OCOC KOMBO VEGAN

(40 customer reviews)

 

Minuman coklat gelap (70% dark chocolate) yang diadun bersama Ginkgo Biloba dan santan mengikut formulasi dari Dr Rizal sendiri.

Minuman ini tidak menggunakan gula putih. Sebaliknya menggunakan gula kelapa organik yang lebih rendah indeks glisemiknya. 

SPESIFIKASI PRODUK

1 kotak ada 30 sachet. 32 gram per sachet.

award ococ

RM195.00RM390.00

Apakah Kebaikan OCOC Vegan?

diabetes

Sesuai Untuk Pesakit Diabetes.

Risau gula dalam darah naik mendadak? Vegan Dark Chocolate menggunakan dua bahan mesra kencing manis: Santan dan Gula Kelapa.

Gula kelapa mengandungi inulin. Ia adalah antioksida yang bantu kurangkan risiko kenaikan gula dalam darah. Lemak dari santan juga stabilkan gula dalam darah. Jadi anda boleh minum walau ada kencing manis.

Tiada Gula Putih dan Tiada Susu
Dalam Vegan Dark Chocolate, tiada gula putih langsung.
Sebaliknya, Vegan Dark Chocolate menggunakan Gula Kelapa, pemanis semula jadi yang dapat membekalkan antioksida dari polyphenol.

Santan pula pengganti susu.
Santan mempunyai asid laurik, fungsi untuk bunuh bakteria yang berbahaya di dalam badan.


Bantu Naikkan Metabolisme Tubuh

Dalam santan juga ada Medium Chain Triglycerides atau MCT. MCT ni dapat naikkan metabolisme tubuh.

Biasanya, badan kita akan guna glukosa untuk dapatkan sumber tenaga ekstra. Tapi, dengan Triglycerides dalam MCT, badan kita akan hasilkan lebih banyak ketone. Ketone ini diguna sebagai sumber tenaga untuk badan. Maka naiklah metabolisme badan. Lagi tinggi metabolisme, lagi laju dan tinggi kalori yang kita boleh bakar.

Santan juga bantu hilangkan craving dan naikkan tenaga. Sebab itulah kami pastikan santan yang diguna berkualiti tinggi.

Kurangkan Risiko Serangan Jantung

Kajian dapati Dark Chocolate 70% bagus untuk jantung. Kalau ambil 5 kali dark chocolate seminggu 50% lebih rendah risiko untuk kena serangan jantung.


Santan juga bantu hilangkan craving dan naikkan tenaga. Sebab itulah kami pastikan santan yang diguna berkualiti tinggi.

OCOC Vegan mendapat ORAC Value dengan bacaan 5820

Oxygen Radical Absorbancy Capacity (ORAC) penting bagi lawan radikal bebas. Ia bantu melawan penyakit-penyakit halus. 

Soalan-Soalan Yang Sering Ditanya

Apa beza Vegan OCOC vs Kombo Vegan

Vegan OCOC ada 10 sachet. Manakala Kombo Vegan ada 30 sachet.

Berapa umur yang sesuai untuk minum

Kami mencadangkan Vegan OCOC dinikmati oleh kanak-kanak dari usia 3 tahun sehingga ke orang dewasa.

Bilakah waktu paling sesuai untuk diminum

Sebaiknya adalah waktu pagi. Ianya bukan sahaja akan membekalkan tenaga, bahkan bantu otak anda bertambah cekap dan fokus.

Bagaimana cara bancuh Vegan OCOC

Senang. Hanya tuang air panas 165ml ke dalam serbuk OCOC. Kemudian kacau dan sedia untuk diminum.

Sesuaikah penghidap diabetes minum Vegan OCOC?

Ya, penghidap diabetes sesuai minum Vegan OCOC kerana campuran gula kelapa yang menstabilkan paras gula dalam darah.

Sesuaikah pesakit kronik seperti 3 serangkai, kanser, tekanan perasaan dll minum Vegan OCOC?

Ya, kerana Vegan OCOC adalah minuman bebas 6P (pengawet, pewarna, proses food, nasi putih, gula putih, tepung putih).

Berapa lama tempoh jangka hayat Vegan OCOC?

2 Tahun.

40 reviews for OCOC KOMBO VEGAN

  1. Naro Arip (verified owner)

    Mudah nak order.
    Dah pernah minum Dark Cholate dgn sudu kambing. Memang sedap.
    Harap yg Vegan ni pun sedap juga.

  2. Malina Yacob (verified owner)

    Rasa sangat sedap. Gula kelapa pengganti gula putih bagus untuk kesihatan saya.

  3. Nor Hazalin Ismail (verified owner)

    Memang jatuh cinta rasa pertama..bukan saya sahaja malah suami & anak-anak juga..Ni lah minuman sahur & harian kami.Memang mesra perut & mengenyangkan.

  4. Sharfunnisa Shahabuddin (verified owner)

    Alhamdulillah rasanya sangat sedap. Dah 2 kali beli. Saya minum masa sahur.

  5. NORHANA KASANI @ AWANG (verified owner)

    Alhamdulliah. Rasa dark coklat yg sangat sedap.

  6. Shamrifah binti Dahalan (verified owner)

    Kali pertama makan Barley Flakes ni…alhamdulillah, sedap, mesra perut dan kekal bertenaga hingga petang.

  7. Shamrifah binti Dahalan (verified owner)

    OCOC dark chocolate saya dah minum sedap…tapi kali ini saya nak cuba OCOC Vegan pulak…alhamdulillah..sedap sangat, terasa santannya.🤗

  8. Arbaeyah Ismail (verified owner)

    Produk ni memang bukan jatuh cinta lagi, tergolek kalau tak dapat minum sehari. Saya baru 15 hari bersalin. Alhamdulillah, sebab menyusu maka tak lah makan macam piranha sangat. Selera dan nafsu kurang lepas minum.. so instead of amik carbo.. lepas minum ococ vegan saya biasa makan dengan buah2 dan nuts cukup untuk beri tenaga.

  9. AIDA WATI BT MAMAT (verified owner)

    Dah 2 kali order..waktu sahur blend nga barley flakes + granola Bar dan tambah mct oil ..mmg kenyang & tidak berasa lapar. Nk order utk kali ke 3

  10. Abdul Halim (verified owner)

    Rasa sangat sedap dan memuaskan. Sebelum meminumnya kali pertama, saya risau rasa santan akan mendominasi, tetapi alhamdulillah tidak. Sebaliknya kita dapati suatu minuman yang sebati dan ‘smooth’

  11. Norazura Md. Kassim (verified owner)

    Minuman dark coklat yg sangat sihat dan sedap. Lengkap nutrisi.

  12. dilahsu69 (verified owner)

    Saya suka milo. Semenjak ada vegan ni yg sihat ni saya dh tak minum milo. Kenyang sampai lunch dan boleh skip lunch

  13. Aqeela nadhirah binti alias (verified owner)

    Sedap dan mengenyangkan .. boleh repeat oder lg .. kalau selalu ada promosi lg best

  14. Malina Yacob (verified owner)

    Belajar perlahan-lahan meninggalkan gula putih, ococ vegan pilihan terbaik. Sangat sesuai untuk perut sensitif, rasa yang sangat sedap dan pelaburan jangka panjang untuk kesihatan yg lebih baik👍

  15. dilahsu69 (verified owner)

    Minuman kesihatan terbaik. Sedap serta berkhasiat

  16. Malina Yacob (verified owner)

    Musim sakit perut cirit birit sekarang ni kan, ambillah 1 sachet ococ vegan ni. Memang kurang rasa sakit kat perut tu malah mengenyangkan…alhamdulillah cubalah utk diri sendiri dan keluarga👍👍👍

  17. Sapiyah Md Rangga (verified owner)

    Minuman coklat yang memang mengenyangkan, berkhasiat dan lazat. Semua anak menyukainya. Alhamdulillah

  18. Komariah Muhammad Chaerun (verified owner)

    Coco vegan sangat sedap…utk breakfast biasa sy campur dgn barley flakes…sedap & mengenyangkan…

  19. Nazatul Iffah bt Abdullah (verified owner)

    Sesuai untuk seisi rumah. Pagi-pagi kami minum OCOC Vegan.

  20. Nuruzeyati Ayob (verified owner)

    Saya dah try mct oil , ococ vegan, ococ susu kambing coklat , brownies , coklat bar semua terbaik👍🏼 sedap dan mengenyangkan . Setiap bulan repeat🤭😂

  21. Nor Hazalin Ismail (verified owner)

    Kami sekeluarga memang minum OCOC Vegan setiap hari..mengenyangkan dan menenangkan fikiran..Belian kali ni untuk bekalan anak d8 Jepun

  22. SYARIFAH INAYATIL KHAIRAN SAYED ABUL KHAIR (verified owner)

    Saya memang konsisten minum dark chocolate vegan bersama dengan anak-anak. Rasanya memang sedap. Belian kali ni sebab stok dah nak habis😅

  23. SITI SABARIAH NOOR DIN (verified owner)

    1 cup of ococ vegan choc drink make me smile in my whole day!

  24. Malina Yacob (verified owner)

    Untuk perut sensitif, sangat sesuai amalkan ococ vegan👍 terutama yang ada gerd, anxiety & excema. Emosi pun tenang dengan rasa coklat & santan yang sedap.

  25. Ida Haslina Abdul Jalil (verified owner)

    Rasa yang just nice..gabungan bahan-bahan yang mantap..

  26. Hafizah Abdul Samad (verified owner)

    Alhamdulillah. Menjadi kegemaran kami sekeluarga. 😍Mmg repeat setiap kali habis stok.

  27. NORSYIMAH IDRIS (verified owner)

    Pilihan yang tepat jika nak minuman coklat yang berkhasiat untuk badan

  28. Malina Yacob (verified owner)

    Bertukarlah sekarang kepada minuman ococ coklat. Selain enak dan berkhasiat, dapat membangunkan produk muslim yang berkualiti👍

  29. Tanty Darwinna Abdull Rahman (verified owner)

    Alhamdulilah. Rasa yang enak. Memang repeat beli setiap kali habis stok.

  30. AISHAH MOHAMMAD SAAD (verified owner)

    Alhamdulillah. Minuman coklat yg sedap. Ditambah dengan santan lagi enak. Rasa lbh kenyang bila menikmatinya. Dpt mengurangkan mkn makanan yg kurang berkhasiat. Mudh2an badan lebih sihat utk beribadah.

  31. Norazura Md. Kassim (verified owner)

    Minuman dark chocolate yang sangat sedap lagi bernutrisi tinggi dan kepuasan yang tidak dapat digambarkan.

  32. nurulmawa85 (verified owner)

    Dah 3 kali repeat dan akan repeat lagi kerana bukan sahaja sedap tetapi berkhasiat.

  33. Abdul Halim Mohammad (verified owner)

    Saya beli sebab persediaan anak sebelum sesi persekolahan bermula. Bantu anak-anak belajar di sekolah lebih tenang. Ini kali ke-5 saya beli.

  34. Nurul Husna Che Long (verified owner)

    Sgt sedap, ank2 suka..dh repeat byk kali

  35. Malina Yacob (verified owner)

    Setiap bulan memang order. Minuman wajib saya sebab perut mudah kena angin, gerd & anxiety. Alhamdulillah minum ococ vegan perut tak meragam👍👍👍

  36. Salwani Saini (verified owner)

    Alhamdulillah anak2 saya menggemari vegan coco .

  37. Noor Mahirah (verified owner)

    Sekali minum terus terpikat dengan bau dan rasa coklatnya. Dah ulang pembelian banyak kali. Terbaik!

  38. UMUL HAPSAH MOHAMAD (verified owner)

    Dah dah amal minum vegan hampir 3 tahun alhamdulillah sejak ambik vegan saya consume dah produk lain… memberi tenaga, kepuasan, best sangat..terima kasih Dr keluarkan produk yang best.

  39. UMUL HAPSAH MOHAMAD (verified owner)

    Dah amal minum vegan hampir 3 tahun alhamdulillah sejak ambik vegan saya tak ambik dah produk lain… memberi tenaga, kepuasan, best sangat..terima kasih Dr keluarkan produk yang best.

  40. UMUL HAPSAH MOHAMAD (verified owner)

    Order lagi .bulan ni dah order dua vegan kotak besar,.sedap

Add a review

Frequently bought together

OCOC KOMBO VEGAN
RM195.00RM390.00
+
RM24.10
+
RM8.25

Choose variants

×
Product Price
KHAS Untuk Anda ❤️ Tawaran Istimewa
×
Your cart
RM0.00
NI LAGI SEDAP
RM8.08
+ Add
GRANOLA BAR
RM23.61
+ Add
ZOUITINA TRAVEL KIT
RM23.75
+ Add
Scroll to Top