Dulu Nasi Adalah Satu Perkara Yang Wajib Bagi Saya, Tapi...

Ini adalah cerita pengalaman sebenar Puan Zai selepas mempraktikkan apa yang dia pelajari dari OCOC Online. Saksikan sendiri video ini

Pengambilan OCOC Online Batch Kedua akan dibuka tidak lama lagi. Klik butang di atas untuk menjadi orang yang terawal menerima update dari Dr Rizal.

Apa itu OCOC Online

OCOC Online merupakan satu kursus online. Diasaskan oleh Dr Rizal Abu Bakar.
Batch pertama seramai lebih 200 orang telah menyertai program ini.

Dalam program OCOC Online, para pelajar akan belajar ilmu OTAK.

"Bagaimana meningkatkan prestasi Otak ke Tahap Luar Biasa"

Ada 4 modul utama dalam OCOC Online.
Setiap modul disampaikan menerusi video yang menarik dan engaging.
Ada 40+ video kesemuanya.
Dan semua video adalah praktikal dan sudah diuji buat.

Modul 1: Otak

Kenapa Otak? Organ ini yang mahu dirawati. Maka perlu tahu tahap prestasi dan sihat otak. Kenal pasti bahagian otak bermasalah dan bagaimana memperbaikinya.

Modul 2: Tidur

Aspek yang selalu diabaikan manusia. Otak mula memakan sel sendiri apabila tidur tidak cukup.Berapa lama perlu tidur, tips tidur nyenyak dan pelbagai aspek tidur dibincangkan.

Modul 3: Aktiviti

Manusia dicipta dengan tubuh yang dambakan hidup aktif. Bukan duduk terbenam atas sofa atau terlekat di depan meja dan komputer. Aspek senaman dan hormone dibincangkan. Penting sekali ialah sel otak baharu akan lahir apabila kita bersenam.

Modul 4: Kudapan

Kudapan dan MAKANAN. Makanan yang kita ambil beri kesan langsung ke pada otak. Makanan yang kita abaikan juga beri kesan pada otak. Makanan apa yang perlu diambil? Makanan apa pula perlu dielak? Sebabnya? Semua dikongsi dalam modul ini.

Bilakah OCOC Online Akan Dibuka

Ini adalah pengambilan OCOC Online batch kedua.
Batch pertama sudah disertai oleh 237 orang pelajar.

Pengambilan dibuat secara berperingkat bagi memastikan Dr Rizal dapat memberikan tumpuan khusus kepada pelajar mengikut batch.

Dr Rizal akan mengumumkan tarikh pembukaan OCOC Online.

Sekiranya Tuan dan Cikpuan ingin menjadi orang terawal yang menyertai OCOC Online,
klik butang di bawah dan masukkan nama dan email yang terbaik.

Pengambilan OCOC Online Batch Kedua akan dibuka tidak lama lagi. Klik butang di atas untuk menjadi orang yang terawal menerima update dari Dr Rizal.

Apa Kata Pelajar Batch Pertama

Ilmu yang luar biasa, dalam kata lain bila kita buat kita dapat result. Ilmu yang dikongsikan juga mudah di apply. Setiap orang harus sertai program ini, insyaAllah dapat keputusan dan hasil luar biasa.

Dr Nurul Auni, Doktor
Pelajar OCOC Online #1

Saya mengikuti OCOC Online ini, banyak perubahan yang berlaku pada diri dan keluarga. Setelah 8 tahun saya tidur kurang nyenyak, Alhamdulillah, selepas Dr Rizal berkongsi caranya, saya sudah tidur nyenyak.

Cikpuan Maryam Muneerah, Guru
Pelajar OCOC Online #1

Ilmu yang sangat PRAKTIKAL dan ILMU dari seorang yang pakar. Saya sertai OCOC Online kerana keluarga & untuk kawan kawan saya BANTU anak masing masing.

Cikpuan Wahyuna, Usahawan
Pelajar OCOC Online #1

Neuroversiti.com