Minuman Coklat Pertama di Malaysia TANPA Gula Putih

5.0 / 5.0 Disukai oleh 10,360+ Pelanggan Bahagia

Sangat Sedap,

Sihat Dan Asli. Tanpa

Gula Putih !

Hanya bahan berkualiti tinggi dan premium digunakan. Setiap bahan diuji keasliannya di makmal Unipeq, UKM. Bukan itu sahaja, Vegan Dark Chocolate 100% bebas dari bahan pengawet, perasa tambahan dan gula putih.

Telah diuji di makmal.

Selamat Untuk Diamalkan.

100% semula jadi.

" Kaknik pun faveret yang versi Vegan OCOC ni. Tak sah kalau tak minum sehari. Walaupun mula-mula macam pelik je minum santan (padahal cendol dibedal aje ๐Ÿ˜) dengan dark choc. Sekarang ni, satu hari pun tak sanggup nak tinggal tanpa Vegan OCOC. "

- Puan Nik Nuraini

Telah diuji di makmal.

Selamat Untuk Diamalkan.

100% semula jadi.

" Kaknik pun faveret yang versi Vegan OCOC ni. Tak sah kalau tak minum sehari. Walaupun mula-mula macam pelik je minum santan (padahal cendol dibedal aje ๐Ÿ˜) dengan dark choc. Sekarang ni, satu hari pun tak sanggup nak tinggal tanpa Vegan OCOC. "

- Puan Nik Nuraini

Seperti Yang Anda Lihat Di :

Memperkenalkan !

OCOC Vegan Dark Chocolate

Minuman dark chocolate ini boleh bantu anda. Dirumus 4 bahan premium: Santan, Dark Chocolate 70%, Ginkgo Biloba dan Gula Kelapa. Ia tergolong dalam kategori dalam functional food bernutrisi, natural dan bebas dari sebarang bahan kimia.

โ€œLebih Sedap, Lebih Sihat. โ€

  • Dibuat dari empat bahan utama, 70% coklat gelap, santan, ginkgo biloba dan gula kelapa.
  • Ginkgo biloba membantu melancarkan peredaran darah.
  • Gula kelapa, pemanis semulajadi. Dapat antioksida dari polyphenol.
  • Santan yang mengandungi asid laurik dan berfungsi untuk melindungi badan dari jangkitan bakteria.
  • Sesuai diminum oleh usia 3 tahun hingga warga emas. Minuman seisi keluarga. Terutama untuk mereka yang intoleransi pada laktosa.

5.0 / 5.0 Disukai oleh 10,360Pelanggan Bahagia

5.0 / 5.0 Disukai oleh 10,360Pelanggan Bahagia

4 Bahan Premium & 100% Plant Based

Minuman dark chocolate ini boleh bantu anda. Dirumus 4 bahan premium: Santan, Dark Chocolate 70%, Ginkgo Biloba dan Gula Kelapa. Ia tergolong dalam kategori dalam functional food bernutrisi, natural dan bebas dari sebarang bahan kimia.

" Alhamdulillah. Owesome. Saya sangat suka. Actually,saya pesakit depresi. Saya minum vegan coklat dan ambil Dark bar coklat. Saya rasa tenang. Saya nak repeat beli lagi ni. "

- Puan Ruby

" Sebelum ni saya sakit lutut dan hendak turun sembahyang pun sakit. Lepas saya minum OCOC lutut saya dah tak sakit. "

" Sebelum ni saya sakit lutut dan hendak turun sembahyang pun sakit. Lepas saya minum OCOC lutut saya dah tak sakit. "

- Puan Nurzihan

" Alhamdulillah. Owesome. Saya sangat suka. Actually,saya pesakit depresi. Saya minum vegan coklat dan ambil Dark bar coklat. Saya rasa tenang. Saya nak repeat beli lagi ni. "

- Puan Ruby

" Sebelum ni saya sakit lutut dan hendak turun sembahyang pun sakit. Lepas saya minum OCOC lutut saya dah tak sakit. "

- Puan Nurzihan


Khasiat OCOC Vegan

Membantu Tidur Lebih Nyenyak.

Bahan yang terdapat dalam dark chocolate ialah L-Tryptophan. L-Tryptophan sangat membantu tidur. Ia akan bantu tubuh tukarkan pada serotonin. Serotonin ini akan bertukar ke melatonin โ€“ hormon tidur. Untuk nikmati rasa segar bila bangun pagi dan tidur yang nyenyak, anda perlu melatonin yang mencukupi.
Sebab itu, minuman ini dirumus Dark Chocolate 70%. Untuk bantu anda dapat tidur yang berkualiti.

Meredakan Radang Dalam Tubuh.

Kandungan Ginkgo Biloba dalam minuman ini ada dua bahan utama: Flavonoid dan Terpenoid. Flavonoid sangat baik untuk menjaga saraf, otot-otot pada jantung, dan retina mata. Terpenoid pulak bagus untuk lancarkan darah dan kurangkan kepekatan platlet darah. Dengan ni, kuranglah berlakunya benjolan dan bengkak yang lama pada badan anda.

Sesuai Untuk Pesakit Diabetes.

Risau gula dalam darah naik mendadak? Dalam Vegan Dark Chocolate, tiada gula putih langsung. Sebaliknya, ia menggunakan dua bahan mesra kencing manis: Santan dan Gula Kelapa.
Gula kelapa mengandungi inulin. Ia adalah antioksida yang bantu kurangkan risiko kenaikan gula dalam darah. Lemak dari santan juga stabilkan gula dalam darah. Jadi anda boleh minum walau ada kencing manis.

Bantu tingkatkan metabolisme tubuh.

Dalam santan ada Medium Chain Triglycerides atau MCT. MCT ni dapat naikkan metabolisme tubuh. Biasanya, badan kita akan guna glukosa untuk dapatkan sumber tenaga ekstra. Tapi, dengan Triglycerides dalam MCT, badan kita akan hasilkan lebih banyak ketone. Ketone ini diguna sebagai sumber tenaga untuk badan. Maka naiklah metabolisme badan. Lagi tinggi metabolisme, lagi laju dan tinggi kalori yang kita boleh bakar. Santan juga bantu hilangkan craving dan naikkan tenaga. Sebab itulah kami pastikan santan yang diguna berkualiti tinggi.

Membantu Tidur Lebih Nyenyak.

Bahan yang terdapat dalam dark chocolate ialah L-Tryptophan. L-Tryptophan sangat membantu tidur. Ia akan bantu tubuh tukarkan pada serotonin. Serotonin ini akan bertukar ke melatonin โ€“ hormon tidur. Untuk nikmati rasa segar bila bangun pagi dan tidur yang nyenyak, anda perlu melatonin yang mencukupi.
Sebab itu, minuman ini dirumus Dark Chocolate 70%. Untuk bantu anda dapat tidur yang berkualiti.

Meredakan Radang Dalam Tubuh.

Kandungan Ginkgo Biloba dalam minuman ini ada dua bahan utama: Flavonoid dan Terpenoid. Flavonoid sangat baik untuk menjaga saraf, otot-otot pada jantung, dan retina mata. Terpenoid pulak bagus untuk lancarkan darah dan kurangkan kepekatan platlet darah. Dengan ni, kuranglah berlakunya benjolan dan bengkak yang lama pada badan anda.

Sesuai Untuk Pesakit Diabetes.

Risau gula dalam darah naik mendadak? Dalam Vegan Dark Chocolate, tiada gula putih langsung. Sebaliknya, ia menggunakan dua bahan mesra kencing manis: Santan dan Gula Kelapa.
Gula kelapa mengandungi inulin. Ia adalah antioksida yang bantu kurangkan risiko kenaikan gula dalam darah. Lemak dari santan juga stabilkan gula dalam darah. Jadi anda boleh minum walau ada kencing manis.

Bantu tingkatkan metabolisme tubuh.

Dalam santan ada Medium Chain Triglycerides atau MCT. MCT ni dapat menaikkan kadar metabolisme tubuh.
Biasanya, badan kita akan guna glukosa untuk dapatkan sumber tenaga ekstra. Tapi, dengan Triglycerides dalam MCT, badan kita akan hasilkan lebih banyak ketone. Ketone ini diguna sebagai sumber tenaga untuk badan. Maka naiklah metabolisme badan. Lagi tinggi metabolisme, lagi laju dan tinggi kalori yang kita boleh bakar.
Santan juga bantu hilangkan craving dan naikkan tenaga. Sebab itulah kami pastikan santan yang diguna berkualiti tinggi.

Kenapa OCOC Vegan?

Dapatkan Pek OCOC Vegan anda Sekarang!

Pakej Kombo

  • Terdapat 30 sachet Vegan OCOC.
  • Tiada pengawet dan pewarna.
  • Tiada gula putih.
  • 100% halal dan selamat.
  • PERCUMA! 3 Sachet Extra.
  • Tahan sehingga sebulan*.

RM 195.00

Pakej Single

  • Terdapat 10 sachet Vegan OCOC.
  • Tiada pengawet dan pewarna.
  • Tiada gula putih.
  • 100% halal dan selamat.

RM 65.00


Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a โ€œbecoming an expert quick scheme.โ€Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.