in

Angry Cry Cute LOL Love OMG

Sendawa Sakan

Ada orang sendawa sakan.

Ada pula perut kembung penuh angin.

Minum pula teh tarik, berdentumlah bunyinya.

2 minggu lepas duduk MR M. Kaki sendawa. Tahap dewa juga sendawanya.

Sembang sikit dia dah “burbbbbb” panjang.

Bila tengok dia lawak pun ada kasihan pun ada.
.
Kata Mr M “aku ni dah segan nak jumpa orang.

Segan nak keluar keluar makan ni.

Asyik ‘belahak’ ja”. Mr M orang utara. Cakap pekat.

Umur baru 32 tahun. Badan dah macam “chassis kereta lari”.

Bab ni yang kasihan.

“Bang ada petua dak nak bagi hilang belahak ni.

Malu kat pak mertua. Menantu belahak sakan lagi”

kata Mr M dengan senyuman mesra terukir di bibir.

“Try timun. Makan sehari sekali. Mesti habiskan sebiji.”

Kata saya sambil tunjukkan jari tanda angka satu.

Mr M senyum sambil angguk. Boleh kempis perut dak” tanya Mr M lagi.

Bab kempis perut ni yang timun ni power. Sendawa hilang. Perut kembung pun hilang

Ini hasil kajian Institute of Medicine di Colorado USA.

Jangan PERCAYA. BUAT saja.

“Ok ok ok” kata Mr M bersungguh.

Tadi dapat mesej dari Mr M.

“Bos, saya dah tak belahak lagi. Perut pun tak kembung.

Tali pinggang pun kena adjust satu lubang.”

Ini satu lagi contoh Weight Loss Hacking.

Oh ya, timun bagus untuk OTAK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Coklat

Coco OCOC, Otak & Niacin