Tiap Malam Menangis Kecewa, Stres dan Tertekan...

Tukar Anak Yang Suka Melawan, Ketagih Gajet, Tak Fokus Kepada Anak Yang Taat, Boleh Kawal Diri dan Makin Pandai Dalam Masa 9 Hari

Teknik Neuroparenting ini telah menyelamatkan lebih 4313 ibu bapa di seluruh Malaysia

Setiap hari, anda bangun dengan harapan untuk mendidik anak-anak anda dengan penuh kasih sayang dan sabar.

Tapi realitinya...


Anak-anak asyik membantah, melawan, dan langsung tak dengar kata.


Kesabaran anda diuji setiap saat.
Sampai ada masa anda rasa macam dah hilang kawalan. 
Rasa bersalah dan kecewa mula menghantui.

Anda ragu-ragu dengan kemampuan diri sebagai ibu bapa yang baik.


Anda dah cuba macam-macam – baca buku keibubapaan, pergi seminar, minta nasihat kawan-kawan. 


Tapi masalah tetap sama.


Anak-anak tetap degil, tak patuh dan suka bergaduh.


Kadang-kadang anda rasa macam nak putus asa. 
Rasa berada di hujung dunia. Sunyi. Sepi dan keseorangan. 

Sehingga tak tenang tidur malam.


Ada ketikanya anda rasa macam dah kecewakan anak-anak.
Rasa macam tak mampu jadi ibu bapa yang mereka perlukan.

Jangan risau...


Anda tak keseorangan.

 
Ramai ibu bapa di luar sana pun alami benda yang sama.

Dan sebenarnya ada cara untuk atasi semua ni.

Bayangkan kalau anda boleh faham perangai anak-anak dengan lebih mendalam dan didik mereka dengan cara yang lebih berkesan...


Bayangkan kalau ada pendekatan yang boleh buat anda jadi ibu bapa yang lebih tenang dan sabar....

sekaligus buat anak-anak anda lebih patuh dan hormat.


Jawapannya ada pada satu pendekatan yang tengah popular sekarang – "Neuroparenting".


Pendekatan ni boleh ubah:

1. Cara anda didik anak-anak
2. Jadikan hubungan anda dengan mereka penuh kasih sayang
3. Cara anda berkomunikasi dengan anak-anak
4. Tingkatkan perkembangan otak anak-anak

Nak tahu lebih lanjut macam mana Neuroparenting boleh bantu anda? 


Teruskan baca
 
dan siap sedia untuk temui rahsia keibubapaan yang mungkin anda cari selama ni....

NEUROPARENTING

Hanya 4-6 minit sehari anda belajar bagaimana nak berkomunikasi dengan anak, merangsang perkembangan otak - teknik ini adalah berdasarkan kajian sains menggunakan brain-based approach...


InsyaAllah anda akan menikmati perubahan anak dengar cakap, tidak melawan dan lebih fokus belajar

✅ Modul 1: Unlock The Fundamentals Otak Anak Supaya Anda Faham dan Tahu Cara Anak Berfikir (bernilai RM199)

✅ Modul 2: Kedahsyatan Tidur Pada Otak Anak Yang Memberi Kesan Kepada Fokus Dalam Perkembangan Mereka (bernilai RM199)

✅ Modul 3: Teknik Aktifkan Anak Supaya Otak Mereka Berkembang Pesat (bernilai RM199)

✅ Modul 4: You Are What You Eat - Ilmu Makanan Yang Mempengaruhi Perangai Anak (bernilai RM199)

✅ Modul Ekstra: Teknik Kawal Karenah Anak Supaya Anda Tidak Panik dan Mengamuk (bernilai RM199)

✅ Bonus #1 : Workbook Neuroparenting (Digital) (bernilai RM99)

✅ Bonus #2 : Teknik Mendorong Anak (bernilai RM199)

✅ Bonus #3 : Programmer Otak Anda (bernilai RM199)

✅ Bonus #4 : Emphatic Leadership For Kids (bernilai RM199)

✅ Bonus #5 : Food Hacking For Kids (bernilai RM199)

✅ Bonus #6 : Rakaman Neuroleadership (bernilai RM199)

Harga Asal Neuroparenting Adalah RM995

HARI INI HANYA:

RM29! (jimat 97%)

Perubahan Selepas Amalkan Neuroparenting

NEUROPARENTING

Akan bantu anda untuk faham bagaimana anak anda berfikir. Kemudian anda belajar cara bercakap ikut bahasa mereka.

Pendekatan ini tidak pernah diajarkan dimana-mana kursus. Dr Rizal ambil masa hampir 10 tahun untuk belajar, buat dan akhirnya kongsikan teknik ini.


Anda akan mulakan dengan...

Modul #1: Unlock The Fundamentals Otak Anak
(bernilai RM199)

Anda akan belajar bagaimana merangsang otak anak dari dalam kandungan lagi. Kemudian anda akan faham bagaimana otak anak berfikir. Dr Rizal akan ajar anda teknik BOM dan teknik O2

Modul #2: Kedahsyatan Tidur Pada Otak Anak
(bernilai RM199)

Mungkin anda pelik kenapa topik ini. Tapi dengar dan faham. Anda akan terkejut selepas belajar proses "disk defragmentation" dan hormon tidur. Anda juga akan kuasai teknik memujuk anak tidur awal

Modul #3: Teknik Aktifkan Anak
(bernilai RM199)

Dr Rizal akan tunjukkan kepada anda peranan hormon bahagia, cerita gajet dan apa aktiviti yang merbahaya untuk anak (anda takkan sangka). Anda juga akan belajar teknik mengawal ketagihan gajet anak

Modul #4: You Are What You Eat
(bernilai RM199)

Ini modul paling diminati. Anda akan menguasai makanan apa yang boleh bantu merangsang otak anak anda berfikir. Anda juga akan tengok apa makanan yang membunuh sel otak anak.

Modul #5: Teknik Kawal Karenah Anak
(bernilai RM199)

Anda akan belajar teknik mengawal perangai tantrum anak. Ada teknik Anchoring, teknik Storytelling, teknik Pujuk Anak. Apabila diamalkan, anda lihat sendiri perubahan pada anak-anak.

Istimewa Untuk Anda Yang Daftar Sekarang...

Bonus #1: Workbook Neuroparenting
(bernilai RM99)

Anda jangan risau nak catat nota. Dr Rizal sudah sediakan poin-poin penting dalam setiap video. Anda boleh fokus dan gunakan nota ini sebagai rujukan. Senang dan mudah faham.

Bonus #2: Teknik Mendorong Anak
(bernilai RM199)

Ini adalah modul tambahan untuk anda. Dr Rizal akan ajar dan tunjukkan teknik mendorong anak tanpa mereka sedar. Anda tak perlu lagi berperang atau menjadi raksasa.

Bonus #3: Programmer Otak Anak
(bernilai RM199)

Dalam modul ini, anda akan belajar memprogram otak anak. Supaya anak anda tidak terpengaruh dengan 'program luar' yang tidak sihat dan merbahaya.

Bonus #4: Emphatic Leadership For Kids
(bernilai RM199)

Topik ini jarang orang cerita. Dan jarang orang ajar. Anda akan belajar bagaimana mendidik anak menjadi seorang ketua yang dihormati dan didengari. Topik ini sangat berbaloi.

Bonus #5: Food Hacking For Kids
(bernilai RM199)

Dalam modul keempat, anda sudah belajar ilmu fundamental makanan. Kali ini Dr Rizal tambah lagi superfood yang wajib ada di rumah. Apabila anak makan superfood ini, mereka lebih sihat, lebih fokus dan bertenaga.

Jangan Risau
Jangan Bimbang

Kalau anda belajar dan buat apa yang Dr Rizal ajar dalam Neuroparenting,
tapi masih tak dapat hasil...
Atau tak ada sebarang perubahan...

Jangan bimbang.
Kami akan pulangkan kembali wang pelaburan anda 100%

Hanya hubungi kami di neuroversiti[at]gmail.com

Jadi anda tak ada risiko apa-apa.
Kami tanggung semuanya.

Siapa Dr Rizal Abu Bakar

Dr Rizal mendapat pengiktirafan doktor falsafah (PhD) dari Australian National University.

Pada tahun 2010 Dr Rizal berpeluang ke ke Harvard Medical School. Di sana, Dr Rizal belajar secara intensif tentang Otak dan Tidur.

Kemudiannya beliau berkhidmat selama 10 tahun di Australia sebagai Clinical Psychologist. Di sini Dr Rizal bertemu dengan bermacam-macam karenah manusia - dari kecil sehingga dewasa.


Pulang ke Malaysia, Dr Rizal menjadi pensyarah di Unimas.


Sekarang Dr Rizal terlibat sepenuh masa dalam Brain Performance Optimization and Coaching.


Dr Rizal juga sudah menulis lebih 5 buah buku berkaitan otak dan makanan sihat.


Meskipun sibuk dengan macam-macam kerja setiap hari, Dr Rizal masih konsisten berkongsi ilmu-ilmu kesihatan di Facebook beliau tanpa henti. Kini Dr Rizal sudah memiliki 180,000 followers.

Dr Rizal Pernah Muncul Di Pelbagai Media

Lagi Perubahan Selepas Mengikuti Program Dr Rizal

Dr Rizal hanya kongsi ilmu dan teknik yang dia sendiri amal dan buat. Alhamdulillah, hasil neuroparenting ini, anak-anak Dr Rizal berjaya cemerlang

result maryam

Ada Soalan Lain

Apa akan jadi selepas daftar?

Selepas pendaftaran, anda akan terima email pengesahan. Dalam email itu ada cara untuk akses konten di website member. Itu sahaja :)

 

Bila boleh mula belajar?

Kelas ini adalah self-learning. Anda boleh mula belajar sekarang. Kami cadangkan anda tonton 1 video sehari, kemudia terus cuba teknik yang Dr Rizal ajar.

 

Macam mana kalau tak sempat tengok?

Jangan bimbang. Akses anda adalah seumur hidup. Jadi anda boleh ualng tengok dan ulang tonton berulang kali. Tak perlu bayar ekstra :)

 

Ada nota disediakan?

Ya. Dr Rizal sudah sediakan satu workbook khas untuk anda download dan print. Gunakan workbook ini sebagai alat bantu untuk anda lebih faham setiap pelajaran yang Dr Rizal ajar.

 

Neuroparenting ini sesuai untuk siapa?

Program ini dicipta khas untuk membantu bakal ibu bapa dan ibu bapa yang mahu belajar cara didik anak menggunakan teknik otak (neuroparenting). Anda akan belajar bagaimana mempengaruhi otak untuk mempengaruhi tindakan dan perangai anak.

Kenapa Diskaun 95%

Ada ramai yang mesej Dr Rizal.
Mereka beritahu mereka nak sangat belajar.
Tapi keadaan ekonomi tak berapa nak membenarkan.


Maka ini adalah satu usaha Dr Rizal untuk membantu ummah.
Dr Rizal minta anda untuk berikan sedikit pelaburan tanda komitmen sahaja.


Kalau anda pernah join kelas Dr Rizal sebelum-sebelum ini,
anda pasti tahu kualiti konten yang Dr Rizal kongsi.


Ini bukan program acah-acah introduction.
Program ini padat, actionable dan doable.


Cuma tawaran ini tak akan kekal lama.
Jadi ambil peluang segera.

NEUROPARENTING

Hanya 4-6 minit sehari anda belajar bagaimana nak berkomunikasi dengan anak, merangsang perkembangan otak - teknik ini adalah berdasarkan kajian sains menggunakan brain-based approach...


InsyaAllah anda akan menikmati perubahan anak dengar cakap, tidak melawan dan lebih fokus belajar

✅ Modul 1: Unlock The Fundamentals Otak Anak Supaya Anda Faham dan Tahu Cara Anak Berfikir (bernilai RM199)

✅ Modul 2: Kedahsyatan Tidur Pada Otak Anak Yang Memberi Kesan Kepada Fokus Dalam Perkembangan Mereka (bernilai RM199)

✅ Modul 3: Teknik Aktifkan Anak Supaya Otak Mereka Berkembang Pesat (bernilai RM199)

✅ Modul 4: You Are What You Eat - Ilmu Makanan Yang Mempengaruhi Perangai Anak (bernilai RM199)

✅ Modul Ekstra: Teknik Kawal Karenah Anak Supaya Anda Tidak Panik dan Mengamuk (bernilai RM199)

✅ Bonus #1 : Workbook Neuroparenting (Digital) (bernilai RM99)

✅ Bonus #2 : Teknik Mendorong Anak (bernilai RM199)

✅ Bonus #3 : Programmer Otak Anda (bernilai RM199)

✅ Bonus #4 : Emphatic Leadership For Kids (bernilai RM199)

✅ Bonus #5 : Food Hacking For Kids (bernilai RM199)

✅ Bonus #6 : Rakaman Neuroleadership (bernilai RM199)

Harga Asal Neuroparenting Adalah RM995

HARI INI HANYA:

RM29! (jimat 97%)

Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “becoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Scroll to Top