MCT OIL (250ml)

(68 customer reviews)

 

Benci dengan lemak yang bertingkat-tingkat tu? Dah lama cuba nak buang tapi tak dapat? Apa kata anda cuba MCT Oil.

Ia fat burner semulajadi. Ia membakar lemak dan menggunakan lemak sebagai sumber tenaga. Lebih menarik, ia juga bersifat anti-keradangan.

MCT Oil ialah ekstrak dari kelapa berkomposisi dari Asid Kaprilik (C8) dan Asid Kaprik (C10).

 

SPESIFIKASI PRODUK

Setiap botol anda akan dapat 250mL.

award ococ

 

RM105.00RM213.00

Apakah Kebaikan MCT Oil?

Fat Burner Semula Jadi.

MCT Oil ada 2 hormon yang berikan rasa kenyang. Peptide YY dan leptin. Bila dah telan, kurang rasa nak makan. Tubuh akan gunakan lemak sebagai bahan bakar untuk tenaga. Sebab inilah ramai yang turun berat badan lepas amalkan MCT Oil.

Dapatkan tenaga dengan segera!

MCT Oil mengandungi dua jenis lemak baik dari minyak kelapa (Asid Kaprilik (C8) dan Asid Kaprik (C10). Ia akan bergerak ke hati (liver), di mana ia akan diserap oleh badan dengan cepat. Kesannya? Badan anda akan dapat instant energy. Sebab inilah ramai yang gemar guna MCT Oil sebelum bersenam. Barulah prestasi senaman anda meningkat.

Dapat membantu sistem imun.

Medium-Chain Triglyceride (MCT) dalam MCT Oil mengandungi sejenis antibiotik semulajadi dipanggil MCFAs. Antibiotik bantu untuk melindungi kita dari bakteria dan virus. Ia juga membantu sistem imun. Bila imun dah boost dapatlah lawan bakteria yang bahaya. Dapat lawan virus, fungus dan protozoa. Boleh ucap selamat tinggal pada musuh yang tak nampak ni.

Fat Burner Semula Jadi.

MCT Oil ada 2 hormon yang berikan rasa kenyang. Peptide YY dan leptin. Bila dah telan, kurang rasa nak makan. Tubuh akan gunakan lemak sebagai bahan bakar untuk tenaga. Sebab inilah ramai yang turun berat badan lepas amalkan MCT Oil.

Dapatkan tenaga dengan segera!

MCT Oil mengandungi dua jenis lemak baik dari minyak kelapa (Asid Kaprilik (C8) dan Asid Kaprik (C10). Ia akan bergerak ke hati (liver), di mana ia akan diserap oleh badan dengan cepat. Kesannya? Badan anda akan dapat instant energy. Sebab inilah ramai yang gemar guna MCT Oil sebelum bersenam. Barulah prestasi senaman anda meningkat.

Dapat membantu sistem imun.

Medium-Chain Triglyceride (MCT) dalam MCT Oil mengandungi sejenis antibiotik semulajadi dipanggil MCFAs. Antibiotik bantu untuk melindungi kita dari bakteria dan virus. Ia juga membantu sistem imun. Bila imun dah boost dapatlah lawan bakteria yang bahaya. Dapat lawan virus, fungus dan protozoa. Boleh ucap selamat tinggal pada musuh yang tak nampak ni.

Soalan-Soalan Yang Sering Ditanya

Apakah kegunaan MCT Oil?

Kegunaan MCT oil adalah pembakar lemak semulajadi dalam bentuk cecair.

Adakah MCT Oil sesuai untuk diet?

Ya, MCT Oil sesuai untuk nasi.

Apa itu minyak MCT Oil?

Medium Chain Triglycerides (MCTs) adalah Asid lemak unik yang ditemui dalam pelbagai jenis makanan dan mempunyai kepekatan yang tinggi dalam Minyak Kelapa.

Bagaimana cara pengambilan MCT Oil?

Tambah 1 sudu teh (5ml) hingga 2 sudu makan (10ml) ke dalam makanan atau minuman setiap pagi.

Adakah minyak MCT Oil sesuai dijadikan sebagai minyak masak?

MCT Oil tidak sesuai untuk dijadikan sebagai minyak masak

Berapa isipadu sebotol MCT Oil OCOC?

250 ml/ botol

Bagaimana cara penyimpanan MCT Oil?

Simpan ditempat dingin dan kering.

68 reviews for MCT OIL (250ml)

  1. ARIFFUDDIN SHAH BIN MOHAMED (verified owner)

    Saya akan jadikan superfood ini sebagai makanan penting harian saya kerana saya teruja bila mengetahui hanya sesudu MCT oil mampu bakar lemak badan

  2. Mohd Aizuddin Mohd Nor (verified owner)

    Alhamdulilah. Item diterima dengan selamat. Packaging dibungkus tebal dan tiada sebarang kerosakan pada item. In sha ALLAH boleh beli lagi.

  3. Yusmarijan Yusoff (verified owner)

    Bestnya MCT oil ni.. tak rasa apa2.. so, mudah nak telan..

  4. Shazarezal Sezali (verified owner)

    Mudah utk minum. Xde rasa2 apa yg memualkan

  5. Asma Azura Binti Mohd Nasir (verified owner)

    Alhamdulillah item sudah diterima. First time try MCT dgn jus Oren. Best. Ikhtiar utk ank yg mengalami eczema. Moga Allah permudahkan segala urusan. Aamiin.

  6. LATIFAH RABANIAH BINTI SELAMAT (verified owner)

    Alhamdulillah, batang selamat diterima.Moga bermanfaat seisi keluarga

  7. FARAH ALYAA ZULKIPLI (verified owner)

    Alhamdulillah…terbaik..perut selesa membuang…memberikan tenaga .. InsyAllah next botol ke 2 plak

  8. dilahsu69 (verified owner)

    Mct oil terbaik. Lambat rasa lapar

  9. Melati Khamis (verified owner)

    Alhamdulliah, barang dah sampai. Minum sesudu sehari. Air tiada rasa, tak pahit.

  10. md.ezanee (verified owner)

    Alhamdulillah, baru kali kedua beli MCT oil, memang puas hati sbb betul tahan lapar dan craving utk makanan yang manis pun dah kurang. Badan pun sentiasa berpeluh.. terbaik MCT Oil..

  11. Noraini BINTI Mohd Tajudin (verified owner)

    Alhamdulillah, kali pertama membeli MCT oil, tak berbau, boleh telan macam tu je..Badan sentiasa berpeluh, terbaik MCT Oil..

  12. Hamidah binti Mansor (verified owner)

    الحمدالله
    3 botol MCT yg d tunggu2 sampai dgn selamat semua item dlm keadaan baik & d bungkus sempurna

  13. rosmah mz (verified owner)

    Beli khas untuk anak autisme saya. Senang bagi anak2 consume, masukkan dalam minuman sahaja. Sudahnya ibu pun ambil dan consume juga.

  14. dilahsu69 (verified owner)

    Mct oil mmg terbaik. Saya rasa lebih bertenaga.

  15. Nurulhuda Saarani (verified owner)

    MCT Oil memang best 😊

  16. Zainah binti Wahab (verified owner)

    Mct oil mudah diambil,telan sahaja sbb tiada bau dan rasa yg pelik. Semoga saya istiqamah guna mct oil.

  17. Siti Zalena Abdul Rahim (verified owner)

    Awesome

  18. HUSSIN ANIDAH (verified owner)

    Fast delivery…proven to improve my metabolic rate

  19. Che Tom Md Noh (verified owner)

    Alhamdulillah, barang diterima dlm keadaan yg baik Dan sempurna. First time beli, tiada bau yg tidak menyenangkan😁,
    Mudah ditelan. Alhamdulillah

  20. Noor azima Nordin (verified owner)

    Amik sesudu masa sahur,alhamdulillah tak rasa letih walaupun sibuk dgn keje dan uruskan anak2

  21. Noorhaliza Masri (verified owner)

    Selepas amalkan mct oil..kurang rasa lapar dan craving benda2 manis..jajan2..dan berat ada penurunan selepas 2 minggu

  22. Noorhaliza Masri (verified owner)

    Penghantaran cepat..diterima dalam keadaan baik..👍👍👍

  23. Noorhaliza Masri (verified owner)

    Ambil 1 sudu sehari campur dalam shake semasa sarapan..tiada rasa pelik dan tiada perubahan pada rasa shake malahan bertambah sedap lagi ada ☺️

  24. Noorhaliza Masri (verified owner)

    Produk terbaik dan in shaa Allah akan terus diamalkan 👍

  25. Noorhaliza Masri (verified owner)

    Perasan selepas ambil mct oil ni badan jadi cergas dan tak cepat penat..alhamdulillah

  26. MOHD SHARIFUDDIN BIN RAMLI (verified owner)

    Dh Mula ada perubahan. Bagus…

  27. Suhaiza Md Yusuf (verified owner)

    Alhamdulillah. Baru tiga hari mengamalkannya sudah terasa kesannya kepada badan. Rasa bertenaga dan cergas

  28. SUHAILA MOHD SAIP (verified owner)

    Alhamdulillah.. Mct Oil terbaik.. Belum habis lagi sebotol berat badan berkurang sebnyk 3 kg. Rasa nak makan pun berkurang 😊. Terima kasih Dr. Rizal perkenalkn Mct Oil.

  29. Norliza Mohamed Arshad MOHAMED ARSHAD (verified owner)

    Saya baru terima semlm dan baru amalkan pagi ni…so far okay..x terasa nak makan nasi..alhamdulillah

  30. dilahsu69 (verified owner)

    Mct oil badan bertenaga

  31. farizah Yazan (verified owner)

    Booster terbaik utk saya

  32. RAKIAH MOHD YUNUS (verified owner)

    Sumber tenaga saya setiap hari..Alhamdulillah

  33. Sanimah Haji Jamin (verified owner)

    Alhamdulillah.Rasa nak makan berkurang.🥰

  34. Mohd Fairuz (verified owner)

    Alhamdulillah item dah sampai 7 hari yang lepas. Baru 6 hari mengambilnya setiap pagi. Senang nak gunakan, terus makan atau campur dalam air… bau dan rasa pun tiada yang pelik…bertambah yakin untuk diet dan tahan lapar. Semoga memberi kesan yang baik kepada kesihatan… aamiin.

  35. Mohd Rosli Salim (verified owner)

    Produk terbaik dalam penjagaan kesihatan dengan keberkesanan mudah untuk dihadam

  36. Asilah Pauzan (verified owner)

    First time beli MCT oil. Saya terus makan macam tu je tanpa perlu campur dalam air. Penghantaran pun pantas. Terbaik team neuroversiti.

  37. NOOR ASLAMIAH BT MOHD YUSOF MOHD YUSOF (verified owner)

    Alhamdulillah bungkusan tlh diterima. Semoga memberi manafaat kpd kesihatan dan mcapai target BMI unggul.

  38. Rudziah Ramli (verified owner)

    Alhamdulillah…pengambilan MCT OIL ni menjadikan badan lebih segar dan bertenaga terutama di hujung- hujung usia

  39. Hasbullah Hussein (verified owner)

    Sy rs da jumpa produk yg bgus utk saya. Rs bertenaga dan melawaskan sistem pembuangan saya. Sy pasti repeat.

  40. Nor Aishah Mohd Nor (verified owner)

    Alhamdulillah masuk hari ke 5 amalkannya..badan rasa bertenaga, cepat berpeluh ketika bersenam, otak rasa segar, kurang rasa nak bertambah ketika makan dan perut rasa kenyang sentiasa..

  41. Umar (verified owner)

    Alhamdulillah syukur ya اللّٰه

  42. dilahsu69 (verified owner)

    Kurangkan rasa lapar

  43. Suhaila Sha’ari (verified owner)

    Alhamdulillah, barang diterima dlm keadaan yg baik Dan sempurna. First time beli, melawaskan sistem pembuangan😁, mudah ditelan & tiada rasa yang kurang menyenangkan.
    Alhamdulillah. Insyaallah akan repeat lagi.

  44. filzah.nabila (verified owner)

    Alhamdulillah lepas beberapa hari cuba , badan rasa ringan dan bertenaga , sesuai untuk saya yang berumur 20-an , badan cepat penat walau tak buat bnyk keje , otak pun rasa cergas , senang bangun tidur waktu pagi ,kali ni balik kerja da tak rasa lesu , will repeat

  45. ANA ROZANA HAJ (verified owner)

    Alhamdulillah barang dah selamat sampai. Baru 4 hari menggunakan MCT-Oil. Saya campurkan di dalam coffee setiap pagi. badan rasa bertenaga dan cepat berpeluh.

  46. Nurul Aimi Ahmad zubir (verified owner)

    Alhamdulillah produk yg bagus, kurangkan rasa nak makan manis..

  47. Laifa Diana Noordin (verified owner)

    Alhamdullilah.. packaging elok. First time for sendiri nak consume, so far, tahan lapar tu panjang gak, letak dalam morning black coffee nice

  48. YUSRI Hj BAHARI (verified owner)

    Alhamdulillah Dah dua kali beli mct-oil memang terbaik badan rasa sedap, pembuangan pun lancar

  49. Razalini Ruji (verified owner)

    ALhamdulillah barang telah selamat diterima dengan packing yg terbaik. Dah ambil MCT Oil dlm 5 hari, perut agak kucar kacir sikit, faham2 jerlah, anyway badan terasa selesa. Pasti akan order lagi, insyaallah

  50. Pn Amy Md Yusoff (verified owner)

    Alhamdulillah kali kedua beli trus ambil 2botol. Badan rasa cergas dan kurang lapar. Product terbaik.

  51. Roslina Mamat (verified owner)

    Bagus. Rasa nak makan nasi tu dah berkurang. Boleh tahan lapar.

  52. Rini Rahman (verified owner)

    Superb

  53. ANA ROZANA HAJ (verified owner)

    rasa berkurang angin dalam badan dan badan lebih bertenaga

  54. ANA ROZANA HAJ (verified owner)

    almost 2 minggu makan , baru rasa kurang selera makan dan alhamdulilah lebih bertenaga dan cergas

  55. Rafiza binti Afandi Afandi (verified owner)

    Alhamdulillah, barang telah saya terima dalam keaddan baik, pembungkusan yang kemas, dapat free gift lagi. Terima kasih. MCT Oil makanan superfood yang mengenyangkan.

  56. Noor Aniza Mohd Salleh (verified owner)

    Alhamdulillah mct memang terbaik, saya lebih bertenaga. Baik utk menstabilkan kolesterol saya. Terima kasih memperkenalkan mct. Sekarang anakpun ambil juga mct.

  57. Suzana Bahrom (verified owner)

    Alhamdulillah..barang diterima dalam keadaan yang baik dan pembungkusan yang kemas.Best sangat MCT OIL ni …..badan saya cergas dan tak letih sepanjang hari ..lebih lebih lagi dalam bulan puasa ni ..memang terbaik MCT OIL…Alhamdulillah

  58. AMNAH OMAR (verified owner)

    Alhamdulilah..order saya sda sampai..belum cuba lagi..sebab baru sampai hari ini..insyaAllah sahur nanti saya akan cuba..harap-harap terdapat perubahan pada berat badan saya😉

  59. Sanimah Haji Jamin (verified owner)

    Alhamdulillah. Dah beli kali ketiga.Terbaik.

  60. Sanimah Haji Jamin (verified owner)

    Alhamdulillah. Terbaik. Dah tiga kali oder.🥰

  61. Luraashy Hassim (verified owner)

    Alhamdulillah terbaik!
    Belum seminggu dh lost 2kg.
    More offer please…

  62. Romadiah Binti Khamis (verified owner)

    Mct oil minuman wajib bersama vegan ococ bantu tenaga sepanjang puasa tanpa rasa letih . Tkasih Dr Rizal…

  63. Cik Noor Baayah Abdul Jalil (verified owner)

    Alhamdulillah, saya baru cuba minum dalam seminggu ni. Minum terus dari sudu. Memang terbaik, terasa selera makan dapat dikawal dan badan tetap bertenaga.

  64. Rohanah Mamat (verified owner)

    Alhamdulillah, rutin saya setiap pagi ialah MCT Oil.

  65. Adilah Hadri (verified owner)

    Alhamdulillah. Barang diterima dlm keadaan baik. Bestnya MCT Oil. Tk de bau tengik langsung. Boleh minum macam tu je. Sejak 2 – 3 hari minum, saya perasan mudah utk membuang dgn lancar.

  66. MOHD IZWAN IDRIS (verified owner)

    Alhamdulillah… barang diterima dengan baik… dah minum… semoga kita semua diberi kesihatann yg baik..

  67. Ku Hafeez Syabani Ku Azmi (verified owner)

    Brg dah terima tq

  68. Romadiah Binti Khamis (verified owner)

    Sedappp sangat

Add a review

Frequently bought together

MCT OIL (250ml)
RM105.00RM213.00
+
RM24.10
+
RM8.25

Choose variants

×
Product Price
KHAS Untuk Anda ❤️ Tawaran Istimewa
×
Your cart
RM0.00
NI LAGI SEDAP
RM8.08
+ Add
GRANOLA BAR
RM23.61
+ Add
ZOUITINA TRAVEL KIT
RM23.75
+ Add
Scroll to Top