‘Rahsia’ Dr Rizal Kekal Cergas Tanpa Mengaduh Sakit Sendi!

KINI DILANCARKAN buku OTAK 3.0

HARGA SPECIAL sempena launching

Harga asal ̶R̶M̶5̶9̶ kini RM39 sahaja!

Jimat sehingga 85% khas bagi yang TERAWAL!

BELI DI SINI

BELI DI SINI

Sejak dua menjak ni ramai dm.

Dok mengadu sakit lutut. Sakit kat sendi

Nak turun bangun solat tak dapat.

Nak jalan dekat shopping mall pun susah.

Kejap kena berhenti rehat.

Kerap duduk lama hadap laptop juga jadi punca sakit badan.

Yang dm pula umur kebanyakan masih muda.

Belum masuk series 5 lagi pun.

Ini petua saya amal time sendi buat hal.

Petua guna sumber semula jadi.

Kalau yang okay dengan bau rempah dan herba.

Boleh cuba campuran ni.

NAK TAHU BANYAK LAGI TENTANG 100 RAHSIA MAKANAN?

KLIK DI SINI

sakit sendi

Bahan:

1. 6 sudu serbuk kunyit

2. 2 sudu serbuk halia

3. 2 sudu serbuk kayu manis Ceylon

4. 1 sudu lada hitam

5. 1 sudu ginseng (kalau ada)

Campur semua bahan dan masukkan dalam balang kedap udara.

Untuk stok tahan beberapa minggu.

Gunakan 1 sudu besar campuran ni dan masukkan dalam air panas

Bancuh macam bancuh kopi tu.

Kalau tak boleh nak telan boleh masukkan madu.

Pastikan madu ori. Saya guna madu Uzbekistan

Minum waktu pagi.

Dalam masa 2 ke 3 hari dah boleh rasa sakit sendi makin berkurang.

Asbab ikhtiar guna bahan natural.

Bolehlah cuba.

ARTIKEL PENUH:

8 MAKANAN ATASI MASALAH SAKIT SENDI & PETUA SEMULA JADI

16 KHASIAT MADU UZBEKISTAN OCOC

 

#DrRizal

Anda Juga Mungkin Berminat

10 Tips Jadikan Biskut Raya Rendah Kalori!

26 Makanan Ini Bantu Legakan Ekzema

6 Kelebihan Daun Kucai Selain Penyedap Rasa

6 Khasiat Utama Kangkung ‘Murah’

5 Risiko Kesihatan Jika Tidur Tak Cukup

Kenapa Kena Elak Memakan Sayur Kubis Mentah?

Scroll to Top