Percuma 3 Ekstra Sachet Apabila Anda Dapatkan Kombo Vegan Hari Ini

5.0 / 5.0 Disukai oleh 10,360+ Pelanggan Bahagia

Tajamkan Fokus, Kuat Ingatan dan Seedap

Minuman Dark Chocolate daripada Dr Rizal yang mengandungi 42 mikronutrien untuk membantu meningkatkan prestasi otak anda tanpa rasa bersalah.

Telah diuji di makmal.

Selamat Untuk Diamalkan.

100% semula jadi.

"Saya ada cuba produk ococ untuk anak saya..Dlm masa 1 bulan sudah nampak perubahan dia sikit..Dia lebih fokus..Bila fokus dia dapat kenal abjad2 tak tertukar. Saya sangat suka dengan perubahan ini."

Good product indeed! 2 minggu cuba ococoa choc utk my Alzheimer bonda with wheelchair bound, can see a lot of difference. As I don't take milk, sy amik ococ vegan. Good results lah!

Telah diuji di makmal.

Selamat Untuk Diamalkan.

100% semula jadi.

Seperti Yang Anda Lihat Di :

Memperkenalkan

OCOC Vegan Dark Chocolate

Gabungan 4 superfood bernutrisi tinggi: Dark Chocolate 70%, Ginkgo Biloba, Santan dan Gula Kelapa. 100% halal, natural, tiada pengawet dan tiada bahan kimia.

“Lebih Sedap, Lebih Sihat. ”

  • Gabungan empat bahan utama, 70% Dark Chocolate, Ginkgo Biloba, Santan dan Gula Kelapa.
  • Ginkgo biloba membantu melancarkan peredaran darah.
  • Santan yang mengandungi asid laurik dan berfungsi untuk melindungi badan dari jangkitan bakteria.
  • Gula kelapa, pemanis semulajadi. Dapat antioksida dari polyphenol.
  • Sesuai diminum seawal usia 3 tahun hingga dewasa. Minuman seisi keluarga. Terutama untuk mereka yang intoleransi pada laktosa.

5.0 / 5.0 Disukai oleh 10,360+ Pelanggan Bahagia

5.0 / 5.0 Disukai oleh 10,360Pelanggan Bahagia

4 Bahan Premium & 100% Dari Tumbuhan

Gabungan 4 superfood bernutrisi tinggi: Dark Chocolate 70%, Ginkgo Biloba, Santan dan Gula Kelapa. 100% halal, natural, tiada pengawet dan tiada bahan kimia.

"Alhamdulillah. Awesome. Saya sangat suka. Actually,saya pesakit depresi. Saya minum vegan coklat dan ambil Dark bar coklat. Saya rasa tenang. Saya nak repeat beli lagi ni."

- Puan Ruby

"Kaknik pun faveret yang versi Vegan OCOC ni. Tak sah kalau tak minum sehari. Walaupun mula-mula macam pelik je minum santan (padahal cendol dibedal aje) dengan dark choc. Sekarang ni, satu hari pun tak sanggup nak tinggal tanpa Vegan OCOC."

- Puan Nik Nuraini

"Sebelum ni saya sakit lutut dan hendak turun sembahyang pun sakit. Lepas saya minum OCOC lutut saya dah tak sakit. "

- Puan Nurzihan

" Alhamdulillah. Owesome. Saya sangat suka. Actually,saya pesakit depresi. Saya minum vegan coklat dan ambil Dark bar coklat. Saya rasa tenang. Saya nak repeat beli lagi ni. "

- Puan Ruby

" Sebelum ni saya sakit lutut dan hendak turun sembahyang pun sakit. Lepas saya minum OCOC lutut saya dah tak sakit. "

- Puan Nurzihan

Apa Kata Pengguna OCOC


Khasiat OCOC Vegan

Membantu Tidur Anda Lebih Nyenyak

  • Bahan yang terdapat dalam dark chocolate ialah L-Tryptophan
  • L-Tryptophan sangat membantu tidur.
  • Ia akan bantu tubuh tukarkan pada serotonin. Serotonin ini akan bertukar ke melatonin – hormon tidur.
  • Tidur anda di malam hari lebih nyenyak.
  • Anda akan nikmati rasa segar apabila bangun pagi dan lebih bertenaga

Meredakan Radang Dalam Tubuh Anda

  • Dalam Ginkgo Biloba ada dua bahan utama: Flavonoid dan Terpenoid
  • Flavonoid sangat baik untuk menjaga saraf, otot-otot pada jantung, dan retina mata.
  • Terpenoid pulak bagus untuk lancarkan darah dan kurangkan kepekatan platlet darah.
  • Kajian-kajian mendapati Gingko meningkatkan perlindungan terhadap tahap kesihatan jantung dan otak anda.

Sesuai Untuk Pesakit Diabetes

  • Minuman ini hanya menggunakan gula kelapa organik. Bukan gula putih.
  • Gula kelapa mengandungi inulin.
  • Inulin adalah antioksida yang bantu kurangkan risiko kenaikan gula dalam darah.
  • Ditambah dengan kehadiran santan sebagai penstabil gula dalam darah.
  • Anda akan mendapati tidak ada kenaikkan gula secara mendadak seperti makanan lain.

Meningkatkan Metabolisme Badan Anda

  • Dalam santan ada Medium Chain Triglycerides atau MCT
  • MCT dapat naikkan metabolisme tubuh.
  • MCT hasilkan lebih banyak ketone yang akan digunakan sebagai bahan bakar (sumber tenaga) anda.
  • Hasilnya badan anda lebik aktif membakar (metabolisme meningkat)
  • Dan impian anda untuk kurus semakin kelihatan.

Membantu Tidur Lebih Nyenyak

  1. Bahan yang terdapat dalam dark chocolate ialah L-Tryptophan
  2. L-Tryptophan sangat membantu tidur.
  3. Ia akan bantu tubuh tukarkan pada serotonin.
  4. Serotonin ini akan bertukar ke melatonin – hormon tidur.
  5. Tidur anda di malam hari lebih nyenyak.
  6. Anda akan nikmati rasa segar apabila bangun pagi dan lebih bertenaga

Meredakan Radang Dalam Tubuh

  1. Dalam Ginkgo Biloba ada dua bahan utama: Flavonoid dan Terpenoid
  2. Flavonoid sangat baik untuk menjaga saraf, otot-otot pada jantung, dan retina mata.
  3. Terpenoid pulak bagus untuk lancarkan darah dan kurangkan kepekatan platlet darah.
  4. Kajian-kajian mendapati Gingko meningkatkan perlindungan terhadap tahap kesihatan jantung dan otak anda.

Sesuai Untuk Pesakit Diabetes

  1. Minuman ini hanya menggunakan gula kelapa organik. Bukan gula putih.
  2. Gula kelapa mengandungi inulin.
  3. Inulin adalah antioksida yang bantu kurangkan risiko kenaikan gula dalam darah.
  4. Ditambah dengan kehadiran santan sebagai penstabil gula dalam darah.
  5. Anda akan mendapati tidak ada kenaikkan gula secara mendadak seperti makanan lain.

Bantu tingkatkan metabolisme tubuh

  1. Dalam santan ada Medium Chain Triglycerides atau MCT.
  2. MCT dapat naikkan metabolisme tubuh.
  3. MCT hasilkan lebih banyak ketone yang akan digunakan sebagai bahan bakar (sumber tenaga) anda.
  4. Hasilnya badan anda lebik aktif membakar (metabolisme meningkat)
    Dan impian anda untuk kurus semakin kelihatan.

Lagi Manfaat OCOC Vegan

Dapatkan OCOC Vegan Hari Ini

Pakej Kombo

  • Ada 30 sachet Vegan OCOC.
  • Tiada pengawet dan pewarna.
  • Tiada gula putih.
  • 100% halal dan selamat.
  • PERCUMA 3 Sachet Ekstra.

RM214.50

Hanya RM 195.00

Pakej Single

  • Ada 10 sachet Vegan OCOC.
  • Tiada pengawet dan pewarna.
  • Tiada gula putih.
  • 100% halal dan selamat.

Hanya RM 65.00


Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “becoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Scroll to Top
Scroll to Top