Langkah 2 daripada 3

Hanya selangkah lagi untuk selesaikan order anda

TUNGGU SEKEJAP!
Ada Sesuatu Yang SANGAT ISTMEWA Untuk Anda. Tawaran ini hanya muncul SEKALI ini sahaja


Saya ingin jemput anda untuk menyertai Neurohealth: Bagaimana meningkatkan prestasi otak sebanyak 35% dalam masa 27 Minit

Apa itu NEUROHEALTH dan Bagaimana Neurohealth Boleh Membantu Meningkatkan Prestasi Otak Sebanyak 35% Dalam Masa 27 Minit dan Speed Otak 9x Dari Sebelum Ini

  • Anda akan dapat akses kesemua tawaran dalam Online Course Neuroparenting
  • EKSKLUSIF : Anda akan dapat akses kepada EMPAT MODUL POWER + WORKBOOK NEUROHEALTH yang sangat istimewa. 
  • MODUL O: Kenapa Otak? Organ ini yang mahu dirawati. Maka perlu tahu tahap prestasi dan sihat otak. Kenal pasti bahagian otak bermasalah dan bagaimana memperbaikinya.
  • MODUL T : Aspek yang selalu diabaikan manusia. Otak mula memakan sel sendiri apabila tidur tidak cukup.Berapa lama perlu tidur, tips tidur nyenyak dan pelbagai aspek tidur dibincangkan.
  • MODUL K: Kudapan dan MAKANAN. Makanan yang kita ambil beri kesan langsung ke pada otak. Makanan yang kita abaikan juga beri kesan pada otak. Makanan apa yang perlu diambil? Makanan apa pula perlu dielak? Sebabnya? Semua dikongsi dalam modul ini.
  • KAJIAN JURNAL: Kesemua teknik dan tips adalah dalam bentuk actionable (boleh buat) dan berdasarkan kajian saintifik.
  • APA TUNGGU LAGI:  UPGRADE HARI INI SEKARANG 

Apa Yang Anda Akan Dapat

BONUS 1 : NEUROLEADERSHIP
(bernilai RM 199)

Ini adalah sesi rakaman private workshop bersama Dr Rizal. Dalam workshop ini Dr Rizal mendedahkan kepada audien bagaimana menjadi leader yang bagus dan apa hubung kaitnya dengan otak.

BONUS 2 : NEURONUTRIENT

(bernilai RM 199)

Kita mulakan dengan gaya pemakanan yang sihat disyorkan oleh Dr Rizal untuk meningkatkan prestasti otak secara maksimum.

BONUS 3 : 7 SUPERFOOD UNTUK OTAK WANITA (bernilai RM55)

Khas untuk Cikpuan yang menyertai NeuroHealth, ada satu bonus yang belum pernah saya berikan sebelum ini. Ebook 7 Superfood untuk Wanita. Ebook yang didesain cantik dan menarik. Cikpuan boleh cetak dan kongsikan ilmu mahal ini dengan keluarga.

BONUS 4 : OTAK FEMALE VS MALE (bernilai RM 199)

Sering kali kita dengar sang suami bergaduh dengan isteri. Alasannya suami tak suka mendengar, asyik beri solusi. Si suami pula kata isteri suka mengongkong. Nak tahu semua perkara. Apakah pergaduhan ini berpunca daripada faktor otak yang berbeza?
Betulkah otak wanita dan lelaki berbeza?

BONUS 5 : DIAGNOSIS OTAK 

( bernilai RM 199)

Bagaimana nak tahu negeri mana yang Cikpuan ada masalah? Atau negeri mana yang menyebabkan anak Cikpuan susah faham? Jawapannya ada pada Diagnosis Otak. Cikpuan akan jawab soalan-soalan yang spesifik. Setelah jawab, Cikpuan akan dapat kenal pasti negeri otak yang ada problem.

BONUS 6  : WORKBOOK NEUROHEALTH 

( bernilai RM 199)

Untuk membantu anda fokus dan catat poin-poin penting, saya sediakan Workbook O.T.A.K setiap modul. Workbook ini dalam bentuk digital dan anda boleh download kemudian print. Gunakan sebagai teman anda sepanjang 4 minggu ini.

BONUS 7  : 101 KATA-KATA DR RIZAL ABU BAKAR

( bernilai RM 99)

Koleksi 101 Kata-Kata Dr Rizal Abu Bakar Tentang Bagaimana Meningkatkan Prestasi Otak Ke Tahap Maksimum.

BONUS 8 : NOTA COVID 

(bernilai RM 199)

Dalam video ini Dr Rizal akan kongsikan apakah tips menghadapi COVID. Apakah makanan yang boleh meningkatkan sistem imum badan. Anda tonton, catat dan terus buat. Rasai kesegaran pada energi setiap hari.

WARNING: Tawaran Ini Hanya Muncul SEKALI 

INI sahaja

Apabila anda grab tawaran ini, anda akan dapat BONUS bernilai RM 1348 Neuroparenting + Neurohealth + Nota Penting Edisi Covid

Scroll to Top