fbpx

Tawaran ini eksklusif untuk anda sahaja.

Rasa Buntu? Tak Berani Buat Keputusan?
Tak Tahu Nak Cari Penyelesaian?
NEUROTHINKING ada jawapannya

101 Cara Membantu Chunking Up proses berfikir
yang bakal mengubah hidup anda.

Sebagaimana Disaksikan Di:

BAGAIMANA ORANG BERJAYA BERFIKIR? APA RAHSIA MEREKA?

Saya selalu tertanya-tanya apa rahsia untuk dapat berfikir dengan hebat?

Untuk dapatkan jawapan ini saya mulakan
pencarian. Bermula dengan bertanya kepada ayah sendiri.
Kemudian kepada pensyarah.

Kemudian saya tanya juga soalan ini kepada Prof Robert Stickgold dari Harvard Medical School. Saya soal beliau semasa saya training di sana.

Saya tanya lagi soalan yang sama kepada Prof David Dinges dari University of Pensylvannia (UPenn). Ini semasa saya sedang jalani training di UPenn.

Dari soalan kepada orang, saya beralih pula kepada buku dan jurnal.
Termasuk menghadiri kelas-kelas bersifat certification.

Akhirnya saya temui apa yang dicari selami ini.
Saya berjaya dapatkan RAHSIAnya.

Rahsia kepada kunci kepada minda adalah...

SOALAN!

“The quality of your life is a direct reflection of the quality of the questions you are asking yourself”
Tony Robbins

Dengan soalan minda dapat menerobos keluar dari sempadan fikir.
Dengan soalan otak dapat menerawang.

Soalan bantu otak lakukan aktiviti chunking up dan chunking down.

Banyak soalan boleh wujudkan AHA Moment kepada kita.

Atau bahasa mudahnya ia buatkan kita terkesima.
Kemudian secara otomatik akan terdetik “ya lah kenapa aku tak fikir macam ni sebelum ni.”

Cuma soalan yang macam mana?

Soalan yang betul akan memberikan jawapan yang betul.
Soalan yang salah akan memberikan jawapan yang salah.



Ramai orang tanya soalan yang salah.
Jadi mereka dapat jawapan yang salah!

Inilah jawapan kenapa ramai orang masih terperangkap di tempat yang sama.
Inilah jawapab kenapa ramai orang tidak dapat apa yang mereka mahu capai.

Sebab itu saya terpanggil untuk berkongsi soalan-soalan yang akan mengubah diri.

Soalan-soalan yang akan membuatkan anda keluar dari limitasi.

Soalan-soalan ini saya ambil dari pelbagai sumber rujukan.

Ada 10 aspek semuanya...

10 TOPIK PENTING YANG ANDA AKAN KUASAI DALAM NEUROTHINKING

Problem Solving Skills

Macam mana nak selesaikan masalah. Nampak mudah dan simple, tapi tak ramai tahu teknik dan caranya.

How To Overcome Fear

Ketakutan adalah punca ramai orang tidak berani dan tidak sanggup melakukan sesuatu. Anda akan belajar bagaimana mahu menukar ketakutan kepada keberanian

Productivity Hack

Nak jadi produktif? Tapi masih bertangguh? Macam mana nak lawan sikap suka bertangguh? Inilah yang akan anda belajar dan buat.

How To Break A Bad Habit

Anda masih lagi ulang buat tabiat lama yang merugikan? Apabila ulang buat, maka kita ulang dapat. Saya akan ajarkan anda bagaimana mahu patahkan tabiat lama yang merugikan. Kemudian kita bina tabiat baru yang menguntungkan.

How To Set and Achieve Your Goal

Selepas kita bentuk tabiat baru, masanya untuk anda belajar ilmu menetapkan matlamat. Anda akan lihat teknik dan cara untuk mencapai matlamat yang ditetapkan.

Be Better Oneself

Di sini saya akan kongsikan anda sesuatu yang jarang orang kongsikan. Saya akan dedahkan cara untuk selesa dengan diri sendiri. Unik dan menarik. Apabila lakukan, anda akan rasai sendiri.

Be A Better Communicator

Perasan tak, banyak masalah berpunca daripada masalah komunikasi. Macam mana anda ingin jadi seorang yang boleh menyampaikan sesuatu dengan berkesan? Ada teknik dan caranya.

Clear Thinking

Kenapa rasa serabut? Banyak sangat perkara nak fikir? Ada penawar. Saya akan tunjukkan kepada anda macam mana nak jelaskan pemikiran. Supaya kita mudah nampak jalan.

Foster Passion

Kenapa ada orang buat sesuatu dengan gembira? Dan kenapa pula ada yang buat perkara yang sama tapi merana. Ini kuncinya. Passion. Apabila ada passion, energi mengalir sendiri. Rasa seronok dan teruja. Cuma bagaimana nak keluarkan passion?

How To Make A Right Decision

Apabila anda ragu-ragu buat keputusan, anda jadi resah gelisah. Nervous. Saya mahu go deep pada topik ini. Saya akan bongkarkan teknik dan cara membuat keputusan.

AMARAN: KURSUS INI BOLEH MENYEBABKAN ANDA BERFIKIR DARIPADA SUDUT YANG BERBEZA DARI BIASA

Saya selalu tertanya-tanya apa rahsia untuk dapat berfikir dengan hebat?

Untuk dapatkan jawapan ini saya mulakan pencarian.
Bermula dengan bertanya kepada ayah sendiri.
Dilanjutkan kepada pensyarah.


Termasuklah soalan ini saya tanyakan kepada Prof Robert Stickgold dari Harvard Medical School. Saya soal beliau semasa saya training di sana.

Saya juga tanya soalan yang sama kepada Prof David Dinges dari University of Pensylvannia (UPenn). Juga semasa saya sedang jalani training di UPenn.

Dari soalan kepada orang, saya beralih pula kepada buku dan jurnal.

Termasuk menghadiri kelas-kelas bersifat certification. Akhirnya dari pertanyaan saya, dari buku yang dibaca dan kelas yang dihadiri saya berjumpa RAHSIAnya.

Rahsia kepada kunci kepada minda. Kuncinya adalah SOALAN.

Perkenalkan NEUROTHINKING.

Neurothiking adalah teknik bagaimana anda mahu berfikir dengan teknik dan cara yang betul.

Anda akan belajar seni bertanya soalan.
 
Soalan yang betul akan membawa minda anda menerobos keluar dari sempadan fikir.  
Soalan yang betul bantu otak lakukan aktiviti chunking up dan chunking down.
Soalan yang betul akan boleh wujudkan AHA Moment kepada anda.

Soalan yang betul akan buatkan anda terkesima.
Kemudian secara otomatik akan terdetik “ya lah kenapa aku tak fikir macam ni sebelum ni.”

Apa yang saya akan kongsi ini banyak membantu membentuk corak fikir saya sendiri.
Banyak membantu untuk saya self-coach diri sendiri.

Jujurnya, soalan-soalan ini adalah telah saya cuba sendiri.
Hanya setelah melihat sendiri hasil dan keputusannya, barulah saya yakin untuk berkongsi dengan anda.

Apabila buntu, soalanlah yang akan bantu jalan keluar saya.
Apabila mahu berfikir as wild as I can, soalanlah juga akan letakkan saya pada tahap itu.

Berfikir bukan perkara senang. Ada seni dan sainsnya.
Apabila kedua digabung, berlakulah letusan kreativiti yang hebat.

MAKLUM BALAS MENARIK DARI

MEREKA YANG TELAH MENDAFTAR NEUROTHINKING

APA KATA MEREKA YANG PERNAH MENYERTAI PROGRAM DR RIZAL

LAGI MAKLUM BALAS TENTANG

KURSUS INI

ANDA AKAN MEMILIKI BUKU EKSKLUSIF NEUROTHINKING YANG AKAN MEMBANTU ANDA MENGUASAI TEKNIK BERFIKIR NEUROTHINKING

Saya akan bekalkan anda dengan buku eksklusif Neurothinking.
Buku ini tidak ada dijual dimana-mana. Hanya untuk peserta Neurothinking sahaja.

Apabila anda dapat buku ini, terus jawab soalan-soalan yang diberikan.
Anda tidak perlu baca muka ke muka.

Pilih aspek mana yang anda ingin mulakan dan terus buat.

Anda juga akan dapat video daripada saya.
Dalam video ini saya ajarkan bagaimana menggunakan buku ini sepenuhnya.

PROGRAM INI ADALAH HADIAH SAYA UNTUK UMMAH, NAMUN SEKIRANYA ANDA TIDAK PUAS HATI...

Walaupun nampak mudah, namun usaha untuk menghasilkan buku ini cukup mencabar.
Saya dan tim berusaha sedaya upaya untuk memberikan maklumat dalam bentuk mudah faham dan senang hadam.

Namun andai kata Cikpuan tidak puas hati dengan isi kandungan buku ini, Cikpuan dilindungi jaminan pemulangan wang selama 30 hari.

Hanya hubungi tim saya di happy[at]digitalbrain.my dan kami akan uruskan semuanya.

 NEUROTHINKING

101 Soalan Tajamkan Fikiran
(Buku Eksklusif  + Online Course Neurothinking)

  • Buku Premium Neurothinking : 101 SOALAN TAJAMKAN FIKIRAN
  • Akses kepada online course Neurothinking - di dalam course ini ada video Dr Rizal terangkan bagaimana menggunakan buku ini
  • Ada 10 aspek kehidupan yang anda bakal terokai- Problem Solving, Tangani Ketakutan, Produktiviti, Habit, Matlamat, Perkasa Diri, Komunikator Yang Baik, Berfikir Dengan Jelas, Passion, membuat Keputusan.
  • Jaminan Pemulangan Wang dalam masa 30 hari sekiranya anda tidak puas hati. Tiada risiko untuk anda.

RM199 RM99 sahaja

Buku akan dihantar dalam 7-10 hari bekerja setelah pembelian disahkan


Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “becoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.