perlu mendapat nasihat dari doktor perubatan.

Anda akan menerima email untuk akses ke website ahli. Log masuk dan mulakan pelajaran anda sekarang.

Sertai Neuro Health hari ini!

"Walaupun saya sibuk bekerja, saya masih boleh buka HP untuk dengar ilmu Dr Rizal. Saya boleh ulang-ulang dengar dan mencatat nota yang penting untuk kami ikut dan praktis dalam hidup seharian sekeluarga. Penerangan Dr Rizal untuk course ini amat terperinci dan kemas, satu persatu penjelasan diberi"

-Cikpuan Sal

4.8/5

Telah disertai lebih 1989+ orang peserta

Anda Dilindungi Jaminan Pemulangan Wang Dalam Masa 30 Hari

Kami yakin kualiti dan kandungan dalam program Neuro Health Online ini adalah yang terbaik. Namun sekiranya anda tidak puas hati, hubungi kami dalam masa 30 hari dan kami akan pulangkan wang anda 100%.

Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a β€œbecoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Scroll to Top