🔥Tawaran Istimewa Untuk Anda Hari Ini. Skroll Sampai Habis.

TERBARU dari Dr Rizal Abu Bakar (Malaysia Brain Expert)

Belajar Ilmu Actionable dan Praktikal Untuk Tingkat Prestasi Otak Dalam Masa 60 saat setiap hari

testi notg 29

Tidak perlu login ke mana-mana website. Terus akses di smartphone anda.

Mudah, cepat dan bermanfaat.

notg subscribers

Fikiran Lebih Jelas

Badan Makin Sihat

Otak Makin Cerdas

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera👋🏻

Cepat Lupa, Susah Nak Ingat, Mood Tak Stabil - Tanda Otak Makin Berusia Atau Ada Sesuatu Yang Boleh Dilakukan?

Kajian menunjukkan otak kita boleh tajam dan cerdas walaupun makin berusia - rahsianya belajar dan pilih makanan betul. Inilah antara konten yang anda akan belajar dalam Neuro On The Go.

  • Berdasarkan jurnal dan kajian sains. Kesemua tips yang disampaikan oleh Dr Rizal melalui proses penyelidikan dan penelitian terlebih dahulu
  • Video mudah faham dan senang hadam. Kontennya dalam bahasa biasa. Bukan medical jargon yang tidak tahu apa maknanya.
  • Downloadable dan play anytime. Anda boleh download kesemua video NOTG dan mainkan bila-bila masa walaupun tidak ada internet.
  • Akses seumur hidup. Anda hanya bayar sekali tapi ilmunya boleh digunakan sampai bila-bila. Akses anda adalah unlimited.
  • Tidak membebankan storage. NOTG menggunakan platform telegram. Video yang dimuat turun tidak akan memenuhkan storan telefon anda.
  • Konten baru setiap minggu. Dr Rizal sentiasa menambah konten dari masa ke masa. Sekarang ini sudah ada lebih 300 video untuk anda tonton.

Inilah Senjata Rahsia Yang Bakal Anda Miliki

Senarai Topik Yang Ada Sekarang Ini

Konten Neuro On The Go sentiasa ditambah dari masa ke masa.

Senarai Konten NOTG (klik sini)

▶️ 1. Cara bernafas dengan betul.
▶️ 2. Ambil lemak di pagi hari!
▶️ 3. Bagaimanakah kita dapat meningkatkan fungsi otak? (1)
▶️ 4. KUASA penting untuk beri tenaga luar biasa pada OTAK!
▶️ 5.Bagaimanakah kita dapat meningkatkan fungsi otak? (2)
▶️ 6. Bagaimanakah kita dapat meningkatkan fungsi otak? (3)
▶️ 7. Bagaimanakah kita dapat meningkatkan fungsi otak? (4)
▶️ 8. Bagaimanakah kita dapat meningkatkan fungsi otak? (5)
▶️ 9. Bagaimanakah kita dapat meningkatkan fungsi otak?
▶️ 10. Kenapa guna tangan tidak dominan bagus untuk otak?
▶️ 11. Nak baca buku yang bagaimana?
▶️ 12. Bagaimana nak melonjakkan prestasi otak ke peringkat yang kita tak pernah jangka?
▶️ 13. Berfikir untuk merancang masa depan dapat tingkatkan prestasi otak?
▶️ 14. Kenapa bertindak atas apa yang kita rancangkan dapat tingkatkan prestasi otak ?
▶️ 15. Apa berlaku bila kita stress?
▶️ 16. Manfaat air kosong yang nampak biasa tapi bukan biasa biasa.
▶️ 17. Minuman bergas atau carbonated drinks bahaya untuk otak?
▶️ 18. Apa contoh makanan proses? Kenapa tak boleh makan?
▶️ 19. Kenapa perlu elak gula putih?
▶️ 20. Kenapa kena elak dari makanan ini?
▶️ 21. Makanan & minuman yang mempunyai pewarna beri kesan pada otak.
▶️ 22. Pengambilan makanan yang mengandungi bahan pengawet menurunkan aktiviti otak di bahagian A.
▶️ 23. Kenapa perlu elak makanan minuman punyai perisa tambahan?
▶️ 24. Kenapa perlu guna metafora untuk berbicara?
▶️ 25. Kenapa perlu gula laluan dan jalan yang berbeza?
▶️ 26. Kenapa jangan lari dari masalah?
▶️ 27. Kenapa kita perlu hadkan penggunaan gajet?
▶️ 28. Kenapa perlu kurangkan menonton TV & Online?
▶️ 29. Kenapa perlu tutup notification EMAIL & WHATSAPP?
▶️ 30. Kenapa perlu lakukan morning habits?
▶️ 31. Kenapa perlu BAU AROMA WANGI?
▶️ 32. Cara mahu aktifkan otak di waktu pagi.
▶️ 33. Tips simple Neurobics untuk Otak.
▶️ 34. Melancong bagus ke tak untuk otak?
▶️ 35. Penting ke tidur sebentar pada waktu tengahari?
▶️ 36. Kenapa perlu kurangkan kebergantungan pada teknologi?
▶️ 37. BERKEBUN adalah salah satu aktiviti yang meningkatkan prestasi otak
▶️ 38. Bagus ke dengar musik?
▶️ 39. Kenapa perlu belajar cara otak berfungsi?
▶️ 40. Belajar speed reading itu penting
▶️ 41. Belajar cara untuk mengingkatkan cara menghafal
▶️ 42. Zikir
▶️ 43. Membaca Al-quran
▶️ 44. Apa kaitan baca terjemahan alquran dan otak?
▶️ 45. Anda pernah brainstorming?
▶️ 46. Mencuba wangian setiap hari?
▶️ 47. Kenapa visualisasi?
▶️ 48. Mengapa perlu belajar tangani stress?
▶️ 49. Bentangkan idea secara tersusun dapat membantu mudakan otak kita
▶️ 50. Dengan menceritakan pengalaman secara detail, lebih dari 9 bahagian otak yang akan aktif
▶️ 51. Buat To-Do-List Dalam Minda
▶️ 52. Teknik "Mind-Palace"
▶️ 53.'Cipta sesuatu yang kreatif ini' ini dapat merubah struktur dalaman otak kita
▶️ 54. Teknik "Meta Cognition"
▶️ 55. Teknik untuk fokus
▶️ 56. Satu aktiviti untuk 'rewiring' otak kita
▶️ 57. Macam mana cara Tuan Puan duduk di office? Atau di rumah?
▶️ 58. Apa berlaku pada otak apabila kita buat lebih dari apa yang diminta?
▶️ 59. Apabila kita diminta lakukan sesuatu, kita "Tanya Kenapa?"
▶️ 60. Apabila kita diminta lakukan sesuatu, kita "Terangkan Kenapa?"
▶️ 61. Berapa lama boleh habis 1 buku jika kita dengar audiobooks?
▶️ 62. Ada apa pada ceramah motivasi?
▶️ 63. Ada apa pada tonton video motivasi?
▶️ 64. Apa itu 'juggle'?
▶️ 65. Apa bagusnya menari atau aerobic untuk otak?
▶️ 66. Apabila ada masalah, elak tangisi masalah, elak buat muka, elak masam
▶️ 67. Buku yang mencabar tu macam mana?
▶️ 68. Apabila sesuatu perkara berlaku, fokus pada emosi
▶️ 69. Cari satu tema untuk kita fikirkan pada hari ini
▶️ 70. Origami adalah salah satu ubat untuk penyakit alzhemier
▶️ 71. Bagaimana dengan memilih pakaian dapat merangsang otak
▶️ 72. Kenapa bermain alat muzik dapat membantu otak manusia?
▶️ 73. Biasanya bila ada masalah orang akan terus kepada satu solusi. Betul?
▶️ 74. Ada yang tanya saya apa lagi cara untuk meningkatkan prestasi otak
▶️ 75. Ada apa dengan sign language?
▶️ 76. Dr Rizal share bagaimana nak kuatkan sistem AUDITORI kita
▶️ 77. Kenapa melukis merupakan aktiviti luar biasa kepada otak
▶️ 78. "Doc, saya suka aktiviti jungle trekking, bagus ke?"
▶️ 79. Cara merangsang struktur otak di bahagian "Olfactory Cortex"
▶️ 80. Cuba kenal pasti rempah ratus yang digunakan dalam makanan itu
▶️ 81. Bagaimana kita dapat memelihara kesihatan otak kita dari terkena inflamasi?
▶️ 82. Kenapa bersosial sangat penting untuk otak.
▶️ 83. Merangsang otak dengan berbual dengan manusia
▶️ 84. Kecilkan portion makanan dan besarkan portion
▶️ 85. Tips untuk elak terkena GERD
▶️ 86. Kesan asap rokok terhadap otak?
▶️ 87. Kenapa patut elak dari menghidu bau petrol
▶️ 88. Nak tahu teknik lebih mengingat dengan lebih tepat dan cepat?
▶️ 89. Kenapa bersosial sangat penting untuk otak
▶️ 90. Apabila bermain bola sepak elakkan dari menanduk bola. Kenapa?
▶️ 91. Elakkan permainan yang melibatkan hentakan dan tumbukan kepala
▶️ 92. Berbual dengan kawan je dapat perkasakan otak?
▶️ 93. Tips simple tingkatkan prestasi otak
▶️ 94. Sebab kita perlu bangun setiap kali 40 minit bila buat kerja?
▶️ 95. Ada aktiviti yang jarang jarang kita lakukan?
▶️ 96. ELAKKAN MULTI-TASKING ‼
▶️ 97. Pernah dengar tentang "Mono Tracking"?
▶️ 98. Lakukan satu perkara pada satu masa
▶️ 99. Lakukan hubungan intim dengan pasangan yang sah
▶️ 100 . Baiki barang yang rosak atau pasang alatan baru?
▶️ 101. Kenapa banyak "pause" bila masuk umur 30 tahun?
▶️ 102. Selalu hilang barang? asyik lupa je?
▶️ 103. Nutrisi dalam buah-buahan & sayur-sayuran semakin menurun 20%.
▶️ 104. Boleh ambil supplement dan ia sangat penting bagi lelaki dan perempuan.
▶️ 105. Antara benda luar biasa yang zink lakukan untuk tubuh badan.
▶️ 106. Boleh ke ubah dna yang tak bagus kepada dna yang bagus?
▶️ 107. Bila dopamin lebih dan serotonin kurang, maka akan berlaku gangguan.
▶️ 108. Penyebab perut lelaki buncit.
▶️ 109. Kurang dopamin atau lebih dopamin akan menyebabkan ketagihan, ia ibarat sama seperti orang yang ketagih dadah.
▶️ 110. Apa yang akan berlaku jika tak cukup Acetycholine?
▶️ 111. Bila kurang dopamin, akan berlaku banyak pause.
▶️ 112. Macam mana nak pastikan leptin cukup supaya dopamin dapat kawal badan kita?
▶️ 113. Ketagih makan manisan bermakna hormon anda terganggu.
▶️ 114. Jika anda mengalami mood swing maknanya anda tidak cukup?
▶️ 115. Muda bergantung kepada?
▶️ 116. Selain menopause, pernahkan anda mendengar pause pause yang lain?
▶️ 117. Proses penuaan ibarat seperti kita turun tangga.
▶️ 118. Sesetengah orang mengalami _ dan __ lebih lewat dan ada juga yang awal.
▶️ 119. Lelaki yang kekurangan testosteron, anda boleh inject secara sintetik tetapi ada kesan sampingannya.
▶️ 120. Mood bergantung kepada seratonin.
▶️ 121. Ini yang akan berlaku jika nutrisi dan acetylcholine tidak cukup dalam badan.
▶️ 122. Apa yang akan berlaku jika serotonin tidak cukup?
▶️ 123. Macam mana nak tingkatkan testosteron?
▶️ 124. Anda pernah dengar pause-pause ini?
▶️ 125. Adakah umur kronologi anda sama seperti umur organ atau berbeza?
▶️ 126. Orang yang mengambil zink yang mencukupi dikenali sebagai super aging code busted.
▶️ 127. Dengan adanya zink yang mencukupi, badan kita akan dapat menghalang diri daripada terkena penyakit.
▶️ 128. Anda seorang yang susah faham dan lambat memahami sesuatu perkara? Itu bermakna acetylcholine anda makin berkurang.
▶️ 129. Dr Rizal berkongsi cara mudah untuk membuat jus pegaga.
▶️ 130. Dr Rizal berkongsi supplement dan makanan sumber asli yang boleh anda ambil.
▶️ 131. Kulat adalah toksin kepada otak.
▶️ 132. Dr Rizal menerangkan antara bau bau toksin yang bahaya kepada otak manusia.
▶️ 133. Dr Rizal berkongsi tentang seorang manusia yang mencipta muzik untuk tingkatkan prestasi otak.
▶️ 134. Antara penyebab kenapa gaba kurang dalam badan kita.
▶️ 135. Bluelight boleh mengganggu keluarnya hormon.
▶️ 136. Dr Rizal berkongsi breakfast yang anda boleh ambil untuk tingkatkan serotonin.
▶️ 137. Berapa choline diperlukan sehari bagi kanak-kanak, remaja, lelaki dan perempuan?
▶️ 138. Dr Rizal berkongsi kisah tentang anak rakannya yang belajar tennis dengan coach terkenal.
▶️ 139. Gaba kontrol gelombang dalam otak manusia.
▶️ 140. Dr Rizal berkongsi penyebab gaba turun.
▶️ 141. Dr Rizal menerangkan efek teknologi halo sport.
▶️ 142. Happiness bermula ...?
▶️ 143. Dr Rizal menerangkan cara untuk kira hutang tidur.
▶️ 144. Antara salah satu efek teknologi Halo sport adalah membantu perkembangan ingatan dengan lebih cepat.
▶️ 145. Tidur siang tidak dapat menggantikan tidur malam.
▶️ 146. Kurang serotonin menyebabkan?
▶️ 147. Pastikan anda cukup tidur 7 jam.
▶️ 148. Makan makanan junkfood menyebabkan gaba turun.
▶️ 149. Anda tergolong dari orang yang pelupa?
▶️ 150. Dr Rizal berkongsi tanda-tanda serius apabila mengalami masalah dengan acetylcholine.

▶️ 151. Anda mudah lupa nama orang? Ini bermaksud anda susah menerima maklumat baru.
▶️ 152. Dr Rizal berkongsi tentang teknologi oura ring.
▶️ 153. Dr Rizal berkongsi tentang cerita seorang penagih dadah.
▶️ 154. Kurang acetylcholince akan menyebabkan perubahan tingkah laku.
▶️ 155. Kenapa dalam meeting, kalau tanya “sapa ada pendapat? 🙋🏼‍♀️” semua senyap…
▶️ 156. Pernah dengar sound di youtube yang dikatakan boleh meningkatkan gelombang alpha?
▶️ 157. Berapa jam kita perlu tidur untuk Acetylcholine kembali aktif ?
▶️ 158. Dr Rizal kongsi teknik pernafasan untuk mudah tidur.
▶️ 159. Kat tempat kerja ada yang suka "membawang"?
▶️ 160. Buat dulu baru fikir..
▶️ 161. Makanan yang boleh bantu tingkatkan GABA.
▶️ 162. Siapa yang bercakap ... aaaa... apa nama dah..?
▶️ 163. Alat bantu tingkatkan brain performance.
▶️ 164. Digital Drug sangat bahaya ia ibarat seperti anda ketagih dadah.
▶️ 165. Pengalaman ketika beliau pernah terlibat dalam satu kajian ringkas di tempat beliau bekerja dahulu.
▶️ 166. Pernah makan atau masih makan makanan ini kan?
▶️ 167. Apa yang akan berlaku jika kita makan makanan.....?
▶️ 168. Apa yang akan berlaku jika gula naik dalam darah?
▶️ 169. Apa itu carbo blocker?
▶️ 170. Makanan yang boleh bantu hilang impak buruk dari "refined carbohydrate".
▶️ 171. Anda terminum minuman manis dari gula putih.?
▶️ 172. Anda nak tahu rahsia makanan yang boleh mengurangkan rambut beruban?
▶️ 173. Apa pemakanan yang boleh tingkatkan cognitive performance?
▶️ 174. Aniracetam sangat luar biasa kepada cognitive performance.
▶️ 175. Dr Rizal berkongsi tentang ubat Modafinil.
▶️ 176. Dr Rizal berkongsi foodhacking yang berkesan untuk membantu cognitive performance.
▶️ 177. Dr Rizal berkongsi kesan toksin yang tinggi dalam badan.
▶️ 178. Kebanyakan toksin yang kita tidak sangka selalunya adalah berpunca dari makanan yang kita makan.
▶️ 179. Foundation, bedak dan perfume adalah sumber kepada hadirnya toksik.
▶️ 180. Apa kena buat dalam peringkat awal untuk kurangkan toksin dalam badan?
▶️ 181. Berhenti beli makanan dalam tin!
▶️ 182. Salah satu sumber toksin adalah dari udara yang kita sedut.
▶️ 183. Pencemaran dalam kereta lebih bahaya dari pencemaran di luar.
▶️ 184. Orang yang terdedah dari jammed 29 kali ganda lebih bahaya berbanding orang yang jalan di highway.
▶️ 185. Dr Rizal berkongsi tentang seorang perempuan menghidapi penyakit borderline personality disorder.
▶️ 186. Kenapa selalu rasa mood tak stabil?
▶️ 187. Dah buat macam macam tapi berat masih tak turun, mungkin ada ___ dalam gigi anda.
▶️ 188. Stress tergolong dalam sel crushes.
▶️ 189. Kajian mendapati jika ibu makan makanan yang ada bpa ia akan memberi kesan kepada otak bayi.
▶️ 190. Dr Rizal menerangkan tentang bahaya arsenic kepada manusia.
▶️ 191. Jaga diri kita dan kawal cara pemakanan kita.
▶️ 192. Apa keburukan toksin kepada kita?
▶️ 193. Makanan yang kita makan adalah sumber informasi kepada sel.
▶️ 194. Gene expression, hormon, sistem imun dan stress level juga dipengaruhi makanan yang kita makan.
▶️ 195. Dr Rizal berkongsi tentang hormon estrogen.
▶️ 196. Terlebih dan terkurang hormon sangat bahaya kepada kita.
▶️ 197. Dr Rizal berkongsi berkaitan testosteron antara lelaki dan perempuan.
▶️ 198. Apa jadi pada otak bila kita suka sangat makan roti putih, kuey teow, bihun, keropok ?
▶️ 199. Otak perlukan __ untuk hilangkan kesan insulin yang berlambak dalam otak.
▶️ 200. Dr Rizal terangkan inflamation akan berlaku apabila ____ tidak dicuci
▶️ 201. Cara buang toksin dalam badan manusia.
▶️ 202. Dr Rizal kongsi cara untuk kurangkan beban pada liver manusia
▶️ 203. "Jangan ambil susu" - Dr Rizal kongsi kajian di Stamford University.
▶️ 204. Bagaimana nak buang toksin dalam liver kita dengan sayur & buah-buahan.
▶️ 205. "Kita kalau asyik makan sayur bayam, bayam je lah"
▶️ 206. Pilihan bagi Dr Rizal untuk sayur-sayuran.
▶️ 207. "Kita perlu pelbagaikan warna sayur".
▶️ 208. _ adalah master untuk detoks.
▶️ 209. Kita boleh ganti nasi putih dengan ubi keledek , keladi dan barley.
▶️ 210. Makanan fiber adalah prebiotik kepada bakteria baik dalam usus kita.
▶️ 201. Cara buang toksin dalam badan manusia.
▶️ 202. Dr Rizal kongsi cara untuk kurangkan beban pada liver manusia
▶️ 203. "Jangan ambil susu" - Dr Rizal kongsi kajian di Stamford University.
▶️ 204. Bagaimana nak buang toksin dalam liver kita dengan sayur & buah-buahan.
▶️ 205. "Kita kalau asyik makan sayur bayam, bayam je lah"
▶️ 206. Pilihan bagi Dr Rizal untuk sayur-sayuran.
▶️ 207. "Kita perlu pelbagaikan warna sayur".
▶️ 208. _ adalah master untuk detoks.
▶️ 209. Kita boleh ganti nasi putih dengan ubi keledek , keladi dan barley.
▶️ 210. Makanan fiber adalah prebiotik kepada bakteria baik dalam usus kita.
▶️ 211. "Tambahkan rempah ratus dalam masakan".
▶️ 212. Buah power untuk buang toksin.
▶️ 213. Clean protein penting untuk bina muscle mass.
▶️ 214. Lemak yang power adalah ___.
▶️ 215. Bangun pagi selalu buat apa?
▶️ 216. Dr Rizal berkongsi supplemen yang tuan puan boleh ambil untuk buang toksin dan pada masa yang sama boleh powerkan otak manusia.
▶️ 217. Kunyit sangatlah power untuk kita.
▶️ 218. Dr Rizal terangkan cara detoks dengan senaman.
▶️ 219. Dr Rizal berkongsi langkah advance untuk buang toksin.
▶️ 220. Pernah dengar tentang pokok lidah ular?
▶️ 221. Kita kena hapuskan kulat dalam di dinding sebab kulat bahaya untuk otak manusia.
▶️ 222. Dr Rizal berkongsi berapa dos supplement yang disarankan untuk kita ambil.
▶️ 223. Tahukah anda sesetengah ikan ada merkuri? Jadi kita kena buat apa?
▶️ 224. Dr Rizal berkongsi supplement untuk hilangkan heavy metal dalam badan.
▶️ 225. Nak tahu dalam badan ada toksin?
▶️ 226. Dr Rizal terangkan tentang Neuro-spiritual.
▶️ 227. Dr Rizal berkongsi kelebihan solat.
▶️ 228. Guided visualization dan aktiviti mindfullness akan bantu legakan badan apabila penat.
▶️ 229. Dr Rizal berkongsi cara beliau membesarkan anak-anaknya.
▶️ 230. Traveling yang tak dirancang sangatlah bagus untuk keluarga.
▶️ 231. "Bila kita keluar, kita kena keluar dalam keadaan tidak mempunyai kecukupan".
▶️ 232. Experiencing learning mengajar anak untuk jadi lebih kreatif.
▶️ 233. Bebaskan anak daripada rutin yang mengongkong pemikiran mereka
▶️ 234. Elakkan menghantar anak ke tuisyen pada hari cuti.
▶️ 235. Dr Rizal berkongsi cara untuk tidak berterusan membuat kesalahan ketika cara mendidik anak anda.
▶️ 236. Kita taknak jadi mak bapak singa.
▶️ 237. Kita taknak sakitkan hati anak dan isteri, mereka bukanlah mangsa tetapi tempat melahirkan rasa kasih sayang.
▶️ 238. Saya galakkan tuan puan tidur awal, bangun awal pagi.
▶️ 239. Dr Rizal berkongsi tentang emotional intelligent.
▶️ 240. Kenalpasti apa emosi yang anak kita pamerkan.
▶️ 241. Bila kita marah dekat anak, kena "berkata" apa?
▶️ 242. Guna teknik ini untuk kawal anak tengah marah.
▶️ 243. Ibubapa perlu uruskan emosi sendiri.
▶️ 244. Keluarkan anak daripada rutin.
▶️ 245. Dr Rizal berkongsi tentang emotional intelligent - part 2.
▶️ 246. Guna bahasa penuh bila bercakap dengan anak.
▶️ 247. Banyak lakukan teknik sentuhan pada anak kecil.
▶️ 248. Experiencing learning - part 2
▶️ 249. Anak tidak akan ikut apa yang kit suruh tapi ....
▶️ 250. Dr Rizal berkongsi tentang anaknya yang tidak boleh bercakap - part 1.
▶️ 251. Dr Rizal berkongsi tentang anaknya yang tidak boleh bercakap - part 2.
▶️ 252. Dr Rizal berkongsi teknik cara bercakap dengan anak

IT's never too late to be who you might have been

Mula Tingkatkan Prestasi Otak Sebanyak 35% & Kelajuan Otak Memproses 9X Bermula Hari Ini

Neuro On The Go dicipta khas untuk bantu anda belajar ilmu otak dengan cepat dan mudah

EASY TO USE

Akses Menggunakan Telegram

Anda boleh akses kesemua konten hanya menggunakan telegram. Tidak perlu install aplikasi tambahan atau login ke mana-mana website.

UPDATED CONTENT

2 Minit Setiap Hari

Dr Rizal akan menambah konten dari masa ke masa. Sekarang sudah ada lebih 300+ konten untuk anda belajar. Paling menarik, konten-konten ini berdurasi 2 minit sahaja supaya anda mudah hadam.

AKSES OFFLINE

Boleh Download

Anda hanya perlu klik download dan anda boleh tonton bila-bila masa dan di mana jua anda berada. Konten yang dimuat turun akan disimpan dalam cloud storan telegram. Jadi storan telefon anda tidak diganggu😊

Masih Tak Percaya The Power of NOTG?

Lihat apa kata mereka yang sudah sertai...

testi notg 29
testi notg 28
testi notg 32
testi notg 31
testi notg 30
testi notg 28
testi notg 16
testi notg 17
testi notg 26
testi notg 25

The best investment you can make, is an investment in yourself

Neuro On The Go (NOTG)

Apabila anda daftar pakej Advanced hari ini, anda akan menjadi orang yang paling bertuah. Anda akan mendapat akses sepanjang hayat.

NOTG Monthly

RM 19.6 sebulan (bayaran untuk 3 bulan)

  • Akses ke telegram khas NOTG
  • Ada lebih 200+ konten sekarang
  • Akses hanya sah untuk 3 bulan sahaja

RM59 (3 bulan)

NOTG Lifetime

Bayar sekali, Akses Sepanjang Hayat

  • Akses ke telegram khas NOTG
  • Ada lebih 200+ konten sekarang
  • Akses adalah seumur hidup (lifetime)
  • Priority support

RM235.20 setahun

RM99 (lifetime)

Masih Berfikir Lagi?

Mereka yang sudah langgan NOTG boleh bantu anda😊

notg subscribers
testi notg 1
testi notg 2
testi notg 3
testi notg 4
testi notg 14
testi notg 18
testi notg 20
testi notg 21
testi notg 22
testi notg 23
testi notg 28
testi notg 29
testi notg 30
testi notg 31

Soalan Yang Sering Ditanya

Macam mana nak akses NOTG?

Selepas pendaftaran, anda akan dijemput masuk ke group telegram khas NOTG. Kesemua konten anda di sini.

Macam mana nak download video?

Hanya klik "tap to download". Selepas download, anda boleh mainkan video ini walaupun tidak ada internet.

Berapa kerap konten ditambah?

Konten akan ditambah setiap minggu. Anda juga boleh berikan cadangan kepada kami topik-topik tertentu untuk dikongsi.

Boleh saya kongsi dengan orang lain?

Anda boleh berkongsi isi kandungan NOTG dengan orang lain. Tetapi anda tidak dibenarkan menyiar atau menerbitkan kembali konten-konten NOTG di mana-mana medium lain.

Ada jaminan pemulangan wang?

Sekiranya anda masih ragu-ragu😊, kami syorkan anda pilih pakej monthly. Kemudian kalau anda puas hati dan mahu upgrade, hubungi kami.

Boleh saya akses konten-konten awal?

Boleh. Apabila anda masuk ke dalam group, anda boleh scroll up untuk tonton dan belajar video-video terdahulu.

Anda ahli Neuroclub?

Sekiranya anda merupakan ahli Neuroclub, kami cadangkan anda lakukan pendaftaran NOTG di website ahli Neuroclub.

Sudah sedia?

Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “becoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.