MEE KARI NYONYA

(20 customer reviews)

TERBARU!! Mee Kari Nyonya 

Mee Kari Nyonya keluaran Dr Rizal Abu Bakar. Diperbuat daripada Tepung Atta yang menghasilkan helaian Mee yang mengekalkan ketebalan yang sempurna walaupun direbus lama. Paling menariknya ialah Mee Kari Nyonya ini hanya “campak-campak je dah siap“. Semua perencah telah diberikan sekali dan tetap terasa seperti baru ditumis.

Setiap pack mengandungi 3 paket 120 gram di dalamnya.

SPESIFIKASI PRODUK

Setiap 1 kotak dengan mempunyai berat  315 gram.

 

This product is currently out of stock and unavailable.

20 reviews for MEE KARI NYONYA

  1. Mahyudin Ahmad Palal (verified owner)

    Sedap dan berkhasiat!

  2. ZAIDATOL SAIDIN (verified owner)

    Sangat sedap, berkhasiat dan rasa macam tak cukup makan sebungkus tapi bila dah makan kenyang je sebungkus tu.

  3. SUHANA WAHIT (verified owner)

    Sedap dan berkhasiat.

  4. Aqeela nadhirah binti alias (verified owner)

    Sedap … mee nya pun sedap mmg akan menggoda selera

  5. NOR MAZILA MOHD ZIN (verified owner)

    sedap. ni kira repeat order dah. stok kali ni anak yg makan dulu. pun sedap dia kata…

  6. NOR MAZILA MOHD ZIN (verified owner)

    sedap. ni kira repeat order dah. stok kali ni anak yg makan dulu. pun sedap dia kata…

  7. Hafizah Abdul Samad (verified owner)

    Sedap sangat, kuah pun habis dihirup 😊

  8. Mahyudin Ahmad Palal (verified owner)

    Lebih sedap dan lebih berkhasiat dari mee segera yang lain!

  9. siti khadijah bt abdullah (verified owner)

    Memang sedap, lebih sihat dari mee segera yg lain..lagi sedap masak masak tu tmbh sayur n tauhu..Wow!! Alhamdulillah memang terbaikkk.. dah repeat order bnyk kali.

  10. Nik Hanis Mansor (verified owner)

    No doubt kari mee kari nyonya lagi power dari instant noodle yg lain. Kini tak risau anak suka makan instant noodle sebab ada pilihan yang sangat sihat. Would recommend to other family members.

  11. RAKIAH MOHD YUNUS (verified owner)

    Sekali cuba terus jatuh cinta. Kesedapan dan kebaikan yang berpadu. Makan tanpa rasa bersalah. Seronok anak-anak makan mee segera yang sihat. Terima kasih Dr Rizal n team

  12. RAKIAH MOHD YUNUS (verified owner)

    Bagi kawan cuba..terus jadi peminat dan memang sedap. lain daripada yang lain.

  13. Nor Hazalin Ismail (verified owner)

    Family saya memang sangat sukakan MKN..Texture mee nya & rempahnya cukup rasa.Saya beli kali ni untuk stok anak di Jepun

  14. NORSYIMAH IDRIS (verified owner)

    Pengganti mee segera yang sedap dan berkhasiat…dah tak pandang jenama mee segera yang lain…

  15. Mahyudin Ahmad Palal (verified owner)

    Mee Kari Nyonya memang terbaik!

  16. Zalina Binti Salleh Zalina (verified owner)

    Dah beberapa bulan tunggu akhirnya dapat grab 3 bungkus. Sesuai dengan budget yang ada. Saya suka mee kari nyonya kerana satu-satunya mee yang mesra usus. Kalau jenama yang lain, lepas makan perut meragam. Tapi dengan mee kari nyonya, mengenyangkan dan tiada masalah perut meragam. Besar harapan saya agar mee kari nyonya senang untuk diorder bila-bila masa.

  17. Suharti Sadin (verified owner)

    Mee Kari Nyonya memang sedap, kenyal dan cukup rasa. Kuahnya yg pekat mmg memikat rasa.

  18. Asilah Pauzan (verified owner)

    Sangat sedap, anak2 saya (9 tahun dan 6 tahun) sangat suka. Setiap kali habis, mesti akan restock. Ini dah kali ke3 sy beli. Nak bagi anak2 makan ‘mee segera’ pun dah tak rasa bersalah.

  19. AZREEN HANIM (verified owner)

    Sedap sgt..da repeat byk kali

  20. HALIZA HAMZAH (verified owner)

    Sedap, sihat dan mengenyangkan.

Add a review
KHAS Untuk Anda ❤️ Tawaran Istimewa
×
Your cart
RM0.00
NI LAGI SEDAP
RM8.08
+ Add
GRANOLA BAR
RM23.61
+ Add
ZOUITINA TRAVEL KIT
RM23.75
+ Add
Scroll to Top