"Ni seminar GILA namanya !"
Puan Nazilah

Saya kenal DrRizal Abu Bakar ni baru je tahun lepas,
Kira dah hampir hujung tahun juga,
Orang kata,
Ilmu otaknya sangat luar biasa.
Jadi,
Saya ternampak iklan Amazing Brain Amazing You ( ABAY ),
Waktu ni tak fikir panjang,
Korek segala tabung ayam,
Cariklah dana RM800++ untuk mahar kepandaian selama 2 hari.
Saya dengan seminar motivasi dah biasa,
Cuma untuk yuran premium begini,
Memang belum lagi.
.
Waktu saya enroll program ABAY ni,
Saya cakap pada diri saya,
Ini investment diri saya,
Investment ilmu takkan merugikan saya.
Letih dah aku 'self sabotage' diri hari-hari,
Berpuluh tahun,
Kata aku ni tak pandai,
Aku tak belajar tinggi,
Aku lemah,
Aku tak guna,
Aku teruk,
Dan sebagainya.
Dahsyat programming dalam Subconscious Mind saya ni dulu,
Sampai pernah depresi,
Nak bunuh diri,
Sampai bila aku nak jadi macam ni.
.
Dan,
Dari seminar ABAY ni lah,
Satu lonjakan luar biasa dalam hidup saya,
Saya pun tak pernah sangka ia boleh melompat sebegitu sekali,
Dr. Rizal berjaya membantu saya membuat reprogramming dan rewiring dalam otak,
2 hari punya program,
Memang meremang,
Biiznillah.
Ni seminar GILA namanya !
.
Bayangkan,
Seorang perempuan,
Surirumah pulak tu,
Yang jenis tak bersukan,
Balik dari ABAY,
konsisten boleh bersukan setiap pagi.

Bayangkan,
Seorang perempuan,
Yang jenis makan minum gula putih tak boleh tinggal,
Beras putih tak boleh tinggal,
Makan sayur dan buah jarang-jarang,
Balik dari ABAY,
dah mula tukar habit ini.


Bayangkan,
Seorang perempuan,
Yang paling fobia bercakap depan orang ramai,
Balik dari ABAY,
boleh bercakap atas pentas depan orang ramai.

‚Äč
Sampai ramai orang yang kenal saya sebelum ABAY ni,
Tegur saya,
Aqilah nampak beza sangat sejak balik dari ABAY,
Agaknya dulu,
Muka pun mendung kelabu je,
Postur badan pun macam orang hilang arah tuju.
.
Memang Dr. Rizal boleh tekan suis di otak kita terus,
Beliau tahu mana suis tu berada,
Mana suis nak di 'on' kan,
Mana yang nak 'off'kan.
.
Hampir setahun saya jalani hidup sejak dari ABAY 2019,
memang macam-macam perubahan besar berlaku,
Masyallah,
Tabarakallah.
Investment RM800++ untuk ilmu,
Pulangan fizikal dah mencecah puluh ribu ringgit,
Tapi,
Tak terbanding dengan,
Pulangan dari sudut mental, spiritual,
Ia lebih dari itu.
.
Sebenarnya,
Bukan kita tak hebat,
Allah dah jadikan kita sebaik-baik ciptaan,
Tetapi,
Diri kita telah memakan tuannya,
Menerusi 'self sabotage'.

" Sesungguhnya kami telah menciptakan manusia dengan sebaik-baik kejadian
Kemudian kami kembalikan dia ke tempat yang serendah-rendahnya
kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal shalih; maka bagi mereka pahala yang tiada putus-putusnya"
(surah at-Tin ayat 4-6)
.
Saya syorkan ABAY untuk anda semua,
Yang nak mencari 'a new you' !

Tiket EARLY BIRD sudah SOLD OUT.
Pendaftaran sesi kedua akan dibuka.
Masukkan maklumat anda di bawah untuk jadi ORANG PERTAMA menerima hebahan ini