fbpx
02
Days
:
 
04
Hours
:
 
15
Minutes
:
 
25
Seconds

You missed out!

Pendaftaran dibuka sehingga 2 Januari 2022 sahaja

The NEXT LEVEL Brain Optimization

NEURO
COACHING

BRAIN PERFORMANCE

Program intensif selama 6 bulan. Belajar dari Brain Expert bagi meningkatkan prestasi otak anda to the NEXT LEVEL.

THE FIRST AND
ONLY ONE

Ini adalah program intensif pertama dari Dr Rizal. Program ini lain dari yang lain. Dr Rizal akan bantu anda untuk baiki dan tingkatkan prestasi otak anda dan keluarga to the NEXT LEVEL.

+200

Ada lebih 200 konten yang akan anda terima untuk belajar dan buat.

14X

Ada 14X sesi live bersama Dr Rizal untuk anda belajar ilmu NEXT LEVEL.

180

Program ini adalah selama 6 bulan ataupun 180 hari. Padat dan sarat.


KENALI DR RIZAL

Mendapat pengiktirafan doktor falsafah (PhD) dari Australian National University.

Pada tahun 2010 beliau berpeluang ke Harvard Medical School dan Pennsylvania University pada tahun 2010. Di sana belajar secara intensif tentang Otak dan Tidur.

Kemudiannya saya bekerja selama 10 tahun di Australia sebagai Clinical Psychologist. Pulang ke Malaysia, beliau menjadi pensyarah di Unimas. Sekarang beliau full-time terlibat dalam dunia Education and Coaching.

Setiap hari saya berkongsi tips meningkatkan prestasi otak di Facebook kepada 120,137 followers secara percuma. Gratis! Kalau tak percaya boleh lihat sendiri =)


APA ITU THE NEXT LEVEL BRAIN OPTIMIZATION

Ada 7 topik advanced yang anda akan belajar secara live (online) bersama Dr Rizal. Sebelum anda masuk kelas ini, ada pra-syarat. Anda mesti menguasai modul fundamental. Modul fundamental akan diberikan kepada anda sebelum kelas Live bersama Dr Rizal bermula.


MODUL NEURO

COACHING

Program ini adalah program belajar dan buat. Anda perlu menghabiskan program fundamental sebelum hadir ke program live bersama Dr Rizal. Program fundamental akan diberikan kepada anda secara percuma. Anda mesti belajar dan khatam program fundamental sebelum hadir program live. Program live adalah selama 2 hari berturut-turut.

JAN

2022

O.P.O.P
MASTERY

Dalam Live Neuroconference O.P.O.P sebelum ini anda disajikan dengan 3 topik yang hebat. Dalam O.P.O.P Mastery ini, anda akan go deep lagi 3 topik tersebut secara lebih mendalam dan terperinci. Anda juga akan diberikan beberapa rahsia tips dan rahasia yang belum didedahkan semasa Live sebelum ini.

Modul Fundamental: O.P.O.P


FEB

2022

NEUROHACKING
MASTERY

Dalam modul ini anda akan belajar sesuatu yang baru. Lanjutan daripada Neurohacking Live dan Neurohacking Advanced. Anda akan menguasi ilmu brain performance optimization dan holistic health enhancement.

Modul Fundamental: Neurohacking Advanced


MAC

2022

NEUROHEALTH
MASTERY

Dalam program Neurohealth sebelum ini, anda dibekalkan dengan ilmu dan cara untuk jaga otak. Sekarang saya akan perkenalkan kepada anda ilmu NEXT LEVEL. Anda akan belajar teknik-teknik baru yang boleh dilakukan sekarang.

Modul Fundamental: Neurohealth


APR

2022

NEUROPARENTING 
MASTERY

Kita akan mulakan dengan mengenali parenting type spesifik untuk anda dan pasangan. Dari sini anda dapat kuasai bagaimana cara mendidik anak mengikut parenting style tersendiri. Tidak perlu terikut-ikut orang. 

Modul Fundamental: Neuroparenting


MEI

2022

NEUROHEALING MASTERY & PRIME QUESTION AND ANSWER

Dalam sesi ini, anda boleh bertanya soalan secara terus kepada Dr Rizal. Sesi ini adalah sesi untuk membantu anda merungkai segala kemusykilan yang ada. Sesi ini sangat padat dan sarat.


JUN

2022

NEUROTHINKING
MASTERY

Apabila anda belajar Neurothinking Advanced, anda akan belajar cara chunking up fikiran. Sekarang kita pergi ke langkah seterusnya. Ilmu ini saya belum ajarkan kepada sesiapa kerana ilmu ini perlu disampaikan secara LIVE.

Modul Fundamental: Neurothinking Advanced


JUL

2022

UNLEASH YOUR
BRAIN POWER

Ini adalah kemuncak kepada Neuro Coaching. Apabila anda amalkan apa yang saya ajarkan, anda sudah mula menikmati perubahan pada diri anda. Sekarang tiba masanya untuk anda keluarkan potensi penuh dalam diri anda. Science based,  journal based method.

PROGRAM INI SESUAI UNTUK ANDA...

ANDA


Yang sedang mencari bagaimana mengeluarkan potensi otak dan diri yang sebenar

BIOHACKER


Anda mahu optimize dan enhanced prestasi anda ke tahap seterusnya berdasarkan kajian sains 

TRANSFORMER


Anda mahu buat perubahan tetapi masih tidak tahu cara. Saya akan bantu anda. Kita buat sama-sama

LEADER


Anak buah akan ikut apa yang ketua mereka buat. Apabila anda mula jaga otak, anak buah anda akan ikut sama. Hasilnya lihat produktiviti dan hasil kerja yang mereka lakukan.

NEURO STUDENT


Anda sudah menyertai Neuroversiti dari hari pertama. Anda tahu kualiti ilmu yang disampaikan. Ini adalah ilmu terbaru dan paling mantap!


NEURO
COACHING

Program ini saya wujudkan khas untuk anda yang komited dan ingin belajar ilmu otak to THE NEXT LEVEL. Setiap konten yang anda belajar adalah berdasarkan kajian sains yang terbukti berkesan. Fokusnya adalah memaksimumkan potensi diri anda. Program ini penuh dengan ilmu baru. Sebab itu saya ajarkan sendiri secara live (online) setiap bulan. Supaya anda boleh tanya dan dapatkan penerangan yang jelas.

REAL EXPERIENCE

REAL FEEDBACK

BONUS UNTUK ANDA

MASTERMIND SESSION
(50 orang terawal sahaja)

BERNILAI RM999

Ini adalah sesi berjumpa bersama saya. Hanya untuk 50 orang terawal yang menyertai NeuroCoaching+. Dalam sesi berjumpa ini, saya akan buat perkongsian diikuti dengan sesi soal jawab. Tarikh dan waktu sesi ini akan ditentukan nanti bergantung kepada keadaan semasa.

 *disclaimer : tarikh pertemuan tertakluk kepada arahan pihak berkuasa sempena PKP , lokasi : tertakluk keadaan semasa

EKSKLUSIF FB GROUP

BERNILAI RM299

Anda akan dijemput masuk ke kumpulan eksklusif di FB Group. Dalam kumpulan ini, saya dan tim akan berkongsi ilmu-ilmu menarik. Group ini juga diadakan bagi membantu anda seandainya ada sebarang kesulitan.

MEMORY POWER by TANSEL ALI

BERNILAI RM99

Tansel Ali merupakan 4X Australian Memory Champion. Saya pernah jemput dia hadir ke Neuro Conference untuk berkongsi tips dan teknik. Rakaman sesi ini akan dihadiahkan kepada anda. Menarik dan berbaloi untuk ditonton.

E-CERTIFICATE NEUROCOACHING

BERNILAI RM99

Setelah selesai program 180 hari, anda akan menerima E-Certificate daripada Neuroversiti. Sijil ini adalah tanda komitmen dan kejayaan anda menamatkan program ini.

ACCESS TO FUNDAMENTAL COURSES

BERNILAI RM999

Anda akan menerima akses ke fundamental courses secara percuma. Fundamental course akan dibuka setiap bulan. Tim saya akan bantu anda untuk akses konten fundamental ini. Konten fundamental mesti ditonton sebelum sesi online bersama saya.

NEUROCOACHING KIT

BERNILAI RM199

Anda akan menerima kit istimewa apabila anda menyertai Neuro Coaching+ hari ini. Kit ini didesain khusus untuk anda. Tim saya akan hantarkan kit ini terus kepada anda sebaik sahaja semuanya siap sedia. (Baju Limited Edition Neuroversiti, Keychain Ekslusif Neuroversiti, Buku Otak, Buku Neurothinking)

EXTRA 1 SEAT

BERNILAI RM3000

Apabila anda menyertai Neuro Coaching+, anda akan dapat satu (1) lagi akses extra. Jadi anda boleh ajak suami, isteri, atau kawan anda untuk sertai Neuro Coaching. Mereka akan dapat akses kepada fundamental course dan sesi online bersama saya.

ALUMNI NEUROCOACHING

BERNILAI RM3000

Apabila anda menyertai NEUROCOACHING+, anda secara automatik akan menjadi alumni NEUROCOACHING. Anda boleh hadir kesemua webinar live bersama Dr Rizal di masa akan datang. Berbaloi!


02
Days
:
 
04
Hours
:
 
15
Minutes
:
 
25
Seconds

You missed out!

Pendaftaran TAMAT pada 2 Januari 2022 sahaja

The NEXT LEVEL Brain Optimization

NEURO
COACHING

NEURO
COACHING

basic . 2X Live

Bayar setiap bulan

RM600/bulan= RM3600

RM600 sebulan

(Anda perlu buat bayaran penuh sebelum sesi bulan itu berlangsung)

 • 2X Live Session Bersama Dr Rizal
 • Access kepada Fundamental Courses mengikut bulan tersebut
 • BONUS #1: Memory Power by Tansel Ali
 • BONUS #2: Baju Limited Edition Neuroversiti

NEURO
COACHING+

complete . 14X Live . awesome

Bayar Penuh, Value

RM500/bulan =RM3000

 RM3000 6 bulan

(Anda perlu buat bayaran penuh sebanyak RM3000 sahaja)

 • 14X Live Session Bersama Dr Rizal
 • Access kepada  Fundamental Courses
 • BONUS #1: Memory Power by Tansel Ali
 • BONUS #2: EKSKLUSIF FB GROUP
 • BONUS #3: NEUROCOACHING KIT
 • BONUS #4: E-CERTIFICATE
 • BONUS #5: EXTRA 1 SEAT
 • BONUS #6: MASTERMIND SESSION BERSAMA DR RIZAL
 • BONUS #7: KEAHLIAN SEUMUR HIDUP NEUROCOACHING
 • Total Nilai Bonus = RM5694

ADA PERTANYAAN?

Seandainya anda ada sebarang pertanyaan, tim saya bersedia untuk membantu. Hubungi talian wasap kami.

Cik Puan Elly

Cik Puan Adnin