fbpx

1. Dark Chocolate

Mengandungi theobromine. Bagus untuk meningkatkan kepantasan berfikir. Menambah tenaga otak.

2. Ginkgo Biloba

Berfungsi menstabilkan pusat memori manusia. Ia juga meningkatkan alirah darah dan memberi ruang aliran nutrisi ke otak manusia.

3. Susu Kambing

Mempunyai vitamin yang bernama niacin ataupun Vitamin B3. Niacin membantu pengeluaran 3 neurohormon penting otak

  • Dopamine
  • Serotonin
  • Norepinephrine

Ketiga-tiga ini sangat penting untuk pembelajaran, untuk memori, untuk ingatan, dan sangat penting untuk mengeluarkan semula ingatan yang telah kita simpan dalam hippocampus

4. Gula Kelapa

Mempunyai inulin untuk menstabilkan gula dalam darah manusia. Dalamnya juga ada manganese yang merangsang satu sel otak kepada sel otak yang lain.

lab dr rizal

Biar Gambar Berbicara

Alhamdulillah 'ala kulli haal.

Adik Najeeha sempat mengambil COCO OCOC secara konsisten selama 2 bulan sebelum menghadapi kesemua peperiksaan. 

UPSR, UPKK & PSRA telah diadakan selama 3 minggu berturut2. Alhamdulillah, Allah izinkan Kak Ngah cemerlang kesemuanya.

Doa penting, tawakal penting...usaha jauh lebih penting???

-Dr Rose

dr rose

Lahir coco OCOC atas dasar kasih sayang. Dari ibubapa yang inginkan anak-anak berjaya. Dicipta hanya menggunakan bahan-bahan premium

Mengandungi nutriens seperti Niacin bagi menguatkan ingatan dan tingkat energi selular, Flavanoids bagi menguatkan daya ingatan dan memori otak, Tryptophan untuk membantu mendapatkan tidur yang nyenyak, Magnesium bagi meningkatkan daya tahan sistem imunisasi badan, Ginkgo Biloba untuk melancarkan aliran darah dan nutrisi ke otak dan Serotonin bagi membantu meningkatkan kecerdasan pembelajaran.

Pakej Kombo Cemerlang

  • 30 sachet Coco OCOC
  • FREE SHIPPING
  • FREE Buku Eksklusif Otak

Coco OCOC Smart Students

  • 10 sachet Coco OCOC
  • FREE SHIPPING

Bagaimana Coco OCOC Tercipta

Jun 2012. Baharu pulang dari Australia. Pulang rumah lihat wajah anak-anak. Moyok wajah kesemuanya. Masam mencuka. Ada masanya adegan air mata. Tidak mahu ke sekolah.

Maklumlah tidak pandai berbahasa Melayu. Tidak pernah belajar di Malaysia. Silibus hanya silibus Australia. Apabila ujian duduki tempat tercorot. Ditertawakan. Dianggap tidak bijak.

Anak- anak stres. Saya kecewa. Isteri tundukkan kepala.

Apa yang mahu dibuat?

Anak-anak letih. Belajar tak masuk kata mereka. Daya ingatan juga terganggu. Fokus tidak ada. Tidur tidak nyenyak. Pendek kata masalah di sana sini.

Saya mula berfikir. Cari jalan. Kesemua masalah mereka puncanya pada otak. Jadi perlu baiki otak.

Apabila otak mahu dibaiki, bahagian otak yang disasarkan mesti tepat. Sukatan bahan mesti betul. Supaya impaknya maksima.

Saya berusaha mencari formula. Guna formula diambil semasa latihan di Harvard. Ubah dan baiki. Akhirnya lahirkah coco OCOC.

Coco OCOC guna pendekatan penembak tepat. Ada 3 bahagian utama otak disasarkan.

1. Prefrontal Cortex
Tempat problem solving, buat keputusan, pertimbangan, susun kata kata, kawalan emosi

2. Temporal Lobe
Bahagian berkaitan belajar

3. Hippocampus
Pusat memori

Niacin, flavonoids, tryptophan, magnesium sasarkan pada 3 bahagian otak di atas. 38 vitamin dan minerals lagi sasarkan pada bahagian lain.

maryam

Maryam terima anugerah

Kesannya pada anak anak luarbiasa. Mereka mula mendapat tempat pertama. UPSR, PMR/PT3 dapat straight As. Begitu juga SPM. Naik pentas setiap tahun. Wakili negeri dalam pertandingan Sains. Lonjakan prestasi mengujakan saya sebagai ayah.

Bayangkan dari anak anak yang tidak tahu berbahasa Melayu, tidak pernah berada dan belajar dalam silibus Malaysia dapat transform dalam masa yang singkat. Dapat menguasai dan mengungguli.

Saya sangat percaya kesan dari coco OCOC ini.

Kalau coco OCOC ini dapat beri kesan begini pada orang tidak tahu bahasa melayu dan belajar di Malaysia, bayangkan kesannya pada anak anak yang berbahasa Melayu dan memang belajar dalam silibus Malaysia.

Apa Kata Pengguna OCOC

Penafian: Coco OCOC merupakan minuman yang dihasilkan bagi mengoptimumkan otak. Coco OCOC tidak menafikan keperluan usaha yang bersungguh-sungguh bagi mencapai kejayaan.